A-merken en winkelketens
Home » Jumbo

Jumbo

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste nieuws

Seizoensaanbiedingen Winter

tot en met 20 maart 2018
op o.a. pampers, vaatwastabletten en nog tientallen producten
ook diverse seizoensgerelateerde producten in de aanbieding
JumboSeizoensaanbiedingen.jpg

4 oktober 2017: Nieuwe seizoensaanbiedingen

Het is herfst, een nieuw seizoen is begonnen, dus er zijn ook weer nieuwe Seizoensaanbiedingen bij Jumbo. Zoals we gewend zijn pakt Jumbo ieder seizoen uit met nieuwe aanbiedingen welke typerend zijn voor de tijd van het jaar. De Seizoensaanbiedingen zijn geldig van 4 oktober tot en met 5 december 2017.

Jumboseizoensaanbiedingen-1.png

6 september 2017: spaar voor de raceauto van Max Verstappen

Bij Jumbo spaar je nu voor een gratis schaalmodel (1:32) van de Formule 1 raceauto van Max Verstappen. De spaaractie loopt tot en met dinsdag 10 oktober 2017. Voor de spaaractie geldt OP=OP.

 

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor het replicamodel moet je punten sparen. Je ontvangt voor iedere € 15 aan boodschappen 1 spaarpunt. Zodra je 20 spaarpunten hebt is je spaarkaart vol. Met de unieke bestelcode kan je vervolgens de gratis raceauto bestellen via de website van Jumbo.

 

Extra spaarpunten

Om het sparen sneller te laten verlopen krijg je bij verschillende producten extra spaarpunten. 

Spaarvoorderaceautovanmaxverstappen.jpg

18 mei 2017: voor slechts € 10 naar Share a Perfect Day

Koop tot en met 6 juni 2017 actieproducten bij Jumbo en bezoek Share a Perfect Day al voor € 10 in plaats van € 25.

 

Share a Perfect Day

Share a Perfect Day is een festival dat bol staat van de goede muziek, lekker eten en drinken, mode en shoppen, workshops, enzovoorts. Het is een geweldig dagje uit met vriendinnen, zussen of moeder. Share a Perfect Day vindt plaats op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2017. 

 

Kortingsactie Jumbo

Normaal gesproken kost een entreebewijs voor Share a Perfect Day € 25 per persoon. Bij Jumbo is er nu een actie waarbij je al voor € 10 een ticket koopt voor Share a Perfect Day. Dat betekent dus maar liefst € 15 korting. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is één van de actieproducten kopen. Je ontvangt vervolgens een actiecode op een afzonderlijke kassabon. De actiecodes geven je de mogelijkheid om voordelige tickets aan te schaffen. Overigens geldt de actie ook voor online bestellingen.

 

Duur van de actie

De actie voor de voordelige kortingskaarten duurt van 16 mei tot en met 6 juni 2017. Het verzilveren van de actiecodes is mogelijk tot en met uiterlijk 2 juli 2017 (mits niet uitverkocht).

ShareaPerfectDay-2.jpg

26 april 2017: gratis tickets Jumbo Racedagen

Koop actieproducten bij Jumbo en ontvang gratis tickets voor de Jumbo Racedagen met Max Verstappen op 20 en 21 mei 2017.

 

Jumbo Racedagen

De autosport en met name de Formule 1 is in Nederland populairder dan ooit. En dat komt natuurlijk door de successen van Max Verstappen die als jongeling de wereld doet verbazen. Jumbo organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 wederom de Jumbo Racedagen op het circuit van Zandvoort. Er zijn die dag races, demonstraties en volop entertainment voor jong en oud.

 

Gratis toegang

Het mooie aan de actie van Jumbo is dat de toegang geheel gratis is. Om gratis de Racedagen bij te wonen hoef je alleen maar de actieproducten van Jumbo te kopen. Je ontvangt namelijk tot en met dinsdag 16 mei 2017 bij de aankoop van de actieproducten van hetzelfde merk één actiecode die is weergegeven op een aparte kassabon.

 

Verzilveren actiecode

Actiecodes kunnen worden verzilverd tot en met vrijdag 19 mei 2017 op de website van de Jumbo Racedagen. Iedere actiecode is goed voor 1 gratis tickets. Let op, want er geldt op=op.

JumboRacedagen-1.png

Blijf op de hoogte

Meldingontvangenacties-26.png

Uitgelichte acties:

Jumbo Weekaanbiedingen

Jumbo promoot iedere week weer diverse producten. Dit zijn de Jumbo Weekaanbiedingen welke, zoals de naam al duidelijk maakt, één week geldig zijn. Na afloop zijn er weer nieuwe producten Weekaanbieding.

Jumbo Avondje Uit

Bij Jumbo spaar je voor leuke uitjes met het spaarprogramma Jumbo Avondje Uit. De spaaractie biedt je € 5 tot € 15 korting op leuke dagjes weg en uitjes en je hebt al snel een volle spaarkaart bijeen gespaard.

Jumbo Seizoensaanbiedingen

De Jumbo Seizoensaanbiedingen zijn typische producten voor de tijd van het jaar. In de zomer koop je bijvoorbeeld voordelige ijsjes terwijl in de winter bijvoorbeeld de rookworst in de aanbieding is. 

Jumbo Jaaraanbiedingen

Echt haasten hoef je niet met de Jumbo Jaaraanbiedingen. De geselecteerde artikelen zijn namelijk het hele jaar lang afgeprijsd. 

Koopzegels sparen

Bij Jumbo is het mogelijk om koopzegels te sparen. Je koopt koopzegels bij de kassa en spaart ze totdat de spaarkaart vol is. Een volle spaarkaart kan je inleveren bij Jumbo waarna je cash krijgt uitbetaald. Een handige manier om geld te verdienen.

Supermarktketen Jumbo is voor miljoenen Nederlanders iedere dag weer de plek voor hun boodschappen. Jumbo staat bekend vanwege haar grote aantallen afgeprijsde voedingsmiddelen en andere producten. Het hele jaar door zijn er klantacties waarmee veel geld op de boodschappen kan worden bespaard. En dan hebben we het nog niet eens over de leuke spaarprogramma's van Jumbo.

Reactie plaatsen

Reacties

a.Bartelen
3 maanden geleden

bestelcode 15NFTEC4KH73
Wat moet ik hier mee krijg ik nu n pet