Media Markt Cashbackdagen

Hoe werkt het?

Last update: 24-03-2020

Een Media Markt artikel kopen en geld op je rekening gestort krijgen? Klinkt vreemd, maar het is toch echt waar. Een van de kortingsacties van Media Markt die het hele jaar door actueel is, zijn de Cashback acties. Zoals de naam al aangeeft krijg je geld terug van Media Markt wanneer je een deelnemend artikel koopt. Dit bedrag is al snel zeer interessant en dus absoluut de moeite waard. Diverse keren per jaar zijn er zelfs Cashbackdagen wanneer alle winkels en de webwinkel van Media Markt in het teken staan van cashback.

Cashbackdagen 2020

Behalve de ‘normale’  Cashback acties organiseert Media Markt ook meerdere keren speciale Cashbackdagen. Tijdens deze actie krijg je op extra veel producten geld terug. Er zijn Cashbackdagen op meerdere momenten in het jaar, maar er wordt geen vaste datum gehanteerd. Voorgaande jaren vonden er meerdere edities van de Cashbackdagen plaats, bijvoorbeeld eind juli en begin september. Ook in 2020 zijn er ongetwijfeld weer Cashbackdagen of soortgelijke acties. Voorbeelden van actieproducten tijdens de Cashbackdagen zijn witgoed, smartphones, tablets, stofzuigers, televisies, geluidsapparatuur, enzovoorts. Sommige edities richten zich specifiek op een bepaald merk, bijvoorbeeld producten van Samsung.

Ook rest van het jaar zijn er cashbackacties

Behalve de speciale cashbackacties zijn er het hele jaar door ook normale cashback acties. Het vervolg van dit artikel richt zich op deze andere cashback acties. Cashback acties bestaan al heel lang en ook Media Markt is er actief mee. Om bepaalde producten en artikelen te promoten worden er diverse kortingen gegeven waarvan de Cashback actie er dus één is. Je koopt een artikel en je hebt vervolgens recht op een geldbedrag dat op je rekening wordt gestort. De naam Cashback betekent in het Engels dan ook niets anders dan ‘geld terug’.

Hoe werkt het?

Het principe van de Media Markt Cashback acties is eenvoudig. Meestal is duidelijk vermeld in de winkel of webshop dat een artikel een Cashback-artikel is. De voorwaarden zijn bijgevoegd in de doos of zijn te vinden op de website van Media Markt. Om je geld of extra producten te claimen dien je je aankoop te registreren. Het registreren gaat online via de website van Media Markt. Je zult onder andere persoonlijke gegevens en je bankrekeningnummer moeten invullen. Verder kan er worden gevraagd om een kopie van de factuur te uploaden. Ook typenummers en andere productspecifieke gegevens die op het product zijn vermeld kunnen ingevuld moeten worden. Na het claimen zal je binnen enkele weken per e-mail worden geïnformeerd of je inderdaad recht hebt op het geld of extra product. Wanneer het om geld gaat heb je het geld binnen zes weken op je rekening staan.

Actuele cashback aanbiedingen

Regelmatig worden er nieuwe Cashback acties georganiseerd, dus het is zaak om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen van vandaag. Alle actuele Cashback acties heeft Media Markt verzameld op haar website. 

Kortingen

De kortingen die je krijgt dankzij de Cashback acties kunnen oplopen tot honderden euro’s. De gegeven korting is natuurlijk afhankelijk van het type product of artikel. Op duurdere artikelen is het mogelijk om meer geld terug te geven dan bij kleinere en voordeligere producten. Overigens wordt er niet altijd geld teruggestort. Bij sommige Cashback actie krijg je juist gratis producten, denk maar aan een extra grote opslagkaart wanneer je een camera koopt, enzovoorts.

Assortiment

Alle soorten producten en merken kunnen voorbij komen als Cashback actie. Samsung televisies, Apple iPads, Miele wasdrogers, Bosch koelkasten, enzovoorts; vroeg of laat is er vast een Cashback actie van.

Filialen en online

De Cashback acties zijn niet beperkt tot alleen de filialen van Media Markt. Ook online aankopen kunnen meedoen aan de aanbiedingen. Het claimen van cashback-geld dient wel online te worden gedaan via de website van Media Markt.

Ontvang een melding