Home » Wehkamp Sale

Wehkamp Sale 2018: begindatum uitverkoop

Last update: 25-01-2018

Wehkamp is bekend van de dikke Wehkamp gidsen boordevol kleding en andere artikelen. Tegenwoordig richt Wehkamp zich op de markt middels een enorme eigen webwinkel. Voor alle soorten spullen kan je terecht op deze webwinkel, maar ook voor mode en kleding is het een perfecte plek. Zodra de sale losbarst bij Wehkamp ben je verzekerd van zeer lage prijzen. Kom meer te weten over de Wehkamp sale, voor welke producten deze geldt, de uitverkoopkortingen die je ontvangt en wanneer de sale plaatsvindt in 2018. 

Wehkamp Sale

Bij het woord sale denk je wellicht aan overvolle winkelstraten waar de kortingen je om de oren vliegen. Bij Wehkamp is het principe van grote kortingen hetzelfde, maar je zult geen overvolle winkelstraten aantreffen. Wehkamp richt zich namelijk volledig op de online markt en dat betekent dan ook dat je alleen online kunt profiteren van het uitverkoopfestijn. Een belangrijke reden dat mensen zo belangstellend uitkijken naar de Wehkamp sale is doordat Wehkamp bijna alle topmerken in haar assortiment verkoopt.

Datum begin Wehkamp Sale 2018

Wanneer je over sale praat dan heb je het vooral over mode en kleding. Voor dit deel van het Wehkamp assortiment zal de uitverkoop ongeveer plaatsvinden op de volgende momenten:

 • Zomersale mode en schoenen: juni – juli 2018
 • Wintersale mode en schoenen: december 2018 – januari 2019
 • Solden België: 3 – 31 januari & 1 - 31 juli 2018
 • Mid season sale mode: maart 2018 en oktober 2018
 • Black Friday sale & Cyber Monday sale: 23 en 26 november 2018
 • Glamour Day: 7 april 2018 + een zaterdag in oktober

Overige uitverkoop 2018

Wehkamp heeft zo’n divers assortiment dat je eigenlijk niet kunt spreken van dé sale. Het hele jaar door zijn er andere artikelen in de uitverkoop en afhankelijk van wat je zoekt is het de kunst om op het juiste moment toe te slaan. Om een indicatie te geven van wanneer de Wehkamp Sale van diverse artikelen uit het assortiment plaatsvinden zijn er enkele voorbeelden opgesomd:

 • Kerstartikelen: na de Kerst
 • Voetbalartikelen: na het begin van het voetbalseizoen, dus in september
 • Wintersportartikelen: richting het einde van de winter, dus februari
 • Tuinspullen: zodra de zomer op zijn einde loopt, dus vanaf augustus
 • Enzovoorts

Stappenplan voor de hoogste korting

Met dit stappenplan profiteer je van alleen de allerhoogste korting:

 1. Ga naar de Wehkamp sale pagina
 2. Klik rechts van 'sorteer op' op het pijltje
 3. Selecteer vervolgens 'laagste prijs' voor het rangschikken van de producten startend met de laagste prijs of 'hoogste korting' om de sterkst afgeprijsde items te tonen
 4. Shop vervolgens alleen de allerbeste aanbiedingen.

Welke artikelen in de uitverkoop?

Bijna alle producten uit het assortiment van Wehkamp komen vroeg of laat aan de beurt om in de uitverkoop te gaan. Of het nu gaat om kleding of schoenen, verzorgingsproducten of kerstartikelen, voetbalschoenen of woonartikelen; elk artikel heeft pieken en dalen in de prijs gedurende het jaar. De pieken qua prijs liggen in de periode voordat een artikel het meest populair is. Kerstartikelen zijn dus duur in de periode voor Kerst en voordeliger erna, bikini’s zijn het duurst vlak voor de zomer en voordeliger richting het einde van de zomer, enzovoorts.

Korting

De korting die Wehkamp geeft tijdens de sale fluctueert sterk. Soms gaat het maar om enkele procenten, maar bij de zeer seizoensgebonden artikelen (denk aan mode) kan de korting wel groeien tot maar liefst zeventig procent. Dit komt ook doordat het in het geval van mode niet mogelijk is de kleding een jaartje te laten liggen en het jaar erop te verkopen. De mode is dan alweer anders en het kan zomaar zo zijn dat er geen vraag meer is naar de desbetreffende kleding.

Melding ontvangen?

Het kan zomaar gebeuren dat je de Wehkamp Sale compleet vergeet. Dat is natuurlijk erg zonde omdat je op deze manier veel geld misloopt. Via de button kan je je aanmelden en ontvang je voortaan een melding zodra de uitverkoop gaat beginnen: