Home » H&M Zomersale

Wanneer begint de zomersale bij H&M in 2019?

Last update: 09-09-2018

H&M behoort tot een selecte groep grote modeketens die landelijk actief zijn in Nederland. De modeketen heeft dankzij leuke collecties en goede marketing een flinke groep fans opgebouwd. Qua prijzen voor hun kleding en mode is H&M relatief voordelig, maar het kan natuurlijk nog veel voordeliger. Zo liggen de prijzen tijdens de sale stukken lager, soms wel tot 70%. De zomersale is een van de hoogtepunten van het jaar als het aankomt op voordelige H&M kleding. Mis nooit meer een aanbieding van H&M en meld je aan voor het ontvangen van een melding zodra de zomersale bij H&M gaat beginnen.

Datum zomersale H&M 2019

Misschien vraag je je af of de datum van de zomersale niet al gewoon bekend is. Dat is helaas niet het geval, sommige medewerkers van H&M uitgezonderd. Door de start zo lang mogelijk geheim te houden is de verrassing des te groter namelijk. Kijken we naar de begindatums van de laatste jaren dan is wel duidelijk dat de H&M zomersale begint in juni 2019. Vaak begint de zomersale bij H&M op de 2e of 3e donderdag van de maand. 

Ontvang een melding

Alles draait om timing en in het geval van de H&M zomersale is dit niet anders. Je wilt zeg maar niet misgrijpen en de aanbiedingen mislopen. Via onderstaande button is het mogelijk om jezelf aan te melden voor het ontvangen van een melding zodra de zomersale gaat beginnen. Kies de eerste optie ‘uitverkoop mode’ en, indien gewenst, kan je natuurlijk ook op de hoogte worden gehouden over andere winkelacties:

Wat is afgeprijsd en hoe hoog is de korting?

De zomersale is de periode wanneer de zomercollecties met korting worden verkocht. Typische onderdelen van de zomercollectie zijn onder andere bikini’s, shirtjes, rokjes, slippers, zonnebrillen, jurkjes, zomerjassen, lage schoenen. Sowieso is de gemeenschappelijke deler wel dat alles wat fleuriger en luchtiger is tijdens de zomer. Wie dus op zoek is naar voordelige zomerkleding mag de zomersale bij H&M niet missen. De korting die je krijgt bedraagt gemiddeld tussen de 20 en 70%.

Overige uitverkoop

De zomersale is gelukkig niet de enige uitverkoopperiode van H&M. Door de melding loop je deze sowieso niet meer mis, maar mocht je tijdelijk wat krapper bij kas zitten dan zijn er de rest van het jaar nog veel meer kansen. Er worden ook flinke kortingen gegeven tijdens bijvoorbeeld de wintersale, Black Friday, Cyber Monday, Mid Season Sale, Glamour Day, enzovoorts. Bekijk het overzicht van alle uitverkoopperiodes bij H&M.