Home » Media Markt Cashback

Media Markt Cashback

Last update: 05-03-2018

Een Media Markt artikel kopen en geld op je rekening gestort krijgen? Klinkt vreemd, maar het is toch echt waar. Een van de kortingsacties van Media Markt die het hele jaar door actueel is, zijn de Cashback acties. Zoals de naam al aangeeft krijg je geld terug van Media Markt wanneer je een deelnemend artikel koopt. Dit bedrag is al snel zeer interessant en dus absoluut de moeite waard. Kom alles te weten over de Media Markt Cashback acties zoals welke artikelen deelnemen, wat de geldbedragen zijn die je terugkrijgt, hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn. 

Wat is Media Markt Cashback?

Cashback acties bestaan al heel lang en ook Media Markt is er actief mee. Om bepaalde producten en artikelen te promoten worden er diverse kortingen gegeven waarvan de Cashback actie er dus één is. Je koopt een artikel en je hebt vervolgens recht op een geldbedrag dat op je rekening wordt gestort. De naam Cashback betekent in het Engels dan ook niets anders dan ‘geld terug’.

Hoe werkt het?

Het principe van de Media Markt Cashback acties is eenvoudig. Meestal is duidelijk vermeld in de winkel of webshop dat een artikel een Cashback-artikel is. De voorwaarden zijn bijgevoegd in de doos of zijn te vinden op de website van Media Markt. Om je geld of extra producten te claimen dien je je aankoop te registreren. Het registreren gaat online via de website van Media Markt. Je zult onder andere persoonlijke gegevens en je bankrekeningnummer moeten invullen. Verder kan er worden gevraagd om een kopie van de factuur te uploaden. Ook typenummers en andere productspecifieke gegevens die op het product zijn vermeld kunnen ingevuld moeten worden. Na het claimen zal je binnen enkele weken per e-mail worden geïnformeerd of je inderdaad recht hebt op het geld of extra product. Wanneer het om geld gaat heb je het geld binnen zes weken op je rekening staan.

Actuele cashback aanbiedingen

Regelmatig worden er nieuwe Cashback acties georganiseerd, dus het is zaak om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen van vandaag. Alle actuele Cashback acties heeft Media Markt verzameld op haar website. 

Kortingen

De kortingen die je krijgt dankzij de Cashback acties kunnen oplopen tot honderden euro’s. De gegeven korting is natuurlijk afhankelijk van het type product of artikel. Op duurdere artikelen is het mogelijk om meer geld terug te geven dan bij kleinere en voordeligere producten. Overigens wordt er niet altijd geld teruggestort. Bij sommige Cashback actie krijg je juist gratis producten, denk maar aan een extra grote opslagkaart wanneer je een camera koopt, enzovoorts.

Assortiment

Alle soorten producten en merken kunnen voorbij komen als Cashback actie. Samsung televisies, Apple iPads, Miele wasdrogers, Bosch koelkasten, enzovoorts; vroeg of laat is er vast een Cashback actie van.

Hele jaar

De Cashback acties van Media Markt vinden het hele jaar door plaats. Op ieder moment zijn er wel nieuwe acties. Houd dus goed de begin- en einddatum van Cashback acties in de gaten en zorg dat je niet te laat bent.

Filialen en online

De Cashback acties zijn niet beperkt tot alleen de filialen van Media Markt. Ook online aankopen kunnen meedoen aan de aanbiedingen. Het claimen van cashback-geld dient wel online te worden gedaan via de website van Media Markt.

Speciale Cashback acties

Soms pakt Media Markt groots uit met Cashback acties, bijvoorbeeld rondom feestdagen of uitverkoopperiodes. Een bekend voorbeeld was de Black Friday Sale. Tijdens dit soort acties zijn er extra veel en extra lucratieve Cashback acties.

Overige acties

Wanneer er op dit moment geen interessante Cashback acties zijn bij Media Markt betekent dat nog niet dat er helemaal geen voordeel te behalen is. Op de website van Media Markt is een overzicht met alle actuele aanbiedingen en acties weergegeven. Ga naar het overzicht met alle uitverkoopacties.