A-merken en winkelketens
Home » Etos

Etos

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

28 augustus 2017: Waanzinnige Weggeefweken

Tot en met zondag 10 september 2017 zijn er weer de Waanzinnige Weggeefweken bij Etos.

 

1+1 gratis

Tijdens de Waanzinnige Weggeefweken geldt voor maar liefst 1000 producten 1+1 gratis. Een goede mogelijkheid dus om voordelige shampoo, pampers, vitamines, tandpasta, scheerspullen, cosmetica of parfums te kopen. Ook zijn veel producten sterk in prijs verlaagd.

Waanzinnigeweggeefwekenetos.jpg

20 augustus 2017: Kortingknallers

Bij Etos zijn er ook de komende week nog volop Kortingknallers te koop. Honderden items zijn afgeprijsd en hiervoor geldt 1+1 gratis. Tevens is er nog Partijvoordeel waarbij grote kortingen gelden. 

13 augustus 2017: summersale

Etos gaat weer een periode tegemoet (maandag 14 tot en met zondag 27 augustus 2017) met scherpe aanbiedingen en interessante kortingen. Zo is bijvoorbeeld alle bodyverzorging en mascara 1+1 gratis en zijn er een zeer groot aantal producten laag geprijsd. 

EtosSummersale.jpg

23 juli 2017: Summerdeals met iedere dag een nieuwe actie

Bij Etos zijn er de komende week (maandag 24 tot en met zaterdag 29 juli 2017) iedere dag een nieuwe dagactie. 

 

Dagacties Etos

De dagacties van Etos maken deel uit van de Etos Summer Deals. De dagacties zijn als volgt:

 • Maandag 24 juli: gratis deodorant van Etos eigen merk bij bestedingen vanaf € 20
 • Dinsdag 25 juli: ontvang een Etos cadeaukaart van € 5 bij bestedingen vanaf € 25
 • Woensdag 26 juli: Pampers luiers en pants 1+1 gratis
 • Donderdag 27 juli: alle flosdraad, ragers en tandenstokers 1+1 gratis
 • Vrijdag 28 juli: 60% korting op producten van Supradyn
 • Zaterdag 29 juli: alle make-up 1+1 gratis
Etosdagactiessummerdeals.jpg

16 juli 2017: zonnebrandmiddelen 1+1 gratis

Tot en met zaterdag 22 juli 2017 zijn alle zonnebrandmiddelen 1+1 gratis bij drogisterij Etos.

 

Zonnebrandmiddelen 1+1 gratis

De zomervakantie is begonnen en dat betekent volle zonkracht en buiten genieten. Om de huid niet te laten verbranden is het zaak om je goed in te smeren met zonnebrandmiddelen. Jezelf blijven smeren is behoorlijk prijzig, maar daar heeft Etos een oplossing voor. Tot en met zterdag 22 juli 2017 krijg je namelijk bij Eto alle zonnebrandmiddelen 1+1 gratis. Zowel het eigen merk van Etos als de verschillende topmerken zijn in de aanbieding. 

Etoszonnebrand11gratis.jpg

9 juli 2017: deodorant 1+1 gratis

Tot en met zondag 16 juli 2017 is alle deodorant 1+1 gratis bij Etos. Het aanbod omvat bijna alle topmerken.

 

Deodorant 1+1 gratis

Bijna alle deodorant is sterk afgeprijsd bij Etos. Je ontvangt namelijk 1+1 gratis waarbij alle combinaties mogelijk zijn. De enige niet deelnemende deodorants zijn die van Louis Widmer, Etos, Tabac en RoC. Alle overige topmerken doen wel mee, dus bijvoorbeeld ook Fa, Axe, Rexona, Sanex, Dove, Nivea, enzovoorts. 

Etosdeodorant-1.jpg

19 juni 2017: sparen voor gratis NIVEA pakket

Tot en met 30 juli 2017 spaar je voor een gratis NIVEA pakket ter waarde van € 30 bij Etos.

 

NIVEA pakket

Bij Etos ontvang je de komende tijd bij iedere vijf euro die je besteed 1 spaarpunt voor de NIVEA actie. Wanneer je 18 punten bijeen hebt gespaard kan je deze inwisselen voor een gratis NIVEA pakket boordevol verzorgingsproducten. De spaaractie voor het gratis NIVEA pakket duurt tot en met zondag 30 juli 2017. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met 13 augustus 2017. 

 

Inhoud pakket

Het NIVEA pakket vertegenwoordigt een winkelwaarde van maar liefst € 30. Maar wat zit er eigenlijk allemaal in het pakket? Nou, de volgende NIVEA producten dus:

 • Body Milk
 • Blauwe strandbal
 • Zonnebrandmiddel
 • Verzorgende handcrème
 • Herstellende shampoo
 • Men crème
 • Silk mousse crème care

 

Sneller sparen

Iedere week heeft Etos nieuwe producten waarmee je nog sneller spaart. Je ontvangt namelijk een extra spaarpunt bij alle items welke zijn voorzien van het roze '+1 extra punt' logo.

NIVEApakketEtos-1.jpg

21 mei 2017: Etos Weggeefweken

Bij Etos zijn van 22 mei tot en met 4 juni 2017 de Weggeefweken waarbij 1000 producten zijn afgeprijsd en je 1+1 gratis krijgt.

 

Etos Weggeefweken

De befaamde Weggeefweken zijn er weer bij Etos. De naam is natuurlijk afkomstig vanwege het feit dat je telkens 1+1 product gratis krijgt. In totaal zijn er maar liefst 1000 producten waarbij je een extra product gratis krijgt. Enkele voorbeelden van de 1+1 gratis aanbiedingen zijn pakken pampers, deodorant, shampoo, zonnebrandmiddelen, cosmetica, enzovoorts. 

 

Actieduur

De Etos Weggeefweken duren in totaal twee weken, namelijk van maandag 22 mei tot en met zondag 4 juni 2017.

EtosWeggeefweken-1.jpg

15 mei 2017: Korting plakken

Tot en met 21 mei 2017 is het korting plakken bij Etos. Bespaar tot 50% op diverse topmerken.

 

P(l)ak je korting

Het is weer korting p(l)akken bij Etos. Tijdens deze actie krijg je tot wel 50 procent korting op verschillende topmerken uit het assortiment van de drogisterijketen. In totaal zijn er twaalf stickers waaruit gekozen kan worden:

 • 15% korting op een artikel naar keuze
 • 20% korting op een artikel naar keuze
 • 20% korting op alle geuren
 • 30% korting op alle Sensodyne of Paradontax tandpasta
 • 50% korting op alle Centrum Multivitamines
 • 40% korting op alle Gehwol producten
 • 30% korting op alle Etos eigen merk producten
 • 25% korting op alle l'Oreal Paris Botanicals
 • 30% korting op alle Scholl producten
 • 50% korting op alle Nivea gezichtsverzorgende en -reinigende producten
 • 50% korting op alle XLS Medical producten
 • 25% korting op alle Real Techniques make-up sponzen en kwasten

 

Stickers

De kortingsstickers worden verspreid via de huis-aan-huis folder van Etos. Ook kan het stickervel worden gedownload via de website van Etos. Het is tevens toegestaan om de digitale folder of nieuwsbrief te tonen in de winkel. Per artikel mag slechts één sticker worden gebruikt, kortingen kunnen dus niet worden gestapeld. De actie duurt tot en met zondag 21 mei 2017.

EtosKortingPlakken-1.jpg

9 april 2017: 1000 aanbiedingen tijdens Etos Spotprijzen

Tot en met 23 april 2017 zijn 1000 producten zeer laag geprijsd tijdens de Etos Spotprijzen. Tijdens de kortingsactie zijn de producten vast laag geprijsd of krijg je bijvoorbeeld ieder tweede product gratis.

 

Deodorant, douchegel, zonbeschermingsmiddelen, nagellak, enzovoorts; het zijn producten die iedereen wel thuis heeft staan. Tijdens Etos Spotprijzen koop je deze producten echter zeer voordelig. 

 

In totaal zijn er 1000 producten van Etos afgeprijsd tot en met zondag 23 april 2017. Koop bijvoorbeeld producten voor een vaste lage prijs van € 1 of € 2,- of krijg het tweede product gratis. Doordat het om echte A-merken gaat die zijn afgeprijsd kan je veel geld besparen.

 

De Etos Spotprijzen vinden plaats in de filialen van de drogisterijketen. Ook Albert Heijn, Etos maakt immers onderdeel uit van Ahold, verkoopt Etos items online.  

Blijf op de hoogte

Meldingontvangenacties-2.png

Uitgelichte acties:

Gratis Etos Babydoos

De Etos Babydoos is er voor vrouwen die pas geleden zijn bevallen of die nog in verwachting zijn een kindje. Het maakt niet uit of het je eerste, tweede, derde of achtste kind is; iedereen kan de gratis Etos Babydoos aanvragen. De Etos Babydoos zit vol met gratis baby- en zwangerschapsspullen die een flinke waarde vertegenwoordigen. Behalve de geldbesparing komen ze sowieso goed van pas tijdens de hectische weken na de geboorte van een kind.

Etos Treinkaartactie

Twee keer per jaar kan je bij Etos voordelige treinkaartjes kopen waarmee voordelig door heel Nederland gereisd kan worden. Perfect dus om een keer een stad te bezoeken of wellicht een verre vriend of familie. De Etos treinkaartjes zijn van alle treinkaartacties een van de meest voordelige en mede daardoor ook zeer geliefd. Ben er dus op tijd bij en koop ook een voordelig Etos treinkaartje.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.