Zalando Lounge

Hoe werkt het?

Last update: 30-01-2020

De Zalando Lounge is onderdeel van de bekende modeketen Zalando, met het grote verschil dat de Zalando Lounge nog stukken voordeliger is. Om te profiteren van de kortingen moet je je registreren als lid van de shopping club waarna je exclusieve aanbiedingen krijgt. Lid worden is gratis en je bent nergens tot verplicht. De topmerken worden met wel 75% korting verkocht in de Zalando Lounge. Kom meer te weten over Zalando Lounge waaronder informatie over hoe het werkt, hoe je je gratis kunt aanmelden, de levertijd, het aangeboden assortiment en de deelnemende merken. 

Zalando Lounge algemeen

We kennen natuurlijk allemaal Zalando als een zeer voordelige webwinkel met een bijna ongeëvenaard groot assortiment. Maar wist je dat het nog veel voordeliger kan? De Zalando Lounge is namelijk nog eens tot wel 75% voordeliger waardoor je echt de allerlaagste prijzen betaalt voor absolute topmode van topmerken. De Zalando Lounge is een online shopping club waarvan je lid moet zijn om er te kunnen shoppen. Iedereen kan gratis lid worden en na de aanmelding kan je iedere dag profiteren van exclusieve verkoopacties waarbij topmerken en luxeartikelen worden verkocht voor een fractie van de normale winkeladviesprijs. Zalando Lounge is actief in diverse Europese landen waaronder Nederland en België.

Dagelijks nieuwe aanbiedingen

Iedere dag weer starten er diverse verkoopacties die vervolgens slechts gedurende een beperkte periode te koop zijn. In de praktijk bedraagt deze periode vaak maar enkele dagen. Wees er dus tijdig bij, want na afloop van de kooptermijn vervallen de aanbiedingen. Ook geldt het principe ‘op is op’ want per artikel zijn er maar een beperkt aantal op voorraad. De acties van de merken zijn overigens al enkele dagen vooraf geprogrammeerd, je kunt dus kijken wanneer er een actie is van je favoriete merk. Eventueel kun je een notificatie instellen zodat je geen enkele aanbieding meer mist.

Gratis aanmelden Zalando Lounge

Lid worden van de Zalando Lounge is eenvoudig, gratis en snel gedaan. Ook zijn er geen verplichtingen verbonden aan het lidmaatschap, alleen maar voordelen dus waaronder dus de zeer lage prijzen. Meld je direct gratis aan voor de Zalando Lounge

Assortiment en merken

In de Zalando Lounge vind je allerlei soorten mode voor vrouwen, mannen en kinderen. Of het nu gaat om schoenen, kleding, sportartikelen, woondecoratie, designmeubelen, handtassen, sieraden of ondergoed en lingerie; in de Zalando Lounge koop je het met enorme kortingen. In de Zalando Lounge vind je alleen topmerken, denk bijvoorbeeld aan Diesel, Ugg, Desigual, Guess, Victoria’s Secret, DKNY en Converse. De lijst met topmerken is nog veel langer dan deze opsomming, dus kijk vooral even zelf in de Zalando Lounge.

Levertijd

De Zalando Lounge werkt met wisselende levertijden. Deze varieert van enkele dagen tot wel twee tot vier weken levertijd. Dit komt doordat de producten pas na afloop van de actie worden besteld bij de leveranciers. De reden dat hiervoor wordt gekozen is dat er hierdoor geen opslagkosten nodig zijn en dat zorgt natuurlijk voor lagere prijzen. Overigens zijn sommige kortingsacties inclusief korte levertijd, dat is er dan duidelijk bij aangegeven. Dus ook wanneer je snel je producten in huis wilt hebben zijn er mogelijkheden. Gelukkig is het gros van de artikelen uit de shop tegenwoordig zeer snel in huis.

Zalando Outlet

Hoewel de Zalando Lounge ook een soort van outlet is met enorme kortingen, is er nog een echte Zalando Outlet. De Zalando Outlet maakt onderdeel uit van de normale website van de modeketen. Het verschil tussen de Lounge en de Outlet is dat de Outlet voor iedereen toegankelijk is en dat er geen eindtijd zit aan de aanbiedingen. Het voordeel aan de Zalando Lounge is dan weer dat de prijzen er nog lager zijn en dat de aanbiedingen exclusief voor leden zijn. Het kost dus wat meer moeite, maar het loont absoluut.