Zalando Nieuwsbrief: gratis inschrijven

Last update: 20-11-2019

Modewebwinkel Zalando behoort in Nederland tot de allergrootsten. Iedere maand weer shoppen vele duizenden mensen bij Zalando vanwege het enorme assortiment en de bijzonder scherpe prijzen. Zalando weet zich op een goede manier op de markt te zetten en organiseert bijvoorbeeld regelmatig klantacties. Een van de eenvoudigste manieren om geen Zalando aanbieding te missen is door je in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief. Wie zich inschrijft voor de Zalando Nieuwsbrief kan onder meer rekenen op kortingscodes en speciale aanbiedingen. Kom meer te weten over de Zalando Nieuwsbrief, waaronder de aanbiedingen en kortingen en hoe je jezelf kunt inschrijven.

Zalando

Zalando is online een van de bekendste webwinkels op het gebied van mode, kleding en schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen. Zalando is een van de beste voorbeelden dat de online markt een flink deel van de gewone winkels heeft overgenomen. Maar vooral wanneer je online actief bent is het altijd weer de kunst om op te vallen, de concurrentie is namelijk moordend. Zalando heeft daarvoor diverse tactieken en de digitale nieuwsbrief is er één van.

Zalando Nieuwsbrief

De Zalando Nieuwsbrief is een update van alles wat je moet weten over de collecties en aanbiedingen van Zalando. De Zalando Nieuwsbrief wordt digitaal als een e-mail verstuurd. Ontvangers van de Zalando Nieuwsbrief krijgen diverse kortingen en privileges:

  • Kortingscodes, bijvoorbeeld 10% korting op al je Zalando aankopen
  • Informatie over nieuwe collecties
  • Modetips en trends
  • Exclusieve aanbiedingen

Gratis inschrijven

Het ontvangen van de Zalando Nieuwsbrief is uiteraard geheel gratis. Het aanmelden is snel en eenvoudig te doen. Schrijf je gratis in voor de Zalando Nieuwsbrief.

E-mailadres

Om jezelf gratis in te schrijven voor de Zalando nieuwsbrief heb je alleen een werkend e-mailadres nodig. Ook kan je nog aangeven of je nieuws wilt ontvangen over dames- of herenmode.

Voordeel met kortingscodes

De kortingscodes die je ontvangt als lezer van de Nieuwsbrief zijn unieke persoonlijke codes. Je kunt deze verzilveren door tijdens het bestellen van Zalando producten de codes in te vullen onder stap 2 (betaalwijze). De kortingscodes zijn vaak kortingspercentages welke vervolgens automatisch worden verrekend met de totaalprijs.

Afmelden Zalando Nieuwsbrief

Eenmaal aangemeld voor de nieuwsbrief kan je jezelf ook weer gewoon afmelden. Dit kan via een link in de nieuwsbrief (boven- en onderaan). Ook via je Zalando gebruikersaccount kan je jezelf afmelden. Het is niet verstandig om de Zalando nieuwsbrief als spam aan te geven want in dat geval zullen ook orderbevestigingen en dergelijke niet meer worden ontvangen.