A-merken en winkelketens
Home » Bristol

Bristol

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

1 september 2017: Schoolvoordeel

De scholen zijn weer begonnen en bij een nieuw begin hoort natuurlijk ook een nieuwe outfit. Bristol geeft daarom Schoolvoordeel op honderden items geschikt voor schoolgaande kinderen en jeugd. Zodoende kunnen de kinderen voor weinig geld weer beginnen aan het nieuwe schooljaar in een nieuwe mooie outfit.

BristolSchoolvoordeel.jpg

26 juli 2017: 3 halen 2 betalen tijdens sale

Het is al een tijdje sale bij Bristol en nu worden de kortingen alleen maar beter. Voor de afgeprijsde items geldt namelijk ook nog eens 3 halen 2 betalen. Je krijgt dus al tientallen procenten kortingen op ieder product plus ieder derde artikel is helemaal gratis.

8 juni 2017: zomersale

De uitverkoop bij Bristol is begonnen en de kortingen zijn flink. Tot wel 70% op alle artikelen voorzien van een actielabel.

 

Bristol uitverkoop

De grote zomeruitverkoop lijkt te zijn losgebarsten bij Bristol. En de winkelketen pakt meteen flink uit met kortingen tot maar liefst 70%. Je ontvang kortingen op alle items met een actielabel, zowel in de winkels en online.

BristolSalezomer2017-1.jpg

7 mei 2017: Familiedagen met 50% korting op ieder 2e artikel

Tot en met 21 mei 2017 zijn het de Familiedagen bij Bristol. Ontvang 50% korting op ieder 2e artikel.

 

Bristol Familiedagen

Bij Bristol is er nu een actie voor het hele gezin. Je krijgt nu namelijk op ieder tweede artikel maar liefst 50% korting. En dit geldt vervolgens ook voor het vierde, zesde, achtste artikel, enzovoorts. De kortingen zijn geldig op het gehele assortiment van Bristol. De 50% korting geldt voor het voordeligste item van de twee artikelen die je koopt. De Bristol Familiedagen vinden plaats in de winkels en online in de webwinkel van Bristol.

 

Tot en met 21 mei

De Bristol Familiedagen duren nog tot en met zondag 21 mei 2017.

BristolFamiliedagen-1.jpg

19 april 2017: 20% korting op de damescollectie

Ontvang tijdens de Bristol Damesdagen 20% korting op de complete damescollectie van Bristol.

 

Damesmode

Dames opgelet, bij Bristol is de hele damescollectie in de aanbieding. Dat wil zeggen 20% korting op schoenen, jurken, broeken, shirts, enzovoorts. Tijdens de actie zijn er vele honderden items in de aanbieding. De kortingen zijn geldig tot en met zondag 23 april 2017.

Blijf op de hoogte

Meldingontvangenacties-6.png

Uitgelichte acties:

Bristol Kinderbijslagdagen

Tijdens de Kinderbijslagdagen van Bristol ontvang je tot 20% korting op de complete kindercollectie. Deze kortingsactie wordt georganiseerd rondom de uitbetaling van de kinderbijslag.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.