Mega Mazzeldagen

Folder Mazzeldagen maart 2024

Last update: 20-03-2024

Tijdens de Mega Mazzeldagen van Prénatal shop je voordelig zwangerschaps-. Baby- en kinderartikelen. De kortingen liggen tussen de 10 en 20% waarbij de dagelijkse Mega Dagdeals nog hoger zijn afgeprijsd. Iedere editie van de Mega Mazzeldagen, die twee keer per jaar plaatsvinden, brengt Prénatal een speciale folder uit. In deze folder zijn alle aanbiedingen op een rij gezet en dus onmisbaar voor de koopjesjager.

Folder Mazzeldagen maart 2024

De folder van de Mega Mazzeldagen komt pas online op de dag voor de Mazzeldagen van start gaan. Bekijk de actuele folder hier:

Hoe werkt het?

De folder van de Mega Mazzeldagen bestaat uit tientallen bladzijdes boordevol aanbiedingen. Bij alle productgroepen die zijn weergegeven in de folder is aangegeven wat het kortingspercentage is. Doordat de Mazzeldagen folder interactief is kan je via een klik op het product automatisch een pop-up scherm openen met productinformatie en de mogelijkheid om het product toe te voegen aan je winkelwagen. De bladzijdes omslaan gaat via de pijlen aan de linker- en rechterzijdes van de pagina’s.

Meer functies

De folder krijgt meer functies zodra je deze opent via de knop ‘openen’ rechtsonder de folder. De folder zal zich nu vergroten en in de linkerbalk krijg je diverse opties:

  • Vergroten (en verkleinen): met deze knop kan je inzoomen en vervolgens weer uitzoomen
  • Pagina-overzicht: handige kleine weergaven van de verschillende bladzijdes van de folder zodat je snel kunt navigeren naar de pagina die je wilt bezoeken
  • Maximaliseren: hiermee wordt de folder nog groter en zal het hele scherm vullen
  • Download PDF: hiermee kan je de folder als PDF opslaan en bijvoorbeeld op een later moment zonder internet nog eens terugkijken
  • Zoeken: zoek op bepaalde artikelen door een zoekwoord naar keuze in te voeren
  • Delen social media: deel de Mazzeldagen folder via bijvoorbeeld Facebook, Pinterest, Twitter of e-mail

Meer over de Mega Mazzeldagen

Mis geen Prénatal acties

Wil je de volgende editie van de Mega Mazzeldagen of één van de vele andere Prénatal acties niet missen? Meld je dan aan en blijf op de hoogte: