Zalando Cadeaubon

Last update: 24-08-2019

Vind je het soms ook zo moeilijk om een geschikt cadeau te vinden voor familie, vrienden of collega’s? Een cadeau dat het altijd goed zal doen is een cadeaubon en waarom dan niet een cadeaubon van Zalando. Zalando is op modegebied een van de grootste webwinkels en kent qua assortiment haast geen gelijke. Een Zalando Cadeaubon is daardoor een cadeau waarmee iedereen uit de voeten kan. Een voor de prijs hoef je het niet te laten, want een Zalando Cadeaubon is al verkrijgbaar vanaf € 5. Kom meer te weten over de Zalando Cadeaubon waaronder informatie over hoe te kopen, welke waardes je kunt kiezen, hoe in te wisselen en waar je het saldo kunt checken.

Zalando Cadeaubon - om te geven en te krijgen

De Zalando Cadeaubon is een giftcard die als officieel betaalmiddel kan worden gebruikt bij Zalando. Het is een perfect cadeau voor liefhebbers van mode en fashion, Zalando is immers een megawebwinkel met een enorm groot assortiment mode, schoenen en kleding. Zalando heeft verschillende soorten cadeaubonnen te koop, je kunt ze zelfs compleet personaliseren en het ontwerp kan worden gekozen. De Zalando Cadeaubon is ideaal om te geven met een verjaardag, tijdens een bruiloft, aan iemand die zojuist is geslaagd, aan een collega, enzovoorts.

Welke waardes?

De voordeligste cadeaubon van Zalando is al verkrijgbaar voor € 5 per stuk. Het grootste bedrag wat je erop kunt zetten is € 250. Het is mogelijk om online meerdere cadeaubonnen tegelijk te kopen, mits de gezamenlijke waarde niet hoger is dan € 1000,-.

Cadeaubon kopen

Zalando heeft niet één type cadeaubon, je hebt als koper verschillende opties. Je kunt kiezen uit standaard en gepersonaliseerde cadeaubonnen:

  • Afdrukbare cadeaubonnen of per e-mail: te koop vanaf € 5,- tot € 250,-
  • Standaard cadeaubon Zalando: te koop vanaf € 15,- tot € 250,-
  • Gepersonaliseerde cadeaubon Zalando: te koop vanaf € 15,- tot € 250,-
  • Geschenkdozen: te koop vanaf € 50,-

Hoe inwisselen?

Wanneer je een Zalando Cadeaubon hebt ontvangen mag je jezelf gelukkig prijzen; je kunt namelijk kiezen uit een groot assortiment vol mode en topmerken. Je hebt de cadeaubon pas nodig tijdens het afrekenen dus je kunt eerst op het gemak online shoppen. Wanneer je winkelwagen vol is kan je kiezen voor ‘naar de kassa’. Bij ‘betaalwijze’ kan vervolgens bij ‘kortingscode’ de unieke code van de Zalando Cadeaubon worden ingevuld. Het kortingsbedrag wordt vervolgens automatisch verrekend met het totaalbedrag.

Saldo

Wanneer je te weinig saldo op je giftcard hebt staan kan je het restantbedrag op een andere manier afrekenen. Een eventueel restantbedrag op de giftcard kan op een later moment wederom gebruikt worden. Het restantbedrag wordt toegevoegd aan je account.

Geldigheid

Het saldo op de Zalando Cadeaubon is onbeperkt geldig, net zo lang totdat het tegoed is opgemaakt. Ook wanneer je een artikel teruggestuurd krijg je het tegoed weer gewoon bijgestort op je account. Een Zalando cadeaubon uit het buitenland is niet geldig bij de website zalando.nl.

Assortiment

De Zalando Cadeaubon is te gebruiken voor het complete assortiment van Zalando. Dat betekent dus dat de giftcard gebruikt kan worden voor onder andere kleding, schoenen, lingerie, sieraden, zonnebrillen, enzovoorts. Bij Zalando zijn alle bekende topmerken uit de modewereld verkrijgbaar. Doordat Zalando ook scherp is geprijsd is de webwinkel geliefd bij jong en oud.

Reacties