Gratis naar de Efteling met Air Miles

Last update: 25-02-2020

Een van de handigste manieren om gratis de Efteling te bezoeken is door gebruik te maken van gespaarde Air Miles. Wanneer je Air Miles spaart kan je de Efteling in 2020 al gratis bezoeken met 4.200 punten. Als je nog niet zoveel Air Miles hebt gespaard kan je met minder Air Miles korting krijgen op de Eftelingkaartjes. Benieuwd hoe je met Air Miles gratis de Efteling kunt bezoeken en hoe het werkt? Of wil je korting op je toegangstickets? Onderstaand is alles over de Air Miles Efteling spaaractie samengevat.

Gratis naar de Efteling

Air Miles zijn de enige spaaractie die je de kans geven om geheel gratis de Efteling te bezoeken. Om de Efteling gratis te bezoeken met Air Miles heb je al aardig wat bij elkaar moeten sparen. Wanneer je 4.200 Air Miles inwisselt krijg je een gratis Eftelingticket (voor buiten het hoogseizoen). Doordat de toegang tot de Efteling voor een regulier ticket € 42,00 bedraagt, is de waarde van één Air Mile dus 1 eurocent.

Met korting naar de Efteling

Als je niet genoeg Air Miles hebt gespaard om volledig gratis kaarten voor de Efteling te krijgen, of wanneer je gewoonweg niet zoveel Air Miles ineens wilt opmaken, is er nog de mogelijkheid voor korting op je Eftelingticket. Zo kost een Eftelingkaartje bijvoorbeeld maar: 

  • voorjaarsactie: € 10 wanneer je 2.500 Air Miles inlegt, € 20 met 1.500 Air Miles en € 25 met 1.000 Air Miles
  • regulier (tot en met 3 januari 2021): € 13 wanneer je 3.000 Air Miles inlegt, € 23 met 2.000 Air Miles en € 33 met 1.000 Air Miles

Geldigheidsdatum

Wanneer je een ticket voor de Efteling hebt bemachtigd met Air Miles moet je goed letten op de geldigheidsdatum. De toegangskaarten hebben namelijk een uiterste gebruiksdatum. Na deze datum zijn de Eftelingkaarten niet meer geldig en vervallen ze. Gekochte e-tickets met Air Miles zijn geldig tot en met 3 januari 2021.

Direct naar kaartcontrole

Als je de Efteling bezoekt met het Air Miles ticket heb je als extra voordeel dat je niet meer bij de kassa in de rij hoeft te staan. Met het entreebewijs kan je direct doorlopen tot de kaartcontrole bij de ingang en hierdoor bespaar je weer tijd.

Strikt persoonlijk

De Eftelingkaarten van Air Miles mogen niet worden doorverkocht aan derden. Dit kan leiden tot het blokkeren van het ticket waardoor de toegang tot de Efteling geweigerd kan worden.

Wat zijn Air Miles?

Air Miles zijn punten die je spaart met het gelijknamige spaarprogramma. Van oudsher waren het punten die je kon gebruiken voor het kopen van vliegtickets, maar tegenwoordig zijn Air Miles voor tal van producten te gebruiken. Ook het sparen van Air Miles is op steeds meer plaatsen mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld Air Miles sparen bij winkelketens zoals Albert Heijn, Praxis, Shell, Etos en Vliegwinkel.nl en Essent.

Air Miles sparen

Wil je beginnen met sparen van Air Miles? Meer over het spaarprogramma vind je op deze pagina. Zodra je start met sparen heb je direct de eerste 100 Air Miles verdiend aangezien deze al als saldo op de spaarkaart zijn toegevoegd.