Media Markt acties 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 02-01-2019

De grootste elektronicaketen van Nederland is Media Markt met filialen door het hele land. Ook qua acties, aanbiedingen en sales is Media Markt een begrip in Nederland aangezien het enkele van de populairste acties organiseert. Ook in 2019 zal er weer volop te profiteren zijn van aanbiedingen en acties. We zochten uit wat er te verwachten valt in 2019 en wanneer de acties plaatsvinden.

BTW Actie

De bekendste actie van Media Markt vindt altijd al in januari plaats en is de BTW Actie. Tijdens de BTW Actie krijg je een korting die gelijk is aan de BTW die je moet betalen. Hierdoor hoef je geen 21% BTW te betalen, deze kosten neemt Media Markt namelijk voor haar rekening. De BTW Actie vindt telkens eind januari plaats en voor 2019 geldt dat deze vermoedelijk plaatsvindt van donderdag 24 tot en met zondag 27 januari 2019.

3 Halen 2 Betalen

Tijdens 3 Halen 2 Betalen koop je lekker voordelige films, games en muziek. Je koopt er namelijk 3 en betaalt er maar 2, waarbij je het goedkoopste artikel gratis krijgt. Het is mogelijk om een samengestelde aankoop te doen, dus dies zelf je favoriete game, film en muziekalbum. Vermoedelijk vindt 3 Halen 2 Betalen medio februari 2019 weer plaats.

Merkenmarkt

Media Markt Merkenmarkt wordt twee keer per jaar georganiseerd. In de tweede helft van maart en in de tweede helft van september 2020 staat waarschijnlijk de Merkenmarkt weer op het programma. Tijdens deze sale krijg je kortingen van 10 tot 20% op heel veel topmerken. Elke dag weer zijn er nieuwe deals die 24 uur geldig zijn.

Red Night

De Red Night is een koopnacht die wekelijks wordt georganiseerd in de nacht van dinsdag op woensdag. Tijdens deze nacht ontvang je scherpe kortingen op een geselecteerd aanbod. Het is nog onzeker of de Red Night gedurende geheel 2019 op het programma blijft staan.

Vakantiegekte

Een van de bekendste actie van Media Markt is de Vakantiegekte-actie die ieder jaar eind mei plaatsvindt rondom de betaling van het wettelijke vakantiegeld dat werknemers krijgen. Bij Media Markt kan je je vakantiegeld uitgeven aan tal van aanbiedingen. Ook in 2019 vindt Vakantiegekte vermoedelijk weer eind mei plaats.

Media Markt Ruimt Op!

Twee keer per jaar is het opruiming bij Media Markt en dan shop je heel veel producten met kortingen tot wel 50%. Het gaat hierbij om artikelen uit de showroom, demo’s en exclusieve modellen. Media Markt Ruimt Op! vindt vermoedelijk halverwege juni 2019 en halverwege oktober 2019 plaats. Voor de actie geldt Op=Op dus je moet er snel bij zijn.

Nederland gaat weer aan

Aan het einde van de zomer begint iedereen weer met werken en moeten jongeren weer naar school. Om de vakantieperiode goed af te sluiten organiseert Media Markt de actie Nederland gaat weer Aan. Gedurende drie weken profiteer je van spectaculaire aanbiedingen op bijvoorbeeld laptops, smartphones, wasmachines en nog veel meer. Nederland gaat weer aan begint in 2019 vermoedelijk halverwege augustus en loopt door tot ergens begin september.

15% korting Clubleden & Club Deal Dagen

Begin september 2019 profiteren Clubleden waarschijnlijk weer van 15% korting op een bepaalde productgroep. Enkele weken later is het weer prijs voor Clubleden want dan beginnen de Club Deal Dagen. Halverwege september 2019 vinden de Club Deal Dagen vermoedelijk weer plaats bij Media Markt. Deze uitverkoop is exclusief voor Clubleden en duurt meestal rond de vier dagen lang. Clubleden profiteren van kortingen op producten, kans op terugwinnen van het aankoopbedrag, Servicevoordeel, enzovoorts.

Singles Weekend

Ieder jaar op 11 november is het Singles Day, een sale afkomstig uit China. Deze uitverkoop is overgewaaid naar Nederland en onder andere Media Markt heeft deze dag omarmd. Niet alleen deze dag, Media Markt houdt zelfs een meerdaagse sale Singles Weekend heet. Waarschijnlijk kan er in 2019 weer gerekend worden op heel veel aanbiedingen  tijdens het Singles Weekend.

Black Friday en Cyber Monday

Black Friday is een grote happening bij Media Markt met duizenden aanbiedingen. Al in de aanloop naar Black Friday en Cyber Monday vindt er een Pre-Sale plaats. Hierdoor is er een hele week sprake van sale. Vermoedelijk is er in 2019 sprake van een Black Friday Sale vanaf 25 november tot en met 2 december. De kortingen lopen tijdens deze week op tot wel 50%.

Cashbackdagen

Meerdere malen per jaar worden er Cashbackdagen georganiseerd. Hierbij krijg je een geldbedrag terug wanneer je actieproducten koopt, het cashbedrag kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.  Vaak richten de Cashbackdagen zich op actieproducten van een bepaald merk. Het is momenteel nog onbekend wanneer er Cashbackdagen zijn in 2019 en op welke producten en merken deze zich gaan richten.

Overige acties

Media Markt organiseert gedurende het jaar nog veel meer acties, enkele voorbeelden zijn Mobile Mania, speciale Weekend Deals, Witgoed Mania, Kies je Cadeau voor een Euro, enzovoorts. En wie weet organiseert de elektronicaketen eind januari 2019 wel een Blue Monday Sale.

Blijf op de hoogte

Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte van alle nieuwe Media Markt acties: