Media Markt Cadeaukaart: kies uit >40.000 artikelen

Last update: 20-07-2019

Miljoenen mensen in Nederland zijn gek van de laatste snufjes op het gebied van gadgets, elektronica en apparatuur. Je kunt ze niet gelukkiger maken dan met een middagje shoppen bij Media Markt. En geef ze eens ongelijk, want de mogelijkheden qua technologie zijn verbluffend. Het ideale cadeau om te geven of te krijgen is dan ook de Media Markt Cadeaukaart. De Media Markt Cadeaukaart is te koop in verschillende waardes en in te wisselen bij de filialen van Media Markt en de online webwinkel. Kom alles te weten over de Media Markt Cadeaukaart waaronder informatie over waar deze te koop is, welke bestelopties er zijn, hoe de giftcard in te wisselen is en waar je het saldo kunt checken.

Media Markt Cadeaukaart

De Media Markt Cadeaukaart is de officiële giftcard van de bekende elektronicagigant. Met een Media Markt Cadeaukaart geef je elektronica, apparatuur of gadgets cadeau aan iemand. Iedereen weet hoe prijzig het kan zijn om het nieuwste van het nieuwste in huis te hebben staan, maar met de Media Markt Cadeaukaart help je de ontvanger alvast een stuk op weg. De giftcard kan worden gebruikt voor het hele assortiment van Media Markt. Het is een geschikt cadeau voor vrienden, collega’s of familie.

Waarde cadeaukaart

De Media Markt Cadeaukaart is verkrijgbaar in iedere waarde tussen de € 10 en € 150,- per stuk. De giftcard mag ineens worden gebruikt, maar ook in meerdere malen. Ook is het mogelijk om bij te betalen wanneer het saldo op de Cadeaukaart onvoldoende is voor het gehele bedrag. De giftcard is overigens meerdere malen opnieuw op te laden, dus je kunt de kaart gedurende een langere periode blijven gebruiken.

Cadeaukaart kopen

Het is mogelijk om een Media Markt Cadeaukaart te kopen in een van de tientallen filialen. De cadeaubon is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen:

  • Standaard Media Markt Cadeaukaart: deze giftcard is verkrijgbaar in diverse standaard designs, bijvoorbeeld voorzien van de tekst cadeaukaart, bedankt, fijne feestdagen, fijne verjaardag, voor papa, voor mama, geslaagd, hou van jou.
  • Foto Cadeaukaart: deze cadeaukaart kan je laten voorzien van een eigen foto
  • Video Cadeaukaart: hierbij kan je een eigen videobericht uploaden.
  • E-voucher: ideaal als last minute aankoop is de digitale cadeaubon van Media Markt
  • Zakelijke Cadeaukaarten: speciaal voor bedrijven, bijvoorbeeld als presentje aan het personeel of als onderdeel van een kerstpakket, enzovoorts.

Hoe inwisselen?

De Cadeaukaart is een officieel betaalmiddel bij Media Markt. Je kunt dus kiezen uit een assortiment van maar liefst ruim 40.000 producten en artikelen. Het wordt geaccepteerd bij de tientallen filialen en natuurlijk de online webwinkel (en downloadshop). In de winkels kan de giftcard gewoon bij de kassa worden gegeven aan de kassamedewerker. Online kan de kaart tijdens het betaalproces worden gebruikt waarna de prijs direct wordt verrekend. Je hebt dan wel de veiligheidscode nodig die aan de achterzijde van de kaart onder de kraslaag is vermeld.

Geldigheid

De Media Markt Cadeaukaart is in feite onbeperkt geldig. Wel vervalt het saldo zodra er na vijf jaar na het laatste gebruik er niet opnieuw gebruik van wordt gemaakt.

Saldo checken

Het saldo op de kaart is online via de website te controleren via de knop ‘saldo opvragen’. Je kunt hier de unieke dertiencijferige code die op de achterzijde van de kaart is vermeld invoeren. Hierna zal het actuele saldo worden getoond. Ook op de aankoopbon zal het saldo van de Cadeaukaart zijn vermeld wanneer je een aankoop met de giftcard hebt gedaan.