IKEA Voordeel Stapelen

€ 10 korting per € 100

Last update: 25-05-2019

Er is nog geen informatie over IKEA Voordeel Stapelen 2019.

IKEA is een van de meest populaire en voordelige warenhuizen van Nederland. Tijdens IKEA Voordeel Stapelen is shoppen bij het Zweedse warenhuis nog voordeliger omdat je tot wel tien procent korting krijgt op bijna het hele assortiment. Voor iedere honderd euro die je uitgeeft ontvang je namelijk maar liefst tien euro korting. De korting krijg je overigens niet direct aan de kassa, maar je ontvangt een actiepas die je een volgende keer kunt verzilveren. Kom meer te weten over IKEA Voordeel Stapelen 2018 zoals de datum, actievoorwaarden, kortingen en of je ook online korting krijgt.

IKEA voordeel Stapelen 2019

Tijdens IKEA Voordeel Stapelen ontvang je tien euro korting op iedere honderd euro die je uitgeeft. Dat betekent dus een korting die kan oplopen tot tien procent. Vooral bij de wat duurdere aankopen loopt het kortingsbedrag dus enorm snel op. Ben je bijvoorbeeld van plan om een hele inrichting te kopen bij IKEA dan bespaar je tijdens de actieperiode misschien wel honderden euro’s. De korting wordt uitgekeerd in de vorm van een actiepas die je bij een volgend bezoek kunt besteden. De kortingsactie IKEA Voordeel Stapelen vindt waarschijnlijk plaats in maart en april 2019 (niet bevestigd door IKEA).

Korting

De korting die je bij IKEA krijgt tijdens het Voordeel Stapelen bedraagt maar liefst € 10 voor iedere € 100 die je besteedt. De korting is alleen weggelegd voor IKEA Family pashouders. De korting die je ontvangt is op iedere honderd euro van toepassing. Onderstaand volgen enkele rekenvoorbeelden van de korting die je ontvangt bij verschillende bestedingen:

  • € 100 besteden: € 10 korting
  • € 200 besteden: € 20 korting
  • € 299 besteden: € 20 korting
  • € 300 besteden: € 30 korting
  • € 673 besteden: € 60 korting
  • € 1.400 besteden: € 140 korting

Waarop korting?

IKEA staat bekend vanwege het enorme assortiment bestaand uit woonartikelen. Je vindt er alles voor onder andere de woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, opbergkasten, meubels, enzovoorts. De korting van de actie Voordeel Stapelen is geldig op het complete assortiment van IKEA, behalve op de aankoop van koopjeshoek producten, Food producten, cadeaupassen en services.

Alleen in de winkels

IKEA Voordeel Stapelen vindt alleen plaats in de filialen van de winkelketen. De kortingsactie is dus niet geldig bij aankopen via de webwinkel van IKEA. Een goede reden dus om één van de gezellige filialen te bezoeken.

Word gratis Family Member

Ben je nog geen IKEA Family Member en wil je toch profiteren van deze kortingsactie? Family Member worden is geheel gratis en in enkele minuten geregeld. Schrijf jezelf hier in als IKEA Family lid.

Volgende editie

Als je wilt weten wanneer de volgende IKEA Plundra gaat plaatsvinden, kan je gebruik maken van onderstaande knop. Meld je eenvoudig aan en ontvang een melding over de begindatum: