Expert folder

Expert is een van de bekendste elektronicaketens van Nederland en heeft tientallen winkels. Expert zorgt er altijd voor dat het qua prijzen gunstig uit de vergelijking komt met concurrenten. Hiervoor verlaagt Expert op ieder moment tal van prijzen. Deze aanbiedingen worden bekend gemaakt via onder andere de folder. Wekelijks brengt Expert een eigen folder uit waarin de aanbiedingen en afgeprijsde artikelen zijn vermeld. Vaak wordt hiervoor de term Weekknallers gebruikt om aan te duiden dat het aanbiedingen zijn met een geldigheid van een week. 

Folder vol aanbiedingen

Het begrip folder bestaat al vele decennia. Voorheen werd een folder altijd alleen op papier uitgebracht, maar die tijd is voorbij. De online folder heeft een flinke opmars gemaakt en verdringt de papieren folder meer en meer. Ook Expert heeft een online folder waarin alle aanbiedingen zijn verzameld. De folder van Expert wordt 1x per week uitgebracht en staat dan vol met zogenoemde Weekknallers, oftewel de aanbiedingen van de week. Behalve de normale folders brengt Expert ook zo nu en dan speciale actiefolders uit boordevol voordelige elektronica. Bij de in de folder weergegeven aanbiedingen is aangegeven wat de korting is plus productinformatie.

Soorten korting

De kortingen die je vindt in de Expert folder zijn meestal prijsverlagingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een televisie die eerst € 619 kostte en tijdelijk afgeprijsd is tot € 449,-. Maar Expert heeft ook andere soorten kortingen waaronder bijvoorbeeld cashback acties, enzovoorts.

Folder Expert openen

De online Expert folder kan 24 uur per dag worden geopend. Het handige aan de online folder is dat je direct kunt overgaan tot de koop. Want door te klikken op een product word je doorgeleid naar de webwinkel van Expert. Hier kan je meteen het product kopen.

Interactief

De online folder van Expert is interactief wat wil zeggen dat deze net zoals een normale folder doorgebladerd kan worden. Met de pijltjes sla je de pagina om en verder is het mogelijk om in te zoomen, om een pagina overzicht te tonen, de folder te downloaden als PDF of te delen via social media. En zoals eerder gezegd kan je door op een artikel te klikken direct door naar de productpagina in de webshop van Expert en overgaan tot koop.

Meer aanbiedingen

Expert heeft behalve de folderaanbiedingen nog diverse acties. Dus wanneer je een aanbiedingen uit de folder hebt gemist zijn er nog volop kansen om voordelige elektronica te kopen. Expert heeft bijvoorbeeld een Dagaanbieding, Reviewacties, Expertknallers, Online Super Deals, Cashback Acties en Merken Acties. Alle kortingen en acties zijn verzameld op de Actiepagina van Expert