A-merken en winkelketens
Home » Bol

Bol.com: overzicht Klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

Bulk Alert

ecdcfe5e35294eeb9cf3172e4914909c.png

Meerdere malen per jaar is het weer tijd voor de Bulk Alert wanneer er tot 60% korting wordt gegeven op aanzienlijke delen van het Bol assortiment. Koop dus voordelige boeken, stofzuigers, laptops, camera's, televisies, speelgoed en ga zo maar door. Ook zijn de Bulk Alert dagen ideaal om gratis producten te scoren, denk aan 1+1 gratis of 2+1 gratis. 

Meer over de Bol Bulk Alert en de begindatum.

 

Black Friday

804ff8f0efd24d6594a9dd7b172cd951.png

Eind november is de tijd van de Sinterklaasinkopen. De Black Friday Sale valt daar mooi mee samen. 

Meer over Black Friday bij Bol.

Folderaanbiedingen

Bolfolder.png

De manier om geen enkele aanbieding van Bol te missen is door de folder te volgen. De folder van Bol wordt periodiek uitgebracht en is in feite een grote verzameling van alle afgeprijsde artikelen voor de komende periode. De Bol folder is gewoon gratis online in te zien: 

Ga naar de Bol Folder.

 

Overige klantacties 

36df3c92d86d452c8dc37b438be860ec.png

Eigenlijk is het onmogelijk om alle klantacties van Bol hier op te sommen, op ieder moment van het jaar zijn er wel weer aansprekende kortingsacties. Enkele voorbeelden zijn de Palletdeals, de Koopjeshoek, de Huishoudweken, de Games Voordeelweken, Lentevoordeel, Summersale, de Winterwinkel, Cameradeals en ga zo maar door. De lijst is bijna onuitputtelijk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de speciale klantacties rondom feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, Moederdag, enzovoorts.

Bijna iedereen heeft wel ooit wat besteld bij Bol. Er is dan ook haast geen webwinkel te vinden met een groter assortiment dan Bol. Behalve het uit tienduizenden artikelen bestaande assortiment van Bol staat de webshop bekend om de scherpe prijzen. Vooral dankzij diverse klantacties lukt het Bol om veel mensen de webshop te laten bezoeken. Onderstaand zijn diverse klantacties op een rij gezet:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.