Wehkamp Black Friday

Last update: 25-02-2020

Nu de uitverkoopperiodes Black Friday en Cyber Monday ieder jaar meer aandacht krijgen, neemt ook het aantal deelnemende winkels snel toe. Behalve de vraag wat je allemaal voor aanbiedingen kunt scoren is het ook ieder jaar weer spannend welke winkels en webshops meedoen aan Black Friday en Cyber Monday. Wat organiseert Wehkamp als een van de grootste webshops bijvoorbeeld ieder jaar rondom Black Friday? We geven je vast een doorkijkje van wat je kunt verwachten eind november 2020.

Doet Wehkamp mee aan Black Friday?

We praten telkens over Black Friday, maar we bedoelen eigenlijk de combi Black Friday en Cyber Monday die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Kijken we naar Wehkamp dan mag je natuurlijk nooit met zekerheid zeggen dat ze in 2020 uitverkoop houden, maar alles wijst er wel op. Kijk alleen maar naar de voorgaande jaren waar Wehkamp altijd flink uitpakte rondom deze uitverkoopperiode. Zo creëerde de webwinkel  zelfs aparte pagina’s op de site met de aanbiedingen voor respectievelijk Black Friday en Cyber Monday.

Datum Black Friday Sale

Black Friday valt in 2020 op vrijdag 27 november, terwijl Cyber Monday op maandag 30 november  valt. Bij Wehkamp was er andere jaren ook de tussenliggende dagen Sale dus waarschijnlijk zal het dit jaar uitverkoop zijn van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november 2020.

Soort aanbiedingen

Wehkamp is een online warenhuis met een enorm breed assortiment. Tijdens de Black Friday en Cyber Monday sale profiteer je dan ook van diverse aanbiedingen op onder andere mode, elektronica, gezondheidsproducten, woonartikelen, babyartikelen, speelgoed, games en slaapartikelen. De kortingen variëren tussen de 20 en 60 procent.

Aanmelden en op de hoogte blijven

Als je de Black Friday Sale bij Wehkamp niet wilt missen houden we je graag op de hoogte. Meld je aan via de onderstaande button en we sturen een e-mail zodra bekend is of en wanneer er Black Friday (en Cyber Monday) sale is bij Wehkamp: