A-merken en winkelketens
Home » Bol

Bol.com

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Bulk Alert

✔  duizenden producten van het grote en diverse assortiment sterk afgeprijsd
 tientallen procenten korting tijdens dé sale van Bol.com
 van maandag 28 mei tot en met woensdag 6 juni 2018

20 november 2017: Black Friday Festival

Bij Bol is Black Friday al begonnen tijdens het Black Friday Festival. Dat betekent dat er in de aanloop naar Black Friday al kan worden geprofiteerd van scherpe aanbiedingen. 

25 september 2017: Bulk Alert

Dé uitverkoop van Bol.com is weer begonnen: Bulk Alert. Tijdens Bulk Alert zijn er weer duizenden scherpe aanbiedingen binnen het enorme assortiment van Bol. De korting kan oplopen tot ruim 60%. 

3 augustus 2017: tot 50% korting op parfums

Parfum is altijd een perfect cadeau om te geven en te krijgen. Bij Bol zijn de damesparfums in de aanbieding en krijg je tot 50% korting op alle topmerken. Je bespaart dus al snel tientallen euro's per flacon.

3 juli 2017: sale

Heerlijk voordelig online shoppen is nu mogelijk bij Bol.com want daar is momenteel de sale bezig. 

 

Bol.com sale

Bol is uitgegroeid tot een van de meest populaire (online) ketens van Nederland met iedere minuut weer meerdere orders. Bol blinkt vooral uit door het enorme assortiment. Op dit moment is het uitverkoop bij Bol en koop je vele duizenden items extra voordelig. De sale geldt voor een groot deel van het assortiment waaronder bijvoorbeeld beeld en geluid, films, gezondheidsproducten, keuken en huishoudelijke apparatuur, telefonie en tablets, speelgoed, babyartikelen, dierartikelen en ga zo maar door.

22 mei 2017: Bulk Alerts

De kortingsactie Bulk Alert van Bol.com duurt van 22 - 31 mei 2017. Profiteer van kortingen op duizenden producten van Bol.

 

Bulk Alert

Bol.com is de bekendste webwinkel van Nederland met een gigantisch assortiment. Door het jaar heen organiseert de webwinkel meerder uitverkoopperiodes. De bekendste is de Bulk Alert, welke voorheen bekend stond  als de Bulk 10-Daagse. Bol heeft extra groot ingekocht (bulkinkoop) waardoor de prijzen enorm naar beneden kunnen. 

 

Aanbiedingen

De aanbiedingen die je kunt scoren zijn zeer variërend. Denk bijvoorbeeld aan 20% korting op laptops, meer dan 30% korting op zonnebrillen, 50% korting op Pampers billendoekjes en maandboxen, voordelige smartphones en televisies, 50% korting op dekbedovertrekken en ga zo maar door.

11 mei 2017: 40% korting op kinderjassen

Profiteer alleen vandaag van 40% korting op kinderjassen bij Bol.com.

 

Korting op kinderjassen

Bij Bol.com hebben ze een interessante dagdeal voor gezinnen met kinderen. Alleen vandaag (donderdag 11 mei 2017) krijg je namelijk 40% korting op ruim 200 verschillende soorten kinderjassen. De jassen zijn stuk voor stuk van bekende A-merken (bijvoorbeeld Cars, Tumble 'N Dry, Noppies, B.Nosy, enz.) en nu dus zeer betaalbaar.

21 april 2017: 30% korting op Philips stofzuigers

Op vrijdag 21 april 2017 krijg je bij Bol.com tot 30% korting op Philips stofzuigers. Bespaar hiermee tientallen euro's.

 

Philips stofzuigers afgeprijsd

Stofzuigen is wellicht niet het allerleukste om te doen, maar gewoonweg een noodzakelijk kwaad. Toch maken de moderne stofzuigers het huishoudelijke klusje al een stuk aangenamer. Philips innoveert continu wat betreft haar stofzuigers. Denk aan snoerloze exemplaren of stofzuigers zonder zak. Bij Bol.com zijn vandaag een geselecteerd aantal Philips stofzuigers afgeprijsd. 

 

Alleen vandaag (21 april 2017)

De speciale stofzuigeraanbiedingen zijn slechts 24 uur geldig. De actie loopt dan ook alleen op 21 april 2017 tot en met 23.59 uur.

 

Extra cadeautjes

Behalve extra lage prijzen ontvang je ook diverse extra cadeautjes bij je aankoop. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gratis stofzuigerzakken of een huishoudpakket.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

Bulk Alert

Meerdere malen per jaar is het weer tijd voor de Bulk Alert wanneer er tot 60% korting wordt gegeven op aanzienlijke delen van het Bol assortiment. Koop dus voordelige boeken, stofzuigers, laptops, camera's, televisies, speelgoed en ga zo maar door. Ook zijn de Bulk Alert dagen ideaal om gratis producten te scoren, denk aan 1+1 gratis of 2+1 gratis.

Black Friday

Eind november is de tijd van de Sinterklaasinkopen. De Black Friday Sale valt daar mooi mee samen.

Folderaanbiedingen

De manier om geen enkele aanbieding van Bol te missen is door de folder te volgen. De folder van Bol wordt periodiek uitgebracht en is in feite een grote verzameling van alle afgeprijsde artikelen voor de komende periode. De Bol folder is gewoon gratis online in te zien.

Bijna iedereen heeft wel ooit wat besteld bij Bol. Er is dan ook haast geen webwinkel te vinden met een groter assortiment dan Bol. Behalve het uit tienduizenden artikelen bestaande assortiment van Bol staat de webshop bekend om de scherpe prijzen. Vooral dankzij diverse klantacties lukt het Bol om veel mensen de webshop te laten bezoeken. Eigenlijk is het onmogelijk om alle klantacties van Bol op te sommen, op ieder moment van het jaar zijn er wel weer aansprekende kortingsacties. Enkele voorbeelden zijn de Palletdeals, de Koopjeshoek, de Huishoudweken, de Games Voordeelweken, Lentevoordeel, Summersale, de Winterwinkel, Cameradeals en ga zo maar door. De lijst is bijna onuitputtelijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de speciale klantacties rondom feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, Moederdag, enzovoorts.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.