A-merken en winkelketens
Home » Jumbo

Jumbo: overzicht Klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

Jumbo Weekaanbiedingen

jumboweekaanbiedingen-2.png

Jumbo promoot iedere week weer diverse producten. Dit zijn de Jumbo Weekaanbiedingen welke, zoals de naam al duidelijk maakt, één week geldig zijn. Na afloop zijn er weer nieuwe producten Weekaanbieding.

Meer over de Jumbo Weekaanbiedingen.

Jumbo Avondje Uit

Jumboavondjeuit.png

Bij Jumbo spaar je voor leuke uitjes met het spaarprogramma Jumbo Avondje Uit. De spaaractie biedt je € 5 tot € 15 korting op leuke dagjes weg en uitjes en je hebt al snel een volle spaarkaart bijeen gespaard.

Meer over de Jumbo Avondje Uit spaaractie.

Jumbo Seizoensaanbiedingen

Jumboseizoensaanbiedingen.png

De Jumbo Seizoensaanbiedingen zijn typische producten voor de tijd van het jaar. In de zomer koop je bijvoorbeeld voordelige ijsjes terwijl in de winter bijvoorbeeld de rookworst in de aanbieding is. 

Meer over de Jumbo Seizoensaanbiedingen.

Jumbo Jaaraanbiedingen

Jumbojaaraanbiedingen.png

Echt haasten hoef je niet met de Jumbo Jaaraanbiedingen. De geselecteerde artikelen zijn namelijk het hele jaar lang afgeprijsd. 

Meer over de Jumbo Jaaraanbiedingen.

Koopzegels sparen

Jumbo-1.png

Bij Jumbo is het mogelijk om koopzegels te sparen. Je koopt koopzegels bij de kassa en spaart ze totdat de spaarkaart vol is. Een volle spaarkaart kan je inleveren bij Jumbo waarna je cash krijgt uitbetaald. Een handige manier om geld te verdienen.

Meer over de Jumbo Koopzegels.

Supermarktketen Jumbo is voor miljoenen Nederlanders iedere dag weer de plek voor hun boodschappen. Jumbo staat bekend vanwege haar grote aantallen afgeprijsde voedingsmiddelen en andere producten. Het hele jaar door zijn er klantacties waarmee veel geld op de boodschappen kan worden bespaard. En dan hebben we het nog niet eens over de leuke spaarprogramma's van Jumbo.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.