Batavia Stad Outlet

Last update: 29-01-2020

Batavia Stad Fashion Outlet is het oudste outletcenter van Nederland en biedt je de kans honderden topmerken te kopen voor lage prijzen. Het gezellige en sfeervol gebouwde winkelcomplex, gelegen in de stad Lelystad en dus gunstig bereikbaar, is groot genoeg voor een lange dag koopjes shoppen. Bij Batavia Stad zijn de kortingen altijd hoog, dus je hoeft niet te wachten op de sale. Onderstaand volgt meer informatie over Batavia Stad waaronder openingstijden, merken en winkels, adres en locatie, telefoon, vacatures, bereikbaarheid per auto en trein.

Batavia Stad Fashion Outlet

Batavia Stad Fashion Outlet is een outletcenter in Lelystad. Dankzij het outletconcept kan je er profiteren van aanbiedingen op kleding en mode van internationale topmerken. Doordat je een groot deel van alle topmerken op één plek vindt is het er heerlijk shoppen en vind je op één dag alles wat je nodig hebt. Het outletcenter is bijzonder sfeervol en geheel gebouwd in de stijl van de zeventiende eeuw. Hoewel shoppen bij Batavia Stad Fashion Outlet altijd al lekker voordelig is vergroot je het voordeel nog extra door lid te worden en een Batavia Stad Member te worden. Als lid krijg je nog eens 5% korting op je aankopen.

Adres en telefoonnummer

Onderstaand volgen adres, postcode, telefoonnummer en e-mailadres van Batavia Stad Fashion Outlet:

 • Adres: Bataviaplein 60
 • Postcode en plaats: 8242 PN Lelystad
 • Telefoonnummer: 0320-292900
 • E-mailadres: info@bataviastad.nl

Openingstijden Batavia Stad

Batavia Stad Fashion Outlet is open van maandag tot en met zondag. Doordeweeks is er geen standaard koopavond, wel is het outletcenter op zaterdag en zondag twee uur langer geopend. Tijdens feestdagen kunnen afwijkende openingstijden van toepassing zijn of is het Batavia Stad zelfs gesloten. De normale openingstijden zijn:

 • Maandag: 10.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
 • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
 • Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
 • Zaterdag: 10.00 – 20.00 uur
 • Zondag: 10.00 – 20.00 uur

Merken en winkels

Zoals al eerder vermeld barst het in Batavia Stad van de internationale topmerken. Velen verkopen hun afgeprijsde mode en kleding via een eigen outletwinkel op Batavia Stad. Enkele bekende topmerken met een eigen winkel op Batavia Stad zijn onder andere Adidas Benetton, Calvin Klen, Converse, Desigual, Esprit, Fred de la Bretoniere, G-Star, Guess, Hugo Boss, Lacoste, Levi’s, Nike, enzovoorts.

Vacatures

Doordat er zoveel winkels zijn bij Batavia Stad liggen er ook volop kansen op werk bij een modewinkel. Een overzicht van de vacatures bij de verschillende winkels volgt onderstaand en het is mogelijk om online te solliciteren op een van de vacatures:

Actuele vacatures

Bereikbaarheid

Batavia Fashion Outlet is gelegen op het grondgebied van de stad Lelystad in Flevoland. De snelweg die het dichtstbij is gelegen is de A6 waarvan je dan afslag 10 of 11 kunt nemen. Parkeren kan gewoon bij het outletcenter en kost slechts enkele euro’s per dag. Met de trein is Batavia Stad ook bereikbaar maar dan wel gecombineerd met de bus. Neem buslijn 3 of 7 vanaf treinstation Lelystad Centrum en stap uit bij bushalte Batavia Stad.

Reactie plaatsen

Reacties

Joop wind
2 jaar geleden

Vanaf en tot hoe laat is Batavia stad open met pasen

B.J.W.Hendriks
4 jaar geleden

zijn er invalide parkeerplaatsen dicht bij het winkelcentrum