Expert Black Friday

Last update: 25-02-2020

De Black Friday Sale weet in Nederland steeds meer winkelketens te binden. Een productgroep die de van oorsprong Amerikaanse uitverkoop al vroeg omarmde was de consumentenelektronica. Winkels zoals Expert, BCC en Media Markt pakken elk jaar groots uit rondom Black Friday. We hebben uitgezocht wat er verwacht kan worden van elektronicaketen Expert. Welke aanbiedingen zijn er en hoe lang duurt de uitverkoop in 2020; kom het allemaal te weten. 

Verwachting rondom Black Friday bij Expert

Winkelketens promoten nooit lange tijd van tevoren dat er een uitverkoop op komst is. Meestal wordt er gewacht tot enkele dagen ervoor met het wereldkundig maken. Het is dus nooit zeker of er in 2019 weer Black Friday zal zijn bij Expert. Afgaande op voorgaande jaren lijkt er geen twijfel te zijn, aangezien Expert al vaker Black Friday sales organiseerde. De salesperiode is voor elektronicawinkels één van de drukste van het jaar en daardoor onmisbaar geworden qua inkomsten en exposure.

4 dagen voordeel

Expert koppelt telkens Black Friday aan Cyber Monday dat de maandag erna is. Ook de tussenliggende dagen gaat de uitverkoop gewoon door. Hierdoor is er telkens sprake van vier dagen uitverkoop bij Expert. Vier dagen vol scherpe aanbiedingen en voordelige consumentenelektronica. Een mooie kans voor wanneer je nog op zoek bent naar een nieuwe televisie, koelkast, smartphone, wasmachine of tablet.

Datum 2020

De datum van Black Friday is nog niet bevestigd, maar vermoedelijk is er een Black Friday Weekend van vier dagen dat duurt van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november 2020.

Aanmelden voor informatie

Om de aanbiedingen van Expert rondom het Black Friday weekend (inclusief Cyber Monday) niet te missen is het mogelijk om je aan te melden via de onderstaande button. We sturen dan een e-mail zodra bekend is wanneer de Black Friday Sale bij Expert van start gaat: