A-merken en winkelketens
Home » Efteling

Efteling: overzicht Klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

  • 13 februari 2017: spaar voor € 10 korting op de entree bij Albert Heijn

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

AH Eftelingactie

AHEfteling-1.png

Een eenvoudige manier om € 10,- per persoon te besparen op een Eftelingkaartje is met de AH Eftelingactie. Een volle spaarkaart geeft namelijk recht op tien euro korting. Het mooie is dat je al snel een volle spaarkaart hebt en dus relatief eenvoudig meerdere kortingskaartjes bijeen kunt sparen voor bijvoorbeeld het hele gezin.

Meer over de AH Eftelingactie.

Met Air Miles gratis naar de Efteling

airmilesefteling.png

De manier om helemaal gratis de Efteling te bezoeken is met behulp van Air Miles. Via het bekende spaarprogramma kan je namelijk een gratis Eftelingkaartje bijeen sparen. Ook wanneer je nog niet genoeg Air Miles hebt betaal je dankzij Air Miles aanzienlijk minder voor je toegangsbewijs. Je kunt dus zelf kiezen of je korting wilt of door wilt gaan voor de helemaal gratis tickets.

Meer over het sparen van Air Miles voor gratis Eftelingtickets.

Van alle pretparken in Nederland is de Efteling het best bezocht. Er is dan ook geen pretpark te vinden met een dergelijke roemruchte historie en aansprekende attracties. Maar wellicht is het vooral de magische sfeer die de Efteling zo geliefd maakt. Er zijn meerdere manieren om voordelig de Efteling te bezoeken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.