Home » Deze oktober weer Prijzencircus bij V&D?

Deze oktober weer Prijzencircus bij V&D?

Gepubliceerd op 1 oktober 2018 om 19:44

Voor het geval je het nog niet wist: V&D is terug. We hebben het over de iconische warenhuisketen welke voorheen de trots was van de belangrijkste Nederlandse winkelstraten. Ditmaal is V&D echter alleen actief via de eigen webwinkel. Toch worden er oude paradepaardjes van stal gehaald waaronder natuurlijk het Prijzencircus. Begint het Prijzencircus al deze maand?

Wat is Prijzencircus?

Prijzencircus was dé uitverkoop van V&D die altijd twee keer per jaar werd georganiseerd. Tijdens Prijzencircus werden kortingen gegeven op grote delen van het enorme V&D assortiment. De kortingen liepen op tot wel 70%. Minstens even iconisch was de Prijzencircus folder die V&D in de aanloop naar de actieperiode verspreidde. Je kon je zodoende alvast voorbereiden op de koopjesjacht.

Wanneer is Prijzencircus?

V&D heeft al laten doorschemeren dat Prijzencircus zal terugkeren. Het is op dit moment onduidelijk wanneer de Prijzencircus plaats zal vinden, voor het faillissement was dit altijd 1x in het voorjaar en 1x in het najaar. De najaarseditie vond telkens plaats in oktober, dus wie weet is het nog deze maand Prijzencircus! Het kan ook zo zijn dat V&D besluit om nog even een editie over te slaan omdat de webwinkel pas sinds kort weer is geopend. We zullen dit natuurlijk op de voet volgen voor jullie zodat we hier direct kunnen melden als Prijzencircus begint.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 »