A-merken en winkelketens
Home » Didi Sale

Didi Sale 2018: wanneer uitverkoop?

Last update: 25-01-2018

Didi is een van die winkels die je altijd even moet bezoeken wanneer je aan het shoppen bent. De mode van Didi is prima te dragen bij tal van gelegenheden, maar toch weer net wat anders dan veel andere ketens. De kleding van Didi is niet de aller voordeligste maar gelukkig is er de uitverkoop. Tijdens de Didi Sale bespaar je veel op je aankopen en houd je dus geld over voor andere leuke dingen. Kom alvast te weten wanneer de sale bij Didi ongeveer zal beginnen in 2018.

Mid season sale voorjaar

De vogeltjes fluiten en je krijgt zin om je garderobe aan te vullen. Waarom dan niet gebruik maken van de mid season sale in de lente? Deze uitverkoop begint in april 2018.

Zomersale

Alom bekend en zeer geliefd is de zomersale. Vooral in de modewereld is de zomersale een belangrijke periode. Wil je nog last minute een nieuw jurkje of misschien wel een bikini scoren? In juni en juli 2018 is het tijd voor de zomersale. Deze uitverkoop bij Didi is een van de grootste van het jaar en daardoor niet te missen. Richting het einde van de zomersale stijgen de kortingen alleen maar verder dus soms kan het lonen om wat langer te wachten met je aankopen.

Mid season sale najaar

Zodra het weer wat onbestendiger en koeler wordt zal je ook wat warmere kleding moeten gaan dragen. In september en oktober 2018 koop je dit met aanzienlijke korting tijdens de mid season sale van Didi.

Black Friday en Cyber Monday

Misschien ken je de Black Friday en de Cyber Monday sale nog niet, maar grote kans dat dat dan snel gaat veranderen. Bijna alle gerenommeerd modeketens houden uitverkoop op vrijdag 23 november 2018 (Black Friday) en 26 november 2018 (Cyber Monday). Ook Didi geeft minstens 20% korting op de complete collectie.

Wintersale

Elk jaar als het nieuwe jaar is begonnen is het direct uitverkoop, want dan is de wintersale nog volop bezig. De wintersale is een uitverkoop die verspreid over twee jaren plaatsvindt. De volgende wintersale bij Didi begint in december 2018 en vervolgens duurt deze nog tot en met januari 2019.

Sample Sale

Door het jaar organiseert Didi ook regelmatig een sample sale. Tijdens de sample sale van Didi koop je voor vaste bedragen kleding en mode, bijvoorbeeld alle broeken voor € 10, alle jassen voor € 12,50 of alle shirts voor € 5. De sample sale vindt plaats op locaties door het hele land en vaak is de entree gratis. Het overzicht met Didi sample sales vind je op de site van Didi via het kopje klantenservice.

Op de hoogte blijven van de start van de uitverkoop?

Mis geen enkele uitverkoop bij Didi en geef je op voor het ontvangen van een melding zodra er één van de sales gaat beginnen: