Zalando Zomersale 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 30-01-2020

Geen modeketen die in zo’n korte tijd zo’n grote stempel heeft weten te drukken op het online bestellen van kleding en schoenen als Zalando. Zalando organiseert meerdere keren per jaar uitverkoop en een van de grootste uitverkoopperiodes is natuurlijk de zomersale. De zomersale betekent weer zeer voordelige zomerkleding en zomerschoenen. Wil je weten wanneer de Zalando zomersale begint in 2020? We hebben voor je uitgezocht op welke datum in 2020 de zomersale bij Zalando van start gaat, welk gedeelte van de assortiment is afgeprijsd en op welke kortingen je kunt rekenen.

Begindatum 2020

De ultieme manier om voor weinig geld de laatste zomermode te kopen is door toe te slaan tijdens de zomersale. Ook bij de bekende modeketen Zalando is er één keer per jaar zomeruitverkoop waarmee je op je digitale winkelmandje al snel honderden euro’s kunt besparen. Het leuke aan de zomersale is dat deze zo lang duurt, meestal minstens een maand. Kijken we naar de begindata van de laatste jaren dan verwachten we dat de Zalando zomersale gaat beginnen rond:

  • Vrijdag 12 juni 2020 (let op: deze datum is nog niet bevestigd)

Wat zijn de zomeraanbiedingen?

De zomersale staat natuurlijk vooral in het teken van de zomerse items. Echte zomeritems uit het Zalando assortiment zijn bijvoorbeeld:

  • Luchtige en laag uitgesneden kleding zoals shirts, korte broeken, rokjes, jurkjes, blouses
  • Lage schoenen gemaakt van luchtige stoffen zoals slippers, sneakers, sandalen, sportschoenen, muiltjes
  • Zonnebrillen, sieraden, hoeden, tasjes
  • Bikini’s, badpakken en andere zwemkleding

Besparing tot 50%

De korting die je krijgt bedraagt zodra de zomersale van start gaat maximaal 50%. Na verloop van tijd verhoogt Zalando van veel items telkens de kortingen. Op het laatst, tijdens de final sale, zijn zelfs veel artikelen 70 tot 80% afgeprijsd. Het overzicht met aanbiedingen is onder te verdelen in mode voor dames, heren en kinderen. Het aanbod van Zalando is enorm groot en op ieder moment zijn er al snel tienduizenden aanbiedingen! Om een kleiner aanbod over te houden kan je diverse filters inzetten. Kies bijvoorbeeld of je een selectie wilt qua merk, kleur, prijsrange, maat, materiaal, gelegenheid, type collectie of hoe oud de collectie reeds is. Ook is er de mogelijkheid om de uitverkoopdeals te tonen van alleen grote maten, kleding voor lange of juist korte mensen of positiekleding. Je besparing in euro’s bedraagt:

Normaal bedrag Besparing bij 25% korting Besparing bij 50% korting
€ 10,00 € 2,50 € 5,00
€ 25,00 € 6,25 € 12,50
€ 50,00 € 12,50 € 25,00
€ 75,00 € 18,75 € 37,50
€ 100,00 € 25,00 € 50,00
€ 150,00 € 37,50 € 75,00
€ 250,00 € 62,50 € 125,00
€ 500,00 € 125,00 € 250,00

Wat is de zomersale?

De zomersale is één van de grote uitverkoopperiodes die jaarlijks wordt georganiseerd. De zomersale definieert de overgang van de lente- en zomercollecties naar de najaars- en wintercollecties die in de winkel komen te liggen. Door de korting gaat deze overgang extra snel.

Overige Zalando acties

Heb je de zomersale bij Zalando gemist? Gedurende de rest van het jaar zijn er nog diverse andere bekende uitverkoopperiodes waaronder de wintersale, tweemaal de Mid Season Sale, de Black Friday Sale, enzovoorts. Ook is er de Zalando Lounge en de Zalando Outlet waar je iedere dag aanbiedingen kunt scoren.

Zomersale niet missen

Wil je het begin van de Zalando zomersale niet missen? Meld je dan aan via onderstaande button en we sturen je een melding zodra de uitverkoop is begonnen: