Bol 10-Daagse 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 21-09-2020

Bij internetwebwinkel Bol.com kan je meerdere keren per jaar grote hoeveelheden producten inkopen voor een scherpe prijs tijdens de Bol 10-Daagse (voorheen Bulk 10-daagse). Zoals de naam al aangeeft kan je gedurende de actie profiteren van groots ingekochte items die daardoor tot wel 60% voordeliger zijn. Maar ook andersoortige kortingen worden gegeven door Bol tijdens de Bol 10-Daagse. Een flink deel van het assortiment van Bol kan met korting worden gekocht tijdens de Bol 10-Daagse uitverkoop. Kom te weten op welke datum de actie plaatsvindt in 2020 en welke kortingen je kunt krijgen op het assortiment.

Bol 10-Daagse

Tijdens de Bol 10-Daagse geeft Bol.com grote kortingen op haar assortiment. De kortingen kunnen oplopen tot wel 60%, maar ook worden er bijvoorbeeld gratis producten weggegeven bij de aankoop van bepaalde actieproducten. Bol is een bekende webwinkel met een assortiment dat bestaat uit tienduizenden artikelen. Tijdens de Bol 10-Daagse wordt er niet op het hele assortiment korting gegeven, maar wel op een aanzienlijk deel. De kortingsactie vindt drie keer per jaar plaats, eenmaal in de periode maart/april, een tweede keer in mei/juni en tenslotte nog een keer in de periode september/oktober. De actieperiode bedraagt meestal tien of elf dagen.

Datum Bol 10-Daagse 2020

De datum van de edities van de Bol 10-Daagse wordt pas kort voordat deze van start gaat officieel gecommuniceerd door Bol. Kijken we naar de voorgaande jaren dan is de Bol 10-Daagse uitverkoop iedere keer in de maanden maart/april, mei/juni en september/oktober. Meestal begon de actie telkens op een maandag waarna ze twee woensdagen of donderdagen later eindigden. In 2020 zal de Bol 10-Daagse vermoedelijk worden georganiseerd van:

  • Maandag 23 maart tot en met woensdag 1 april 2020 
  • Maandag 18 mei tot en met woensdag 27 mei 2020
  • Maandag 21 september tot en met woensdag 30 september 2020 (bevestigd)

Online uitverkoop

Omdat Bol geen fysieke winkels heeft en alleen een online webshop betekent dit ook dat je de producten alleen in de online webwinkel met korting kunt kopen. Dit heeft als extra voordeel dat je er 24 uur per dag terecht kunt, de webshop is nooit gesloten. 

Folder Bol 10-Daagse

Tijdens de Bol 10-Daagse kan je ook alle aanbiedingen vinden in de folder van Bol.com. In de folder zijn de kortingen en acties van de Bol 10-Daagse weergegeven en wanneer je een interessant product of artikel vindt waarover je meer wilt weten wordt je via een eenvoudige muisklik direct naar de productpagina gestuurd. Open de folder van Bol hier.

Kortingen

De Boldagen zijn een uitgelezen kans om eens voordelig te shoppen bij Bol.com. Je bespaart al snel tientallen euro’s per product en op de duurdere producten zelfs honderden euro’s. Bol geeft flinke kortingen op aanzienlijke delen van haar assortiment. Voorbeelden van kortingen zijn kortingspercentages (tot 60%), gratis producten (bijvoorbeeld 1+1 of 2+2 gratis), enzovoorts.

Welke producten gaan in de uitverkoop?

Iedere editie van de Bol 10-Daagse gaan er andere artikelen in de uitverkoop. Maar Bol is niet bang om geliefde en dure producten in de uitverkoop te doen. Denk aan bijvoorbeeld voordelige pampers, parfum, televisies, elektronica, fotoapparatuur, kinderwagens, boeken, tassen, stofzuigers, computers, laptops en tablets, sieraden, babyspullen, kookgerei, games, enzovoorts. De kortingen van Bol gelden alleen voor het eigen Bol assortiment. De artikelen die op de webshop worden verkocht door externe verkopers doen niet mee. Overigens worden er geen verzendkosten gerekend voor bestellingen boven de € 20,-.

Ontvang een melding bij begin actie

De bovenstaande datums zijn vaak inschattingen. Pas kort voor het begin van de kortingsdagen wordt de echte begindatum pas bekend gemaakt. Schrijf je in voor het ontvangen van een melding zodra bekend is wanneer de Bol 10-Daagse van Bol.com gaat beginnen. Aanmelden kan via deze button: