Wehkamp Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 09-01-2019

Bij het woord sale denk je wellicht aan overvolle winkelstraten waar de kortingen je om de oren vliegen. Bij Wehkamp is het principe van grote kortingen hetzelfde, maar je zult geen overvolle winkelstraten aantreffen. Wehkamp richt zich namelijk volledig op de online markt en dat betekent dan ook dat je alleen online kunt profiteren van het uitverkoopfestijn. Een belangrijke reden dat mensen zo belangstellend uitkijken naar de Wehkamp sale is doordat Wehkamp bijna alle topmerken in haar assortiment verkoopt. Kom meer te weten over de Wehkamp sale, voor welke producten deze geldt, de uitverkoopkortingen die je ontvangt en wanneer de sale plaatsvindt in 2019.

Wannahave Days

Ieder groot merk heeft wel een eigen bekende kortingsactie en bij Wehkamp zijn dit de Wannehave Days. De Wannhave Days vinden zelfs 3x per jaar plaats en dat zal in 2019 ook waarschijnlijk weer het geval zijn. Reken dus op kortingen tot wel 50% in de periodes medio april, begin juli en eind oktober/begin november 2019. Bijna het hele assortiment van Wehkamp is afgeprijsd tijdens de Wannahave Days. Shop dus voordelige mode, speelgoed, woonartikelen, huishoudartikelen, klusartikelen, gezondheidsproducten, pampers en nog veel meer.

Mid season Sale

De Mid Season Sale van Wehkamp vindt zoals het hoort twee keer per jaar plaats. Tijdens deze sale krijg je kortingen tot wel 70% op grote delen van het assortiment. In 2019 starten de Mid Season Sale vermoedelijk eind maart en medio oktober.

Glamour Day

Het tijdschrift Glamour is de drijvende kracht achter Glamour Day, een landelijke sale die door meer en meer winkelketens wordt omarmd. Tijdens Glamour Day krijg je bij Wehkamp 20% korting. In 2019 vindt de eendaagse Glamour Day Sale plaats in de maanden april en september.

Zomersale, wintersale en Op=Opruiming

De twee bekendste uitverkoopperiodes van het jaar mogen niet ontbreken bij Wehkamp. Tijdens de zomer- en wintersale shop je wekenlang voordelige zomer- en wintermode. De zomersale begint in juni 2019 en de wintersale eind december 2019. De korting bedraagt 50%. Vaak gaan de zomersale en wintersale na verloop van tijd over in de Op=Opruiming waarbij de korting zelfs doorstijgt naar 70%. Tijdens de Op=Opruiming moet echt alles weg tegen bodemprijzen.

Singles Day Sale

Ieder jaar op 11 november is het Singles Day en ook bij Wehkamp kan je terecht voor 20% korting op duizenden artikelen. Singles Day is sowieso sterk in opkomst en krijgt ieder jaar een grotere fanschare. Dat belooft dus weer veel voor 11 november 2019.

Black Friday Weekend

Bij Wehkamp is Black Friday niet beperkt tot één dag, maar wordt een extra lang Black Friday Weekend gevierd. Dit weekend is tevens inclusief Cyber Monday en duurt meestal van de donderdag voor Black Friday tot en met de dinsdag na Cyber Monday. Hiermee is de sale goed voor zes dagen aan kortingen tot wel 60% op fashion voor dames, heren en kinderen. Ook krijg je tientallen procenten korting op woon- en slaapartikelen, tuinspullen, elektronica, huishoudartikelen, games, speelgoed en nog heel veel meer. In 2019 zal Wehkamp ongetwijfeld weer een Black Friday Weekend organiseren eind november.

Overige uitverkoop 2019

Wehkamp heeft zo’n divers assortiment dat je eigenlijk niet kunt spreken van dé sale. Het hele jaar door zijn er andere artikelen in de uitverkoop en afhankelijk van wat je zoekt is het de kunst om op het juiste moment toe te slaan. Om een indicatie te geven van wanneer de Wehkamp Sale van diverse artikelen uit het assortiment plaatsvinden zijn er enkele voorbeelden opgesomd: 

  • Kerstartikelen: na de Kerst 
  • Voetbalartikelen: na het begin van het voetbalseizoen, dus in september 
  • Wintersportartikelen: richting het einde van de winter, dus februari 
  • Tuinspullen: zodra de zomer op zijn einde loopt, dus vanaf augustus 
  • Maar er zal ongetwijfeld meer zijn om van te genieten. Wehkamp organiseert regelmatig leuke acties. Denk aan acties waarbij je 50% korting krijgt op iedere 2e jeans. En wellicht doet Wehkamp eind januari 2019 ook mee aan de Blue Monday Sale.

Stappenplan voor de hoogste korting

Met dit stappenplan profiteer je van alleen de allerhoogste korting:

  1. Ga naar de Wehkamp sale pagina
  2. Klik rechts van 'sorteer op' op het pijltje
  3. Selecteer vervolgens 'laagste prijs' voor het rangschikken van de producten startend met de laagste prijs of 'hoogste korting' om de sterkst afgeprijsde items te tonen
  4. Shop vervolgens alleen de allerbeste aanbiedingen.

Melding ontvangen?

Het kan zomaar gebeuren dat je de Wehkamp Sale compleet vergeet. Dat is natuurlijk erg zonde omdat je op deze manier veel geld misloopt. Via de button kan je je aanmelden en ontvang je voortaan een melding zodra de uitverkoop gaat beginnen: