A-merken en winkelketens
Home » Jumbo

Jumbo

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste nieuws

Spaar de raceauto van Max Verstappen

✔ exclusief bij Jumbo spaar je nu voor een Limited Edition Raceauto schaal 1:24 van Max Verstappen
✔ bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je vanaf woensdag 5 september een gratis spaarpunt, zolang de voorraad auto’s strekt of uiterlijk tot en met dinsdag 25 september 2018. Wees er snel bij, want OP = OP!
✔ met 33 punten is je spaarkaart al vol! Lever deze spaarkaart in en ontvang jouw unieke bestelcode

Nieuwe seizoensaanbiedingen

✔ het najaar staat voor de deur en er zijn weer nieuwe seizoensaanbiedingen bij Jumbo
✔ typische producten voor deze tijd van het jaar voor langere tijd sterk afgeprijsd
✔ de seizoensaanbiedingen zijn verkrijgbaar van woensdag 22 augustus tot en met dinsdag 2 oktober 2018

Ben erbij in Parijs tijdens de Tour

✔ wielerliefhebbers opgelet! Op 29 juli 2018 kun jij erbij zijn: de finale van hét wielerevent van het jaar op de Champs-Élysées in Parijs.
✔ van 4 t/m 24 juli ontvang je bij Jumbo een wincode en maak je kans op 2 van de 1200 VIP-Tribune tickets plus een verzorgde reis naar de finale in Parijs op zondag 29 juli 2018
✔ er worden 3 lotingen gehouden waarin iedere keer 200 winnaars geselecteerd worden. Lotingen worden gehouden op 16 juli, 20 juli en 27 juli.

Spaar voor Scott Zwiesel glazen

bij Jumbo spaar je deze zomer voor prachtige Schott Zwiesel glazen van Tritan® kristalglas
van woensdag 30 mei tot en met dinsdag 28 augustus 2018 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen een glazenzegel
 bij 15 glazenzegels is je spaarkaart vol en kun je deze inleveren
✔ met een bijbetaling van 3,99 of 4,99 euro ontvang je een mooie set glazen

Jumbo Racedagen

geniet je van verschillende races en demonstraties en volop vertier voor jong en oud
Max Verstappen komt beide dagen in actie en wordt vergezeld door Daniel Ricciardo en David Coulthard
 ontvang gratis toegangstickets bij aankoop van actieproducten tussen 25 april en 15 mei 2018
✔ de Jumbo Racedagen vinden plaats op zondag 20 en maandag 21 mei 2018

2e kaartje gratis voor Toppers in Concert

✔ bij elke € 25 aan boodschappen krijg je een actiecode welke goed is voor het 2e kaartje voor Toppers in Concert gratis
✔ de actie duurt van vrijdag 6 tot en met zondag 8 april 2018
✔ het speciale Jumbo concert vindt plaats op zondag 27 mei 2018
✔ per actiecode kun je maximaal 4 tickets bestellen

Korting op Dagjes Uit

✔ bij elke € 10 aan boodschappen ontvang je van woensdag 14 maart 2018 tot en met dinsdag 1 mei 2018 één gratis Dagje Uit kortingsmunt
✔ een Kortingsmunt heeft een kortingswaarde van € 2,50 en de korting kan gestapeld worden.
✔ tijdens de actieperiode in week 11, 14, 15 en 16 bij aankoop van geselecteerde (actie)producten extra Kortingsmunten
✔ tot en met zondag 6 januari 2019 kunnen online via dagjeuitactie.nl de Kortingsmunten worden verzilverd voor een bezoek van 14 maart 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 

Seizoensaanbiedingen Winter

tot en met 20 maart 2018
op o.a. pampers, vaatwastabletten en nog tientallen producten
ook diverse seizoensgerelateerde producten in de aanbieding

4 oktober 2017: Nieuwe seizoensaanbiedingen

Het is herfst, een nieuw seizoen is begonnen, dus er zijn ook weer nieuwe Seizoensaanbiedingen bij Jumbo. Zoals we gewend zijn pakt Jumbo ieder seizoen uit met nieuwe aanbiedingen welke typerend zijn voor de tijd van het jaar. De Seizoensaanbiedingen zijn geldig van 4 oktober tot en met 5 december 2017.

6 september 2017: spaar voor de raceauto van Max Verstappen

Bij Jumbo spaar je nu voor een gratis schaalmodel (1:32) van de Formule 1 raceauto van Max Verstappen. De spaaractie loopt tot en met dinsdag 10 oktober 2017. Voor de spaaractie geldt OP=OP.

 

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor het replicamodel moet je punten sparen. Je ontvangt voor iedere € 15 aan boodschappen 1 spaarpunt. Zodra je 20 spaarpunten hebt is je spaarkaart vol. Met de unieke bestelcode kan je vervolgens de gratis raceauto bestellen via de website van Jumbo.

 

Extra spaarpunten

Om het sparen sneller te laten verlopen krijg je bij verschillende producten extra spaarpunten. 

18 mei 2017: voor slechts € 10 naar Share a Perfect Day

Koop tot en met 6 juni 2017 actieproducten bij Jumbo en bezoek Share a Perfect Day al voor € 10 in plaats van € 25.

 

Share a Perfect Day

Share a Perfect Day is een festival dat bol staat van de goede muziek, lekker eten en drinken, mode en shoppen, workshops, enzovoorts. Het is een geweldig dagje uit met vriendinnen, zussen of moeder. Share a Perfect Day vindt plaats op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2017. 

 

Kortingsactie Jumbo

Normaal gesproken kost een entreebewijs voor Share a Perfect Day € 25 per persoon. Bij Jumbo is er nu een actie waarbij je al voor € 10 een ticket koopt voor Share a Perfect Day. Dat betekent dus maar liefst € 15 korting. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is één van de actieproducten kopen. Je ontvangt vervolgens een actiecode op een afzonderlijke kassabon. De actiecodes geven je de mogelijkheid om voordelige tickets aan te schaffen. Overigens geldt de actie ook voor online bestellingen.

 

Duur van de actie

De actie voor de voordelige kortingskaarten duurt van 16 mei tot en met 6 juni 2017. Het verzilveren van de actiecodes is mogelijk tot en met uiterlijk 2 juli 2017 (mits niet uitverkocht).

26 april 2017: gratis tickets Jumbo Racedagen

Koop actieproducten bij Jumbo en ontvang gratis tickets voor de Jumbo Racedagen met Max Verstappen op 20 en 21 mei 2017.

 

Jumbo Racedagen

De autosport en met name de Formule 1 is in Nederland populairder dan ooit. En dat komt natuurlijk door de successen van Max Verstappen die als jongeling de wereld doet verbazen. Jumbo organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 wederom de Jumbo Racedagen op het circuit van Zandvoort. Er zijn die dag races, demonstraties en volop entertainment voor jong en oud.

 

Gratis toegang

Het mooie aan de actie van Jumbo is dat de toegang geheel gratis is. Om gratis de Racedagen bij te wonen hoef je alleen maar de actieproducten van Jumbo te kopen. Je ontvangt namelijk tot en met dinsdag 16 mei 2017 bij de aankoop van de actieproducten van hetzelfde merk één actiecode die is weergegeven op een aparte kassabon.

 

Verzilveren actiecode

Actiecodes kunnen worden verzilverd tot en met vrijdag 19 mei 2017 op de website van de Jumbo Racedagen. Iedere actiecode is goed voor 1 gratis tickets. Let op, want er geldt op=op.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

Jumbo Weekaanbiedingen

Jumbo promoot iedere week weer diverse producten. Dit zijn de Jumbo Weekaanbiedingen welke, zoals de naam al duidelijk maakt, één week geldig zijn. Na afloop zijn er weer nieuwe producten Weekaanbieding.

Jumbo Avondje Uit

Bij Jumbo spaar je voor leuke uitjes met het spaarprogramma Jumbo Avondje Uit. De spaaractie biedt je € 5 tot € 15 korting op leuke dagjes weg en uitjes en je hebt al snel een volle spaarkaart bijeen gespaard.

Jumbo Seizoensaanbiedingen

De Jumbo Seizoensaanbiedingen zijn typische producten voor de tijd van het jaar. In de zomer koop je bijvoorbeeld voordelige ijsjes terwijl in de winter bijvoorbeeld de rookworst in de aanbieding is. 

Jumbo Jaaraanbiedingen

Echt haasten hoef je niet met de Jumbo Jaaraanbiedingen. De geselecteerde artikelen zijn namelijk het hele jaar lang afgeprijsd. 

Koopzegels sparen

Bij Jumbo is het mogelijk om koopzegels te sparen. Je koopt koopzegels bij de kassa en spaart ze totdat de spaarkaart vol is. Een volle spaarkaart kan je inleveren bij Jumbo waarna je cash krijgt uitbetaald. Een handige manier om geld te verdienen.

Supermarktketen Jumbo is voor miljoenen Nederlanders iedere dag weer de plek voor hun boodschappen. Jumbo staat bekend vanwege haar grote aantallen afgeprijsde voedingsmiddelen en andere producten. Het hele jaar door zijn er klantacties waarmee veel geld op de boodschappen kan worden bespaard. En dan hebben we het nog niet eens over de leuke spaarprogramma's van Jumbo.

Reactie plaatsen

Reacties

kees meijer
een dag geleden

19.9.18/71365301/128500936679/10175772=max verstappen raceauto 9T4KCMNEXR VOLLE SPAARKAART
nog geen retour bericht Jumbo Eelde st.holtjerweg 1,
ontvangen mvrgr. km.20.9.18

a.Bartelen
een jaar geleden

bestelcode 15NFTEC4KH73
Wat moet ik hier mee krijg ik nu n pet