A-merken en winkelketens
Home » Expert

Expert

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

23 oktober 2017: Kortingfestival

Twee weken lang is het Kortingsfestival bij Expert. Je ontvangt iedere dag weer 20% korting op vele honderden artikelen. Omdat het afgeprijsde aanbod iedere dag weer veranderd loont het om dagelijks even de aanbiedingen te bekijken.

ExpertKortingfestival.jpg

16 oktober 2017: Pallet Deals

Tot en met 22 oktober 2017 profiteer je bij Expert van Pallet Deals. Tijdens deze actie zijn de televisies en soundbars sterk afgeprijsde. Geniet dus voortaan zo optimaal mogelijk van series, films of muziek. 

ExpertPalletDeals.jpg

2 oktober 2017: Groot, Groter, Grootst

Tot en met zondag 8 oktober 2017 moet je bij Expert zijn als je op zoek bent naar een nieuwe (grote) televisie. Televisies van de merken LG, Panasonic, Sony, Philips en Samsung zijn tijdelijk scherp afgeprijsd. Behalve voordelige tv's zijn ook aanverwante producten zoals soundbars flink voordeliger. 

GrootgrotergrootstExpert.jpg

22 augustus 2017: Fris van Start

Met het oog op de vakantieperiode die weer ten einde komt zijn er de Fris van Start aanbiedingen bij Expert. Het gaat hier natuurlijk om voordelige elektronica waaronder laptops, opslagschijven, tablets, printers, wifi, smartphones, enzovoorts.

ExpertFrisvanStart.jpg

10 juli 2017: Expert Ruimt Op!

De Expert Ruimt Op! weken zijn begonnen waardoor je honderden soorten consumentenelektronica met 40% korting koopt.

 

Expert Ruimt Op!

De Expert Ruimt Op! weken zijn een van de grootste uitverkoopperiodes van Expert. Consumenten ontvangen tot maar liefst 40% korting op een groot aantal producten uit het assortiment, bijvoorbeeld op audio, tv's, wasdrogers, wasmachines, tablets, scheerapparatuur, printers, enzovoorts. 

 

Ook online

De aanbiedingen zijn verkrijgbaar in de verschillende filialen van Expert, zolang de voorraad strekt. Ook online zijn de aanbiedingen geldig.

ExpertRuimtOp-1.jpg

22 mei 2017: Cadeaukaartactie

Tot en met zondag 4 juni is er de Cadeaukaartactie bij Expert. Ontvang € 10 voor iedere € 100 die je uitgeeft.

 

Expert Cadeaukaartactie

Omdat Expert dit jaar 50 jaar bestaat volgen de acties elkaar snel op. Nu geldt dat hoe meer je koopt, hoe meer je cadeau krijgt van Expert. De Cadeaukaartactie is namelijk goed voor € 10 voor iedere € 100 die je uitgeeft. Je ontvangt het bedrag in de vorm van een cadeaukaart. Wanneer je meer dan € 1000 uitgeeft wordt het bedrag zelfs dubbel zo hoog en krijg je € 20 per € 100.

 

Duur actie

Je ontvangt Expert Cadeaukaarten in de periode van 21 mei 2017 tot en met 4 juni 2017. De 50-jaar cadeaukaart met tegoed kan worden ingewisseld tussen 1 juli en 31 december 2017. Als extra actie maak je bij het uitgeven van je 50-jaar Cadeaukaart ook nog kans om het hele aankoopbedrag terug te winnen.

ExpertCadeaukaartactie.jpg

27 april 2017: Oranjeknallers

Op donderdag 27 april 2017 profiteer je van oranje aanbiedingen tijdens de Expert Oranjeknallers.

 

Expert Oranjeknallers

Om te vieren dat de Koning 50 jaar is geworden heeft elektronicabedrijf Expert een leuke kortingsactie. Op Koningsdag (27 april 2017) zijn allerlei artikelen in de aanbieding. Diverse van de aanbiedingen betreffen oranjegekleurde items zoals bijvoorbeeld een oranje staafmixer of broodrooster. Maar ook andere items zijn met tientallen procenten afgeprijsd. Voorbeelden zijn televisies, bluetooth speakers, een drone, een powerbank, een platenspeler, enzovoorts.

ExpertOranjeknallers-1.png

Blijf op de hoogte

Melding-8.png

Uitgelichte acties:

Black Friday Expert

Een elektronicaketen als Expert doet uiteraard mee aan de Black Friday Sale waardoor voordelige elektronica kopen een koud kunstje wordt.

Expert Folder

Benieuwd waar je de aanbiedingen van Expert van dit moment kunt terugvinden?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.