Home » AH Pannen

AH Pannenactie 2019

 

 

Het is nog niet bekend of en wanneer de actie van start gaat in 2019. Onderstaand volgt de informatie over de voorgaande editie.

 

 

Bij Albert Heijn spaar je eenvoudig voor pannen. Niet zomaar pannen, maar kwaliteitspannen van Vivo – Villeroy & Boch die ook door chefs in restaurants worden gebruikt. Met de pannen van AH Kan je lange tijd vooruit en je merkt het verschil direct met goedkopere pannen. Spaar AH Pannenzegels totdat de spaarkaart vol is. Met een volle spaarkaart kan je de pan naar keuze uitkiezen. Kom meer te weten over de AH Pannenactie 2016 – 2017 en hoe je AH pannenzegels kunt sparen en inwisselen. Ook is uitgelegd hoe je een lege spaarkaart krijgt en is informatie over de soort pannen waaruit gekozen kan worden opgesomd. Wist je dat je extra AH Pannenzegels ontvangt door Bonusaanbiedingen te kopen?

AH Pannenactie

Koken is voor sommigen hun lust en hun leven, terwijl het voor anderen een noodzakelijk kwaad is. Maar wie kookt met kwalitatief goede pannen ervaart al snel hoeveel fijner en beter dat gaat. Bij Albert Heijn hebben ze een spaaractie waarbij je kunt sparen voor pannen. De AH Pannenactie geeft iedereen de kans om chefwaardige pannen in huis te krijgen voor weinig geld. En je spaart vanzelf wanneer je boodschappen doet bij Albert Heijn. De AH Pannenactie vindt zowel in Nederland als in België plaats. De pannen zijn tevens geschikt voor alle soorten warmtebronnen.

Hoe werkt het?

Het sparen voor pannen via de AH Pannenactie werkt als volgt:

  • Ontvang 1 AH Pannenzegel voor iedere € 10,- boodschappen bij Albert Heijn
  • De AH Spaarkaart is vol met 60 zegels
  • Lever volle spaarkaarten in bij de kassa van een Albert Heijn winkel
  • Kies een pan naar keuze

Datum 2016 - 2017

De AH Pannenactie vindt plaats in 2016 en 2017. Het sparen van Pannenzegels is mogelijk van maandag 24 oktober 2016 tot en met zondag 12 februari 2017. Ook het inleveren van volle spaarkaarten is gedurende deze periode mogelijk. 

AH Pannenzegels sparen

Je ontvangt AH Pannenzegels bij iedere € 10,- die je besteed aan boodschappen bij de winkels van Albert Heijn (behalve AH tot Go). Ook online kan je AH Pannenzegels sparen, waarbij het sparen wat sneller gaat dan in de winkels. Je krijgt online namelijk direct vier zegels voor ieder bedrag tussen de € 0 en € 40,-. Tussen de € 40 en € 80,- krijg je dan direct 8 zegels, enzovoorts. Het is zelfs mogelijk om nog sneller AH Pannenzegels te sparen wanneer je speciale Bonusaanbiedingen koopt.

Spaarkaarten

Spaarkaarten zijn vol met 60 zegels. Lege spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de AH winkels of kunnen gratis worden gedownload via de website van Albert Heijn. 

Inwisselen volle spaarkaarten

Volle spaarkaarten kunnen worden ingewisseld bij de kassa in de winkels van Albert Heijn. Kies een soort pan uit, waarbij gekozen kan worden uit kookpannen, steelpannen, koekenpannen, een gietijzeren pan, stoominzet en wokpannen. Het bedrag dat moet worden bijbetaald varieert tussen de € 6,99 en € 39,99 en is afhankelijk van de soort pan.

Soorten pannen

De pannen van Vivo – Villeroy & Boch zijn allemaal, op de gietijzeren pan na, vervaardig d van RVS en een aluminium laag bodemplaat. De pannen zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen, dus ook voor bijvoorbeeld gas, inductie, keramisch, elektrisch en halogeen. De pannen waaruit gekozen kan worden, inclusief het bedrag dat moet worden bijbetaald bij het inwisselen van een volle spaarkaart is onderstaand weergegeven:

  • Steelpan 16 centimeter: € 6,99 bijbetaling + volle spaarkaart
  • Kookpan 16 of stoominzet 20 centimeter: € 12,99 bijbetaling + volle spaarkaart
  • Kookpan 20 of koekenpan 24 centimeter: € 15,99 bijbetaling + volle spaarkaart
  • Kookpan 24 of koekenpan 28 centimeter: € 19,99 bijbetaling + volle spaarkaart
  • Wokpan 30 centimeter: € 24,99 bijbetaling + volle spaarkaart
  • Gietijzeren pan: € 39,99 bijbetaling + volle spaarkaart

Uitgesloten aankopen

Niet alle boodschappen tellen mee voor het sparen van AH Pannenzegels. Het sparen voor Pannenzegels gaat namelijk niet bij de aankoop van tabak, telefoonkaarten, cadeaukaarten ,tickets, beltegoed, sterke drank, loten, postzegels en zuigelingenvoeding voor kinderen tot één jaar.

Melding ontvangen over volgende editie?

Als je de volgende editie van de AH Pannenactie niet wilt missen kan je je aanmelden voor het ontvangen van een melding zodra er meer bekend is over de begindatum. Meld je aan via onderstaande button: