Bol.com folder

Alle aanbiedingen van vandaag

De nummer één webwinkel van Nederland is Bol.com. Dankzij het enorme assortiment dat bestaat uit tienduizenden artikelen weten miljoenen mensen ieder jaar de webwinkel van Bol te vinden. Ook qua prijsstelling is Bol vaak voordeliger dan normale winkels wat in combinatie met de snelle bezorgtijden een online bestelling wel erg interessant maakt. Bol heeft ook een sterk marketingapparaat achter zich staan om de klanten te werven en terug te laten komen. Een van de manieren waarop dit wordt gedaan is door aanbiedingen en kortingsacties. Alle aanbiedingen en kortingen worden gepresenteerd in de folder van Bol.

Bomvol folder

Aanbiedingen en afgeprijsde producten zijn een vorm van klantenwerving. Consumenten zijn eerder geneigd om afgeprijsde artikelen te kopen omdat ze dit geld laat besparen. Bol.com heeft altijd actuele aanbiedingen en het hele jaar door wijzigen deze. Om de consument op de hoogte te houden van alle aanbiedingen en kortingsacties komt het aan op een goede communicatie. Het communicatiemiddel bij uitstek is via een folder. De folder van Bol heet de Bomvol folder. In deze digitale tijden is de folder van Bol interactief wat wil zeggen dat je vanuit de online folder direct door kunt klikken en de producten naar keuze kunt bestellen.

Soort folders

De Bomvol folder van Bol wordt periodiek uitgebracht. De frequentie kan variëren maar bedraagt bijvoorbeeld eens per vier weken. Ook worden er rondom Bol klantacties speciale folders uitgebracht. Zo wordt er bijvoorbeeld een speciale folder uitgebracht rondom de Bulk Alert kortingsweken van Bol. Ook rondom feestdagen als Sinterklaas of Kerst pakt Bol uit met speciale folders rondom deze festiviteiten. Ook rondom grote (sport)evenementen kunnen er op dit soort gebeurtenissen afgestemde folders uitgebracht.

Aanbiedingen

Bol werkt met verschillende soorten kortingen in haar folders. Er kunnen bijvoorbeeld kortingspercentages, gratis producten (bijvoorbeeld 2+1 gratis), prijsverlagingen, vaste prijzen (3 stuks voor € 20,-) enzovoorts worden aangeboden. In de folder is duidelijk aangegeven bij ieder product wat de aanbieding precies inhoudt.

Hoe werkt het?

De interactieve folder van Bol is 24 uur per dag in te zien en geeft de gebruiker meerdere functionaliteiten. Om te beginnen kan er vanuit de folder worden doorgeklikt naar de Bol website en kunnen de artikelen direct aan de winkelmand worden toegevoegd. Met de cursor kunnen de pagina’s worden omgeslagen of kan er worden ingezoomd. Andere mogelijkheden (via de balk aan de onderzijde van de pagina) die de online Bol folder biedt is het weergeven op volledig scherm, het downloaden als PDF of het direct invullen van de pagina die je wilt laten weergeven.

Bol Outlet

Via de Bol folder geniet je dus het hele jaar diverse voordelen. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat het soort artikel dat je zoekt niet in de aanbieding is. Een goed alternatief is dan de Bol Outlet. In de Bol Outlet is het 365 dagen per jaar uitverkoop. Ga direct naar de Bol Outlet en shop met tientallen procenten korting.