H&M Club: veel voordelen voor Members

Last update: 30-01-2020

Shop je vaak bij H&M en ben je verzot van de trendy mode van het Zweedse winkelketen? Er is nu een leuke manier om zelf te sparen voor bijvoorbeeld kortingen en extra aanbiedingen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is gratis lid te worden van de H&M Club. Behalve kortingen en aanbiedingen heb je ook de kans om exclusieve mode events bij te wonen. Kom meer te weten over de H&M Club, hoe je Member kunt worden, hoe het sparen werkt en van welke voordelen je kunt profiteren.

Aanmelden als Member H&M Club

Om lid te worden van de H&M Club is registratie noodzakelijk. Het aanmelden is mogelijk via de website van H&M of via de H&M app. Je ontvangt vervolgens een digitale clubkaart die je kunt gebruiken voor het sparen van punten. Als lid van de H&M Club kan je alles regelen via je smartphone. De minimum leeftijd om H&M Member te worden is 16 jaar.

Punten sparen

Het sparen van punten gaat automatisch wanneer je aankopen doet bij H&M. Voor iedere euro die je besteed ontvang je één punt (1 euro staat dus voor 1 punt). Bij online bestellingen worden de punten automatisch bijgeschreven, bij aankopen in de winkel dien je je digitale H&M Clubkaart bij de kassa te tonen. Het kan tot 24 uur duren voordat het saldo is bijgewerkt. Alle items van H&M tellen mee, met uitzondering van enkele aankopen zoals bijvoorbeeld giftcards.

Saldo controleren

Het gespaarde puntensaldo is op ieder moment te raadplegen via je persoonlijke pagina in de H&M app of website van H&M.

Punten inwisselen

De gespaarde punten vertegenwoordigen een bepaalde waarde die je kunt gebruiken voor kortingen, aanbiedingen of een uitnodiging van een exclusief event. Informatie over leuke aanbiedingen, events of kortingen ontvang je via de H&M app, de website van H&M, Fashion News of Club News. Club News ontvang je automatisch als Member van de H&M Club, voor Fashion News moet je je nog separaat voor aanmelden. Gespaarde punten zijn twee jaar geldig waardoor je ze tijdig in moet wisselen.

Gratis spaarprogramma

Sparen via de H&M Club is geheel gratis. Het geeft dus een mooie kans op extra voordelen ten opzichte van het op normale wijze doen van aankopen bij H&M. Het Membership is overigens alleen geldig in Nederland.