Bristol Kinderbijslagdagen

Last update: 12-12-2018

Het is niet duidelijk of de Bristol Kinderbijslagdagen terugkeren in 2019.

Het opgroeien van kinderen is enorm leuk maar ook best prijzig. Vooral kleding en schoenen zijn haast niet aan te slepen tijdens de jonge jaren. Gelukkig is er in Nederland zoiets als Kinderbijslag, een financiële tegemoetkoming vanuit de overheid. Bij Bristol kan je de ontvangen Kinderbijslag perfect besteden aan voordelige kleding, schoenen en sportartikelen tijdens de Kinderbijslagdagen. Deze kortingsactie is van toepassing op de complete kindercollectie. Benieuwd wanneer de Kinderbijslagdagen plaatsvinden in 2018? We proberen een inschatting te maken en houden natuurlijk goed het nieuws van Bristol in de gaten. Meld je ook aan voor het ontvangen van een melding zodra de Kinderbijslagdagen van Bristol weer gaan beginnen. 

Bristol Kinderbijslagdagen - wat is het?

De Kinderbijslagdagen zijn een kortingsactie van winkelketen Bristol. Geniaal bedacht als we het zelf mogen zeggen, want de naam klinkt als een klok. En het moment, namelijk rondom de uitbetaling van de Kinderbijslag, is natuurlijk ook slim. Mensen met kinderen ontvangen namelijk vier keer per jaar honderden euro’s Kinderbijslag en waarom zou je deze dan niet meteen uitgeven aan zoiets noodzakelijks als kleding of schoenen. En dan hebben we het over voordelige kleding en schoenen, want Bristol geeft tijdens de Kinderbijslagen maar liefst 20% korting op het hele kinderassortiment. Behalve kleding en schoenen zijn dit ook nog sportartikelen en mode accessoires.

Datum 2018

De Kinderbijslagdagen vinden in 2018 plaats van:

  • Eind december 2017 tot en met begin januari 2018 (niet bevestigd)
  • Eind maart tot en met begin april 2018 (niet bevestigd)
  • Eind juni tot en met begin juli 2018 (niet bevestigd)
  • Eind september tot en met begin oktober 2018 (niet bevestigd)

Winkels en online

De kortingsactie van Bristol vindt plaats in  alle filialen van de winkelketen. Er is dus altijd wel een winkel ergens in de buurt waar je voordelig kunt shoppen. Als je liever online bestelt wordt je ook op je wenken bediend, aangezien de Kinderbijslagdagen ook in de webwinkel van Bristol plaatsvinden.

Hoe hoog is de korting?

De korting is tijdens de actie telkens gelijk; op de gehele kindercollectie krijg je 20% korting. Deze korting is niet te combineren met andere kortingsacties of aanbiedingen.

Meld je aan

Om geen enkele editie van de Bristol Kinderbijslagdagen te missen kan je je aanmelden via onderstaande button. Wij houden de acties van Bristol nauwlettend in de gaten en zullen een melding sturen zodra er weer een nieuwe editie van de Kinderbijslagdagen gaat beginnen:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.