BCC folder

Bekijk alle aanbiedingen van vandaag

Elektronicaketen BCC is bekend vanwege haar Prijsgarantie waardoor je zeker weet dat je nooit meer betaalt dan bij andere grote elektronicawinkels. Doordat BCC zo voordelig is bezoeken dagelijks vele duizenden klanten de filialen of de webshop van de keten. BCC pakt iedere dag weer uit met diverse aanbiedingen en scherp afgeprijsde producten. De beste manier om geen aanbieding te missen is door de folder van BCC in de gaten te houden. Raadpleeg daarom regelmatig de BCC folder die ook online is in te zien. In de BCC Folder vind je namelijk alle aanbiedingen van vandaag. Onderstaand is meer informatie over de folder van BCC samengevat.

Folder met aanbiedingen

Een folder wordt door winkels gebruikt om hun waren te promoten. En om op te vallen zijn het natuurlijk vooral afgeprijsde producten die in de folder worden vermeld. BCC brengt iedere week een nieuwe folder uit. Deze folders staan boordevol zogenoemde breaking deals, oftewel niet te missen aanbiedingen. Bij ieder weergegeven product is duidelijk aangegeven wat de originele prijs en de verlaagde prijs zijn. Ook is er basis productinformatie vermeld zodat je weet om welk product of artikel het precies gaat. Via de online folder kan je direct gewenste artikelen online bestellen. Selecteer het artikel naar keuze en word doorgeleid naar de productpagina in de webshop van BCC.

Soort folders

Zoals gezegd brengt BCC wekelijks een folder uit met breaking deals. Dit is zeg maar de normale folder met de wekelijkse aanbiedingen. De folder van BCC is meestal geldig van maandag tot en met zondag, tenzij anders wordt aangegeven. Rondom bijzondere klantacties worden er ook speciale folders uitgebracht met de afgeprijsde artikelen tijdens de klantactie. Uiteraard passen de aangeboden producten perfect bij de tijd van het jaar, denk aan bijvoorbeeld afgeprijsde airco’s in de zomer of televisies rondom grote sportevenementen.

Aanbiedingen

De afgeprijsde artikelen betreffen meestal kortingen in de vorm van een prijsverlaging, bijvoorbeeld van € 199 voor € 130,-. Rondom de BCC BTW Actie Dagen is de prijsverlaging uitgedrukt in het BTW bedrag. Ook tijdens andere klantacties kunnen er andersoortige kortingen worden gegeven.

Hoe werkt het?

De online folder van BCC is interactief en biedt de lezer meerdere mogelijkheden. Behalve het direct online bestellen biedt BCC ook de volgende opties. Zoom in met het vergrootglas om de folder groter weer te geven. Ook kan er worden gekozen voor het weergeven op volledig scherm of het weergeven van een paginaoverzicht. Gericht zoeken is mogelijk met de zoekwoordfunctie en wie de folder liever als pdf leest of print vindt aan de linkerzijde van het computerscherm ook hiervoor de mogelijkheid.

BCC Outlet

In de BCC folder vind je natuurlijk alle aanbiedingen van vandaag, maar BCC Heeft nog meer voordelige acties te bieden. Zo is er de online BCC Outlet waar er ook iedere dag weer sensationele kortingen verkrijgbaar zijn. De kortingen in de BCC outlet kunnen oplopen tot ongeveer 50% ten opzichte van de normale winkelwaarde.