Home » C&A Zomersale

Ontvang een melding zodra de C&A Zomersale begint

Last update: 09-09-2018

Modeketen C&A is nog steeds ongelooflijk populair in Nederland en ook daarbuiten. Het weet als geen andere modieuze kleding voor het hele gezin aan te bieden tegen lage prijzen. Zoals het een Nederlands modemerk betaamt organiseert het meerdere malen per jaar uitverkoop. Een van de toppers op het gebied van korting is de zomersale. Ook bij C&A is er een grootschaalse zomersale, ook wel bekend als de Vlaggetjesweken. Het is mogelijk om ongeveer in te schatten wanneer de zomersale begint bij C&A. Helemaal zeker ben je natuurlijk wanneer je van ons een melding ontvangt zodra de zomersale (Vlaggetjesweken) bij C&A zijn begonnen. Hiervoor kan je je eenvoudig aanmelden.

C&A zomersale

Tijdens de zomeruitverkoop bij C&A zijn de zomerse kleding en mode in de aanbieding. Soms liggen de prijzen zelfs tachtig procent lager dan normaal. Voorbeelden van typische items die tijdens de zomersale worden verkocht met korting zijn jurkjes, blouses, zomerjassen, zwemkleding als bikini’s of badpakken en natuurlijk zomerse schoenen.

Datum 2019

Ook in 2019 houdt C&A de begindatum van de zomersale geheim tot slechts enkele dagen voordat de uitverkoop begint. Maar ieder jaar vindt de zomeruitverkoop altijd rond dezelfde periode plaats, namelijk in de periode juni en juli. Ook in 2019 begint de zomersale weer in de maand juni.

Zomersale niet missen

Het is dus duidelijk dat de zomersale bij C&A altijd in dezelfde periode begint. We helpen je graag bij het niet missen van de uitverkoop dit jaar. Meld je daarom via onderstaande button aan en wij sturen je dan een mailtje als de zomeruitverkoop van C&A gaat beginnen:

Vlaggetjesweken

De zomersale bij C&A zijn bij het grote publiek bekend onder de naam Vlaggetjesweken. De naam komt natuurlijk van de vele vlaggetjes met kortingen die de filialen sieren tijdens deze kortingsperiode. De Vlaggetjesweken vinden twee keer per jaar plaats, de andere periode is tijdens de wintersale. Ook buiten deze twee periodes om is er regelmatig korting bij C&A. Voorbeelden hiervan zijn de mid season sale en de Black Friday Sale.