A-merken en winkelketens
Home » Efteling

Efteling

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Kinderen gratis toegang + verblijf bij de Efteling

✔ Vakantiepark Efteling Loonsche Land bestaat 1 jaar en dat moet gevierd worden
 boek je verblijf van 30 mei tot en met 1 juni 2018 voor aankomsten van 1 juni tot en met 29 september 2018 en neem kinderen tot en met 12 jaar gratis mee
 inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling voor iedereen

Win een verblijf bij de Efteling

 overnachting voor 6 personen in Vakantiepark Efteling Loonsche Land
 1 nacht in Themakamer Waterzicht
 aankomst op vrijdag 4 mei
 inclusief ontbijt, natuurwandeling en toegang tot de Efteling op 5 mei

10 november 2017: Winter Efteling gaat bijna beginnen

Nog maar een paar daagjes slapen en dan begint de Winter Efteling weer! Op 13 november 2017 is het namelijk weer zover. Koop nu online je ticket en krijg € 2 korting. Andere manieren om te besparen? Via Air Miles is het zelfs mogelijk gratis de Winter Efteling te bezoeken. Heb je nog kaarten van Albert Heijn? Deze zijn nog maar geldig tot en met 12 november.

28 juli 2017: voordelig met de trein naar de Efteling

Via de Spoordeelwinkel van NS reis je nu voor slechts € 43 naar de Efteling met de trein inclusief toegangsticket tot het park. Het treinticket is geldig voor de tweede klas, wie eerste klas wil reizen betaalt € 50. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, terwijl kinderen van 4 tot en met 11 jaar € 32 betalen voor toegang tot de Efteling plus de reis.

 

Trein en bus

Je kunt kiezen om uit te stappen op de treinstations van Tilburg of Den Bosch, waarna je per bus (inbegrepen bij de prijs) verder reist naar de Efteling. De buslijnen die genomen kunnen worden zijn 136, 300, 302, 800 en 801. De tickets zijn te koop tot en met 31 augustus 2017 en te gebruiken tot en met 30 september 2017.

17 mei 2017: Efteling verdeelt 1.200 tickets en 60 overnachtingen

Op 1 juli 2017 opent Symbolica, de nieuwste attractie van de Efteling. Win een sneak preview voor Symbolica via 1 van de 1.200 tickets of een overnachting in het Efteling Loonsche Land Hotel.

 

Symbolica

Symbolica is de nieuwe overdekte familie-attractie van de Efteling. Symbolica draait om een wonderlijk paleis waardoor Pardoes je rondleidt. Stap in een van de wagentjes en laat je meevoeren door magische vertrekken en geheime gangen. Gegarandeerd val je van de ene in de andere verbazing. Symbolica zal zelfs uit drie verschillende routes bestaan, waardoor je meerdere malen de attractie kunt bezoeken zonder één keer hetzelfde te beleven.

 

Win een sneak preview

Symbolica opent de deuren op 1 juli 2017 voor de eerste maal. Maar je hebt nu de kans om op 30 juni 2017 tijdens de sneak preview al eerder Symbolica te bezoeken. De Efteling heeft nu namelijk een winactie waarbij 200 x 6 tickets voor de Efteling kunnen worden gewonnen. Deze entreebewijzen zijn inclusief een sneak preview voor Symbolica. Behalve de entreetickets kan je via de actie ook 12 x 5 overnachtingen winnen in het Efteling Loonsche Land Hotel.

 

Meedoen aan de actie

Om kans te maken op het winnen van de tickets moet het formulier op deze pagina worden ingevuld. Vervolgens ontvang je een bevestigigsmail waarbij je op de link moet klikken. Na het invullen van nog enkele gegevens is je aanmelding compleet en maak je kans om te winnen.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

AH Eftelingactie

Een eenvoudige manier om € 10,- per persoon te besparen op een Eftelingkaartje is met de AH Eftelingactie. Een volle spaarkaart geeft namelijk recht op tien euro korting. Het mooie is dat je al snel een volle spaarkaart hebt en dus relatief eenvoudig meerdere kortingskaartjes bijeen kunt sparen voor bijvoorbeeld het hele gezin.

Met Air Miles gratis naar de Efteling

De manier om helemaal gratis de Efteling te bezoeken is met behulp van Air Miles. Via het bekende spaarprogramma kan je namelijk een gratis Eftelingkaartje bijeen sparen. Ook wanneer je nog niet genoeg Air Miles hebt betaal je dankzij Air Miles aanzienlijk minder voor je toegangsbewijs. Je kunt dus zelf kiezen of je korting wilt of door wilt gaan voor de helemaal gratis tickets.

Van alle pretparken in Nederland is de Efteling het best bezocht. Er is dan ook geen pretpark te vinden met een dergelijke roemruchte historie en aansprekende attracties. Maar wellicht is het vooral de magische sfeer die de Efteling zo geliefd maakt. Er zijn meerdere manieren om voordelig de Efteling te bezoeken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.