Nike Cadeaukaart: waar kopen en inwisselen?

Last update: 24-08-2019

Ben jij gek van Nike of ken je iemand die alles moet hebben van dit toonaangevende sportmerk? Het perfecte cadeau is dan toch wel de Nike Cadeaukaart. Deze officiele giftcard van Nike is een geaccepteerd betaalmiddel in de webshop van het Amerikaanse sportmerk. De ontvanger van de Nike Cadeaukaart heeft dus de keuze uit vele duizenden Nike producten en artikelen. En niet zomaar artikelen, nee alleen de allernieuwste Nike collecties. Kom meer te weten over de Nike Cadeaukaart, waar je deze kunt kopen, welke bestelopties er zijn en uit welke waardes kan worden gekozen, hoe je de Cadeaubon inwisselt, de geldigheid en hoe je het saldo kunt checken.

Nike Cadeaukaart kopen

De officiële giftcard van Nike is de Nike Cadeaukaart. Deze cadeaubon is leuk om te geven en te ontvangen. Vooral sportfanaten zullen de cadeaubon zeker kunnen waarderen. De Nike Cadeaukaart koop je eenvoudig via de website van Nike. Je hebt de keuze uit verschillende designs en het is mogelijk om een persoonlijk bericht voor de ontvanger toe te voegen. Dit bericht mag bestaan uit maximaal 250 tekens. De verzending van bestelde Nike Cadeaukaarten is geheel gratis.

Waarde cadeaukaart

De Nike Cadeaukaart is al te koop vanaf € 25,-. De maximale waarde bedraagt € 500,-. Tussen deze twee bedragen ben je vrij om ieder gewenst bedrag te kiezen. Het is niet mogelijk om een bestaande Cadeaukaart op te waarderen met nieuw tegoed. De levering van een Nike Cadeaukaart is gratis.

Waar inwisselen?

De Nike Cadeaukaart is online via de officiële webshop van Nike te gebruiken. Hier vind je het complete Nike assortiment bestaande uit vele duizenden producten inclusief de allernieuwste collecties. Met de Cadeaukaart heb je dus enorm veel keuze. Ook in fysieke Nike Stores in Nederland is de Cadeaukaart in te wisselen.

Hoe inwisselen?

De Nike Cadeaukaart is een officieel betaalmiddel welke je kunt gebruiken tijdens het online afrekenproces. Vink het vakje bij ‘heb je een Nike Cadeaubon’ aan en voer vervolgens het nummer en de pincode in die je aan de achterzijde van de kaart terugvindt onder de kraslaag. Let op dat je de nummers invoert zonder spaties. Het nummer van digitale giftcard vind je in de e-mail. Na te kiezen voor toevoegen wordt de totaalprijs direct verrekend met het tegoed afkomstig van de giftcard.

Tegoed

De waarde van de cadeaubon is natuurlijk zelden exact gelijk met de artikelen die je ermee wilt kopen. Wanneer de waarde ontoereikend is kan je het restantbedrag gewoon bijbetalen. Wanneer er een bedrag overblijft op de Cadeaukaart kan je dit op een later moment alsnog opmaken via de Nike webshop. Wanneer je een bestelling retourneert die je hebt betaald met een Nike Cadeaukaart wordt het tegoed ook weer teruggezet op de Cadeaukaart.

Geldigheid

Nike Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig, het tegoed vervalt dus nooit. Wanneer het tegoed op een giftcard is opgemaakt kan deze kaart niet meer opnieuw worden opgewaardeerd.

Saldo checken

Het kan natuurlijk interessant zijn om het actuele saldo van je Nike Cadeaukaart te controleren. Dit is mogelijk via de website van Nike aan de hand van het unieke kaartnummer.

Reactie plaatsen

Reacties

Yasin Ben Azzouz
2 jaar geleden

Cadeau

Merhawi Kibreab
2 jaar geleden

hoi Ik kan niet met Nike cadeubon wat kunnen me helpen?

beens
4 jaar geleden

ik kan niet in checken .om te kijken hoeveel ik op mijn essoextras hebt