Didi Sale 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 31-01-2020

Didi is een van die winkels die je altijd even moet bezoeken wanneer je aan het shoppen bent. De mode van Didi is prima te dragen bij tal van gelegenheden, maar toch weer net wat anders dan veel andere ketens. De kleding van Didi is niet de allervoordeligste maar gelukkig is er de uitverkoop. Tijdens de Didi Sale bespaar je veel op je aankopen en houd je dus geld over voor andere leuke dingen. Kom alvast te weten wanneer de sale bij Didi ongeveer zal beginnen in 2020.

Mid season sale

De vogeltjes fluiten en je krijgt zin om je garderobe aan te vullen. Waarom dan niet gebruik maken van de mid season sale in de lente? Deze uitverkoop begint eind maart 2020 en loopt door tot ver in april. De korting bedraagt tot maximaal 50%. Zodra het weer wat onbestendiger en koeler wordt zal je ook wat warmere kleding moeten gaan dragen. Vanaf vermoedelijk de tweede week van oktober koop je dit met kortingen tot 50% tijdens de mid season herfstsale van Didi.

Fashiondays

De Didi Fashiondays zijn een begrip omdat je gedurende enkele dagen 20% korting krijgt op de hele collectie. De Fashiondays vinden meestal twee keer per jaar plaats, eenmaal in april en eenmaal in september. Voor 2019 verwachten we dat de Fashiondays begin april en eind september in de planning staan.

Zomersale

Alom bekend en zeer geliefd is de zomersale. Vooral in de modewereld is de zomersale een belangrijke periode. Wil je nog last minute een nieuw jurkje of misschien wel een bikini scoren? In juni en juli is het tijd voor de zomersale. Deze uitverkoop bij Didi is een van de grootste van het jaar en daardoor niet te missen. Richting het einde van de zomersale stijgen de kortingen alleen maar verder dus soms kan het lonen om wat langer te wachten met je aankopen. De zomersale begint waarschijnlijk weer half juni 2020 en gaat van start met kortingen tot 50%.

Black Friday en Cyber Monday

Misschien ken je de Black Friday en de Cyber Monday sale nog niet, maar grote kans dat dat dan snel gaat veranderen. Bijna alle gerenommeerd modeketens houden uitverkoop op vrijdag 27 november 2020 (Black Friday) en 30 november 2020 (Cyber Monday). Ook Didi geeft minstens 30% korting op de complete collectie.

Wintersale

De wintersale is een uitverkoop die verspreid over twee jaren plaatsvindt. De volgende wintersale bij Didi begint halverwege december 2020 en vervolgens duurt deze nog tot in januari 2021 De korting waar je op kunt rekenen bedraagt 50 tot 60%.

Sample Sale

Door het jaar organiseert Didi ook regelmatig een sample sale. Tijdens de sample sale van Didi koop je voor vaste bedragen kleding en mode, bijvoorbeeld alle broeken voor € 10, alle jassen voor € 12,50 of alle shirts voor € 5. De sample sale vindt plaats op locaties door het hele land en vaak is de entree gratis.

Overige sale

Didi staat bekend vanwege de vele kleinschalige uitverkoopacties welke door het hele jaar plaatsvinden. Voorbeelden van bekende acties die in 2020 waarschijnlijk terugkeren zijn de Winterdeals, de Let’s go Wild Koopavonden, de Klantendagen, kortingen van 50% op onder andere basics en skinny jeans, 20% korting op de Kerstcollectie en herfst/wintercollectie, 30% korting op jassen, iedere 2e broek 50% korting, enzovoorts. En mogelijk komt er ook een Blue Monday Sale eind januari 2020. 

Op de hoogte blijven van start uitverkoop?

Mis geen enkele uitverkoop bij Didi en geef je op voor het ontvangen van een melding zodra er één van de sales gaat beginnen: