Zalando Outlet

Het hele jaar tot 75% korting

Last update: 24-03-2020

Modebedrijf Zalando is online een van de grootste spelers die mag rekenen op een klantenschare van miljoenen mensen verdeeld over diverse landen. Bij Zalando vind je dan ook een enorm assortiment schoenen en kleding tegen altijd scherpe prijzen. Meerdere keren per jaar is het ook nog eens sale bij Zalando. Maar wie het hele jaar kortingen wil kan het best gaan shoppen in de Zalando Outlet. De Zalando Outlet is alle dagen van het jaar en alle uren van de dag geopend waardoor je er altijd terecht kunt voor scherpe kortingen en lage prijzen.

Zalando Outlet

Het principe van shoppen bij outlets wordt steeds populairder. Want waarom zou je telkens de hoofdprijs betalen voor mode terwijl het ook mogelijk is tientallen procenten minder te betalen. Bekend zijn de grote outletcenters waar tientallen merken onder één dak outletwinkels uitbaten. Je ziet ook dat steeds meer grote online modewebshops eigen online outlets creëren. Zalando is een van de bekendste modewebshops met een eigen online outlet. In de Zalando Outlet vind je dan ook op ieder moment ontelbaar veel afgeprijsde artikelen tegen scherpe kortingen.

Collecties

De Zalando Outlet is eigenlijk een afspiegeling van de rest van de webshop. Je vindt er dus dezelfde soorten kleding, mode en schoenen van dezelfde merken als je van Zalando gewend bent. Merken als Nike, Adidas, Ralph Lauren, G-Star, Gabor, Anna Field en nog tientallen andere merken. In de Zalando outlet shop je zowel voor dames, heren, jongens en meisjes. 

Outletkorting

De Zalando Outlet staat natuurlijk garant voor fraaie kortingen op het assortiment. Niet ieder artikel wordt verkocht tegen dezelfde korting. Het kortingspercentage dat je in de Zalando Outlet krijgt bedraagt ongeveer 20 tot 75%. Je kunt bij ieder artikel zien hoeveel korting je krijgt aangezien het kortingspercentage erbij vermeld is. In de Zalando Outlet is het zelfs mogelijk om de weergegeven artikelen uit te filteren op het kortingspercentage. Laat bijvoorbeeld alleen de artikelen zien met een kortingspercentage hoger dan 60% waardoor je de allerbeste outletaanbiedingen meepakt.

Verzendkosten en retourneren

Zalando was een van de eerste modewebshops die gratis verzending en gratis retournering standaard maakte. Ook in de Zalando Outlet geldt dit principe en laat je dus alle artikelen gratis bezorgen. Passen ze niet of vind je ze niet mooi? Dan stuur je ze gewoon gratis terug naar Zalando en krijg je je geld terug. Optioneel kan worden gekozen voor de service waarbij Zalando het pakket thuis komt ophalen.

Zalando Sale

Wil je graag weten wanneer de uitverkoop (zomersale, wintersale, Black Friday, enzovoorts) bij Zalando beginnen? Een overzicht van alle begindatums vind je hier.