A-merken en winkelketens
Home » Vlaggetjesweken C&A

Vlaggetjesweken C&A 2017

Modewinkel C&A organiseert meerdere malen per jaar op grootschalige wijze uitverkoop. Tijdens deze sale krijg je als klant tot wel 70% korting op grote delen van het assortiment van de modewinkel. De C&A sale is het meest bekend onder de naam Vlaggetjesweken en vindt plaats in de winkels en de webshop van C&A. Kom meer te weten over de Vlaggetjesweken bij C&A in 2017 inclusief de begindatum van de sale, de kortingen die je krijgt, enzovoorts.

Vlaggetjesweken C&A

Iedereen houdt van korting en al helemaal van kortingen op mode en kleding. C&A heeft dit goed begrepen en pakt ieder jaar weer uit met de bekende Vlaggetjesweken. Sterker nog, de Vlaggetjesweken bij C&A staan zelfs twee keer per jaar op het programma. De Vlaggetjesweken vinden ieder jaar in dezelfde periode plaats en vormen een mooie kans om voordelig de kledinggarderobe aan te vullen voor weinig geld. Tijdens deze sale gaat een aanzienlijk deel van de C&A collectie de deur uit met kortingen van meerdere tientallen procenten. De toppers worden zelfs met 60 tot 70% korting verkocht. De uitverkoop is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen.

Datum Vlaggetjesweken C&A 2017

C&A gebruikt de Vlaggetjesweken natuurlijk als een vorm van marketing en als bedankje richting trouwe klanten. De begindatum van de Vlaggetjesweken blijft vaak geheim tot kort voor de start. Een exacte begindatum voor de Vlaggetjesweken 2017 is daarom niet exact te noemen. Wel kunnen we op basis van startdatums van voorgaande jaren een indicatie geven van wanneer de sale zal beginnen. 

VlaggetjeswekenCA.jpg

Vlaggetjesweken zomersale 2017

Voor afgeprijsde zomermode en –kleding zijn de Vlaggetjesweken aan het begin van de zomer (zomersale) ideaal. De voorgaande jaren begonnen de zomersale Vlaggetjesweken iedere keer op een donderdag in de eerste helft van de maand juni. Op donderdag 8 juni 2017 zijn de Vlaggetjesweken weer van start gegaan. Omdat de echte zomer nog moet beginnen kan je tijdens de Vlaggetjesweken in juni nog prima je zomerkleding bijeen kopen. Meer over de zomersale bij C&A.

Vlaggetjesweken wintersale 2017 / 2018

Voordelige winterkleding en –mode koop je bij C&A tijdens de Vlaggetjesweken aan het einde van het jaar. Ieder jaar beginnen de wintersale Vlaggetjesweken in december en telkens op een woensdag of donderdag aan het begin van de maand. Vermoedelijk (let op, dit is niet bevestigd) beginnen de Vlaggetjesweken wintersale op donderdag 14 december 2017. De Vlaggetjesweken in december hebben een gunstige ligging op de kalender voor het inkopen van winterkleding aangezien de echte winter nog moet beginnen. Ook vormt de uitverkoop een kans om cadeaus in te kopen voor de aankomende kerstperiode. De Vlaggetjesweken gaan vervolgens door tot in januari 2018.

Ontvang een melding

De Vlaggetjesweken duren telkens meerdere weken, maar als je niet oplet ben je al snel te laat en zijn je favoriete items al uitverkocht. Meld je daarom aan via onderstaande button en ontvang een melding zodra de begindatum van de uitverkoop bekend is gemaakt:

Hele jaar sale

Heb je de Vlaggetjesweken bij C&A gemist maar wil je toch profiteren van kortingen? C&A heeft een deel van de eigen webshop ingericht met afgeprijsde artikelen. Het mooie is dat deze salepagina het hele jaar door open is. Je kunt dus op de webshop van C&A het hele jaar op zoek naar koopjes en andere waanzinnige aanbiedingen. Ga direct naar de salepagina in de webshop van C&A

België

Ook bij onze zuiderburen vind je een flink aantal C&A filialen. In België is de datum van de uitverkoop een stuk duidelijker aangezien daar vaststaande datums voor zijn opgezet. Er is ieder jaar uitverkoop (solden) van 3 – 31 januari en van 1 – 31 juli.

Winkels en online

Uitverkoop en sale is niet alleen voorbehouden aan de winkels van C&A. Ook in de webshop zijn er gelijke uitverkoopperiodes waaronder dus de Vlaggetjesweken. Dit is een ideale oplossing voor wanneer je eens geen zin hebt om de deur uit te gaan.

Wanneer kopen?

Tijdens de Vlaggetjesweken wordt de korting steeds groter naarmate de tijd verstrijkt. Zodra de Vlaggetjesweken net zijn begonnen zijn de kortingen vaak nog wat voorzichtiger. Richting het slot van de sale worden de grootste kortingen gegeven aangezien C&A op dat moment de artikelen echt wil uitverkopen. Lang wachten is dus gunstig voor je portemonnee, maar heeft één groot nadeel. Zodra een artikel eenmaal is uitverkocht ben je te laat en is dat product ook niet meer te krijgen. Tegen het einde van de Vlaggetjesweken zijn de meest populaire kledingstukken en de meest gangbare maten dan ook vaak uitverkocht.

Reactie plaatsen

Reacties

Cm Hensing
5 dagen geleden

Graag informatie over grote maten.