Media Markt

50 filialen en webwinkel

Media Markt is een Duitse elektronicagigant met honderden filialen in Europa waaronder Nederland. In Nederland telt Media Markt ondertussen circa vijftig filialen die iedere week weer ruim een half miljoen klanten over de vloer krijgen. Ook beschikt Media Markt over een online webwinkel. Bij Media Markt vind je alle soorten elektronica, apparatuur en gadgets van alle bekende topmerken. Het concern is zeer populair en dat komt voornamelijk vanwege de lage prijzen en verschillende klantacties die ze organiseren. Kom alles te weten over Media Markt waaronder informatie over winkels en openingstijden, contact, retour, werken en vacatures, nieuwsbrief en folder, cadeaukaart, outlet en klantacties.

Media Markt

Media Markt weet als geen ander hoe ze op een voordelige manier apparatuur, gadgets en elektronica aan de man moeten brengen. Als sinds het ontstaan in 1979 maakt het bedrijf een gestage groei door die uitmondde in filialen in meerdere Europese landen zoals Nederland en België. Media Markt maakt deel uit van de METRO Group, wat een van de allergrootste retailers van de hele wereld is.

Assortiment

Media Markt heeft een zeer breed aanbod aan producten. Het assortiment is onderverdeeld in de productgroepen computer, telecom en navigatie, sport en verzorging, keuken, foto en video, huishouden, beeld en geluid, gaming, films en muziek. Of je nu op zoek bent naar een wasmachine, telefoon, laptop, printer, televisie, strijkijzer, stofzuiger of airco; bij Media Markt hebben ze van al deze producten een flink aantal verschillende artikelen op voorraad. Het is ook niet voor niets dat de filialen van Media Markt zo groot zijn, alle artikelen zijn namelijk uitgestald in de winkel zodat de consument op zijn of haar gemak rustig kan rondkijken. De artikelen welke worden verkocht zijn ook van absolute topmerken, bij Media Markt koop je dus het beste van het beste.

Winkels

In Nederland zijn er ongeveer vijftig filialen van Media Markt. De filialen zijn verdeeld over heel Nederland waardoor er altijd wel een winkel bij je in de buurt is. Je kunt een winkel bij je in de buurt zoeken door te zoeken op plaatsnaam of postcode. Behalve de winkels is er natuurlijk ook de online webwinkel van Media Markt waar je het hele assortiment online kunt aanschaffen.

Openingstijden

De winkels van Media Markt hebben ruime openingstijden en zaak vaak iedere avond tot 21.00 of zelfs 22.00 uur geopend. Ook in het weekend (de meeste winkels zelfs op zondag) zijn de filialen open. De openingstijden van de winkel van je keuze is te achterhalen door via bovenstaande link naar het winkeloverzicht een winkel te selecteren. Behalve adres en contactgegevens kan je ook de button ‘kies winkel’ selecteren. Vervolgens opent de winkelpagina inclusief openingstijden. Ook de openingstijden van een eventueel servicecentrum zijn daar vermeld, evenals afwijkende openingstijden rondom bijvoorbeeld feestdagen.

Klantacties

Waar Media Markt absoluut in uitblinkt is het organiseren van zogenoemde klantacties. Dit zijn actieweken waarbij grote kortingen op het assortiment worden gegeven. Door het jaar heen organiseert Media Markt diverse klantacties waarbij je kunt rekenen op enorme kortingen. Enkele bekende acties zijn de BTW Actie, Gekkenhuis en de Mega Deals. Of ga naar het overzicht met alle Media Markt klantacties van het jaar inclusief begindatum.

Media Markt Outlet

Als je het hele jaar lang wilt profiteren van kortingen op het assortiment van Media Markt dan is het een goede optie de Media Markt Outlet te bezoeken. In de outlet zijn het hele jaar door honderden artikelen en producten uit het assortiment flink afgeprijsd. 

Geen verzendkosten vanaf € 25 of als Club Member

Het handige aan online producten bestellen via de webshop van Media Markt is natuurlijk dat je niet een van de filialen hoeft te bezoeken. Er wordt per bestelling € 1,99 verzendkosten gerekend, maar voor bestellingen duurder dan € 25,- vervallen de verzendkosten zelfs helemaal. Als lid van de Media Markt Club hoef je zelfs nooit verzendkosten te betalen. Eventueel kan er nog worden gekozen voor extra bezorgopties waarbij bijvoorbeeld het apparaat wordt geïnstalleerd. Voor deze services kunnen extra kosten worden gerekend.

Media Markt Club

De Media Markt Club is het lidmaatschap van de elektronicaketen waarmee je profiteert van diverse persoonlijke voordeeltjes. Enkele voorbeelden zijn persoonlijke aanbiedingen, informatie over klantacties, gratis verzending, enzovoorts. Lid worden van de Media Markt Club is overigens geheel gratis.

Retour

Het retourneren van bestelde producten is mogelijk binnen 14 dagen. Er kan worden gekozen uit vier opties voor retournering. Zo kan je met de factuur teruggaan naar de winkel, ook kan je de bestelling afgeven met een retourformulier, terugzenden met een retourlabel via het retourneringsformulier en het is zelfs mogelijk om het retourpakket te laten ophalen.

Folder en nieuwsbrief

De manier om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en acties van Media Markt is door de folder of nieuwsbrief te volgen. Voor de Media Markt Nieuwsbrief kan je jezelf gratis inschrijven. Ook de Media Markt Folder is een prima optie, want daarin zijn alle actuele aanbiedingen en afgeprijsde producten op een rijtje gezet. Benieuwd naar de Media Markt Folder van vandaag?

Media Markt Cadeaukaart

Nog zo’n leuk initiatief van Media Markt is de Cadeaukaart. De Media Markt Cadeaukaart is hartstikke leuk om te geven en om te krijgen en al te koop voor een bedrag tussen de € 10 en € 150,-. Behalve de standaard Cadeaukaart zijn er nog diverse opties om de kaart te personaliseren.

Werken en vacatures

Media Markt heeft enorme filialen en iedere winkel heeft daarom vele tientallen gemotiveerde mensen nodig. De klant is koning en als werknemer is het je taak om klanten te helpen en te assisteren. Ga naar het actuele overzicht van Media Markt vacatures.

Contact

Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kan je op meerdere manieren contact opnemen met Media Markt:

  • Telefonisch via 088-4640464 tussen 8.00 en 23.00 uur op maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 20.00 uur op zaterdag en van 10.00 tot 19.00 uur op zondag
  • Het online contactformulier op de website van Media Markt
  • Via social media als Twitter en Facebook
  • Persoonlijk contact in een van de Media Markt filialen.