Ook in 2020 weer Black Friday bij Bol?

Last update: 25-02-2020

Iedere vrijdag na Thanksgiving Day is het in Angelsaksische landen als de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk weer Black Friday Sale. Het is daar zelfs een van de drukste winkeldagen van het jaar. Ook in Nederland doen steeds meer winkels mee aan de Black Friday Sale. Ook Bol.com is een interessante winkel om in de gaten te houden vanwege het enorm uitgebreide assortiment. Kunnen we verwachten dat op vrijdag 27 november 2020 Bol.com wederom meedoet aan Black Friday Sale?

Doet Bol mee aan Black Friday?

De kansen zijn zeer groot dat het ook bij Bol.com straks weer Black Friday is. We beraden ons hierbij op voorgaande jaren toen Bol steevast enorm veel aanbiedingen presenteerde. Bol pakte het zelfs groots aan door Black Friday en Cyber Monday te combineren. Met enige zekerheid zijn er dus in 2020 weer volop kortingen te scoren.

Datum

Bol combineert tot nu toe ieder jaar Black Friday en Cyber Monday. Dat wil zeggen dat er meerdere dagen uitverkoop is. Vermoedelijk lopen de aanbiedingen van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november 2020 (en mogelijk nog langer).

Waar vind je de aanbiedingen?

De afgeprijsde items zullen duidelijk worden aangeprijsd op de website van Bol. Omdat Bol alleen een webwinkel heeft, kan er niet in winkels worden geprofiteerd.

Mis het niet

Voor je het weet heb je de Black Friday Sale gemist en loop je de aanbiedingen mis. Door je aan te melden via deze button houden we je op de hoogte en sturen we een melding zodra de Black Friday Sale bij Bol begint: