C&A Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 02-01-2019

Diverse malen per jaar is het uitverkoop bij C&A en scoor je eenvoudig de beste koopjes. C&A is vooral bekend vanwege de populaire Vlaggetjesweken, maar ook de rest van het jaar vinden er diverse uitverkoopperiodes plaats. Denk maar aan de mid season sale of Black Friday. Maar wanneer begint de uitverkoop bij C&A eigenlijk? We houden je op de hoogte van de begindatum van iedere C&A sale als je je aanmeldt voor het ontvangen van een melding. Ook maken we alvast een inschatting van wat er in 2019 allemaal te verwachten is op het gebied van uitverkoop bij C&A.

Mid Season Sale

Twee keer per jaar vindt de Mid Season Sale plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Deze uitverkoopperiodes zijn de uitgelezen mogelijkheid om voordelige voorjaars- en najaarsmode voor dames, heren, kinderen of baby’s te kopen. De Mid Season Sale begint naar verwachting begin april 2019 en begin oktober 2019.

Denim Days

Tijdens de Denim Days zijn honderden jeans met 20% afgeprijsd in de winkels van C&A en in de webshop. De Denim Days vinden twee keer jaar plaats, meestal in februari en augustus. We voorspellen dat deze uitverkoopactie in 2019 eind februari en eind augusts zal plaatsvinden.

Kids Days

De Kids Days staan geheel in het teken van voordelige mode voor jongens, meisjes en baby’s. De korting op kindermode bedraagt gedurende een week 20%. De Kids Days vinden normaliter plaats in april en oktober. Vermoedelijk zijn de Kids Days begin april en eind oktober 2019.

Zomersale

De zomersale is een van de grootste uitverkoopperiodes bij C&A. Deze sale zijn ook bekend als de Vlaggetjesweken, hoewel C&A die naam niet altijd meer gebruikt. Tijdens de zomersale kan je voordelig de zomergarderobe aanvullen, de kortingen lopen namelijk op tot wel 50%. De zomersale gaat ieder jaar in juni van start, vermoedelijk begint de volgende editie in de eerste week van 2019.

Black Friday

Black Friday is niet meer weg te denken in Nederland en ook bij C&A wordt Black Friday aangegrepen voor een sale. Tijdens de Black Friday Sale krijg je 20% korting op alles. De Black Friday Sale vindt plaats op vrijdag 29 november 2019. Vermoedelijk is er de avond ook al vanalles in de aanbieding.

Wintersale

De wintersale start telkens medio december en de verwachting is ook dat dit in 2019 het geval zal zijn. Tijdens de wintersale shop je voordelige wintermode en krijg je kortingen tot 50%. De wintersale zijn ook wel bekend als de Vlaggetjesweken, maar deze naam wordt niet altijd meer gebruikt.

20% korting op...

Gedurende het jaar organiseert C&A zeer vaak kleine kortingsacties waarbij je 20% korting krijgt op een bepaalde productgroep. Enkele voorbeelden zijn acties voor 20% korting op truien en vesten, de baby- en kidscollectie, jeans, t-shirts, damesartikelen, damesblouses, jassen en jacks, enzovoorts. Deze sales zullen in 2019 door het hele jaar door plaatsvinden.

Overige sale

Door het jaar heen organiseert C&A nog meer uitverkoopacties. Enkele voorbeelden zijn: 

  • #BESTDEAL: het hele jaar door zijn er nieuwe niet te missen basics. Elke week zijn weer andere artikelen afgeprijsd 
  • Blue Monday Sale: deze uitverkoop vindt eind januari 2019 plaats, maar het is nog niet zeker of C&A hieraan deelneemt

Mis geen uitverkoop meer

Begint het al een beetje te duizelen qua datums en ben je bang dat je toch een van de uitverkoopperiodes van C&A gaat vergeten? Mis geen enkele sale meer door je aan te melden voor het ontvangen van een herinnering zodra er weer een uitverkoop bij C&A begint. Meld je aan via onderstaande button en selecteer vervolgens de optie ‘uitverkoop mode’: