Baby-Dump Kortingsweken

Last update: 25-05-2019

Er is nog geen informatie over de Kortingsweken in 2019.

Het krijgen van een kind is het mooiste wat er is. Het betekent ook dat je wordt geconfronteerd met verschillende (leuke) uitgaven zoals kleertjes, bedje, box, wieg, kinderwagen en ga zo maar door. Een van de grootste en bekendste winkelketens op het gebied van babyartikelen is Baby-Dump. Tijdens de Kortingsweken van Baby-Dump shop je extra voordelig babyspullen. Bespaar al snel honderden euro’s op je baby-inventaris. Kom te weten hoe hoog de korting is tijdens de Baby-Dump Kortingsweken en op welke datum ze plaatsvinden in 2018. Of meld je aan voor het ontvangen van een melding zodra de Baby-Dump Kortingsweken van start gaan.

Kortingsweken bij Baby-Dump

Baby-Dump is een van de winkelketens in Nederland die zich richten op het krijgen van een kind. Het heeft een enorm aanbod artikelen voor baby’s, kinderen en natuurlijk ook moeders. Tijdens de Baby-Dump Kortingsweken koop je bijvoorbeeld voordelige kleding, wiegjes, speelgoed, slaapzakken, voedings-bh’s, verschoontassen, matrassen, kinderstoelen, badartikelen, buikdragers, enzovoorts. Voor mensen die in verwachting zijn of onlangs een kind hebben gekregen zijn de Baby-Dump Kortingsweken dan ook een geweldige kans.

Wanneer in 2018?

Het wordt pas kort voor het begin van de actie bekend gemaakt wanneer deze plaatsvindt. Voor 2018 is op dit moment nog geen datum bevestigd. Mogelijk vinden de Kortingsweken weer plaats gedurende twee weken in maart en april 2018. Dat betekent dus twee weken lang voordeel. Mogelijk vinden de Baby-Dump Kortingsweken nogmaals plaats later in het jaar, bijvoorbeeld in het najaar. Inmiddels is bekend dat de Kortingsweken beginnen op maandag 5 maart 2018.

Korting

Het vaste kortingspercentage voor het gros van de aanbiedingen bedraagt 20%. Vooral bij de wat duurdere aankopen tikt dit qua bespaarde euro’s natuurlijk lekker aan. Hoe hoger het bedrag, hoe groter het bespaarde bedrag is. 

Waar zijn de aanbiedingen te koop?

De Baby-Dump Kortingsweken worden uitgerold in de filialen van Baby-Dump en in de webwinkel van de winkelketen. Je kunt dus een van de winkels bezoeken en lekker rondneuzen tussen de aanbiedingen, maar je kunt ook thuis vanuit je stoel de beste aanbiedingen aanschaffen en laten bezorgen.

Weten wanneer de volgende editie is?

Om de eerstvolgende editie van de Baby-Dump Kortingsweken niet te missen kan je je aanmelden via de onderstaande knop. We houden voor je in de gaten wanneer er weer een nieuwe editie plaatsvindt en sturen je een melding zodra de nieuwe begindatum bekend is gemaakt. Zodoende mis je de volgende Kortingsweken van Baby-Dump dus niet en ben je verzekerd van de beste kortingen: