Euroclix

Ontvang direct € 1,95 na de inschrijving

Last update: 24-03-2020

Direct € 1,95 verdienen en daarna mogelijk nog heel veel meer? Een van de best bewaarde geheimen om simpel geld te verdienen en korting te krijgen bij een groot aantal webshops, winkels en topmerken is Euroclix. In totaal krijg je via Euroclix namelijk maar liefst bij 1.750 aangesloten winkels en webwinkels korting op je aankopen. Euroclix is dus een manier om te besparen op mode, baby- en kinderartikelen, elektronica en games, vakanties, eten en drinken, enzovoorts. Je krijgt met Euroclix niet alleen korting, je verdient er ook nog eens geld mee. Klinkt het te mooi om waar te zijn? In dit artikel wordt exact uitgelegd hoe Euroclix werkt en hoe iedereen direct kan beginnen met het besparen en verdienen van geld. Ook volgt er informatie over de hoogte van de kortingen, de deelnemende webwinkels en topmerken, enzovoorts. 

Euroclix

Euroclix is een online spaarprogramma dat toegankelijk is voor iedereen met een internetverbinding. Euroclix is een handig programma voor wanneer je weleens online aankopen doet. Omdat Euroclix ongeveer 1.750 topmerken en winkels aan zich heeft verbonden krijg je tijdens je aankopen namelijk leuke kortingen. Gratis en voor niets, want het gebruik van Euroclix kost je niks. Bij Euroclix zijn in totaal 500.000 mensen ingeschreven. Geld sparen en verdienen met Euroclix gaat volgens drie stappen:

 1. Meld jezelf hier gratis aan bij Euroclix en ontvang direct € 1,95
 2. Begin met sparen van Clix
 3. Laat jezelf uitbetalen in euro’s

Clix sparen

Het draait bij het gebruik van Euroclix om het bijeen sparen van Clix, wat online punten zijn. Iedere Clix is geld waard, om te beginnen is iedere Clix 1 eurocent waard. Maar hoe meer je bijeen spaart, hoe meer de Clix waard worden. Het loont dus extra om meer te sparen, omdat de reeds gespaarde Clix daardoor steeds meer waard worden.

Hoe geld verdienen met Euroclix?

Om geld te verdienen met Euroclix zijn er diverse mogelijkheden. Hoe actiever je bent, hoe sneller het zal gaan. Het verdienen begint al zodra je jezelf inschrijft, je krijgt namelijk € 1,95 wanneer je jezelf gratis inschrijft. Weet je een nieuwe deelnemer aan te brengen? Dan krijg je nog eens € 1,95 in de vorm van 150 Clix. Enkele voorbeelden van hoe je dus geld kunt verdienen met Euroclix zijn:

 • Direct € 1,95 verdienen zodra je je gratis inschrijft voor Euroclix
 • Aanleveren nieuwe leden Euroclix, want dan verdien je wederom € 1,95
 • Alles wat door jou aangeleverde nieuwe Euroclix leden in de toekomst aan Clix verdienen is een extra stimulans voor jou, want jij ontvangt ook 10% van alle Clix die zij verdienen
 • Je verdient Clix en dus geld door e-mails van EuroClix te lezen, deel te nemen aan online onderzoeken, enzovoorts
 • Je kunt Clix inzetten voor deelname aan de jackpot van Euroclix of door mee te spelen met RaceClix en VoetbalClix
 • Verzilveren van kortingsbonnen
 • Door te kiezen voor de creditcard Euroclix MasterCard krijg je kortingen op alle transacties die je uitvoert
 • En nogmaals, maar niet onbelangrijk: korting bij ongeveer 1.750 webshops en winkelketens

Korting bij webwinkels en topmerken

Clix spaar je onder andere wanneer je aankopen doet bij diverse grote winkelketens en webshops. Hierbij zitten diverse populaire webwinkels waar consumenten vaak bestellen. Enkele voorbeelden zijn Zalando, Media Markt, Asos, Albert Heijn, Nike, Wehkamp, ANWB, Booking.com, Thuisbezorgd, Groupon, Neckermann, HEMA, BOL.com, Coolblue, Bruna, Domino’s Pizza, Douglas, FonQ, enzovoorts. Je krijgt bij de aankopen telkens een kortingspercentage of een valutavergoeding. Ook ontvang je Clix die je saldo aanvullen. De gemiddelde kortingen dankzij Euroclix lopen op tot vele procenten en euro’s.

Installeer de Clix Assistent

Misschien vraag je jezelf af hoe je nou precies weet of je bij een webwinkel Clix kunt sparen of niet, er zijn immers maar liefst 1.750 aangesloten webshops. Om je geen Clix te laten missen kan je de Clix Assistent installeren. Tijdens het surfen verschijnt er dan een kleine oranje button bovenin de balk wanneer je op een site of webshop komt die aangesloten is bij EuroClix. Klik op de button en selecteer ‘nu Clix verdienen’ waarna EuroClix is geactiveerd en eventuele aankopen Clix voor je opleveren.

Waarde Clix

De waarde van de Clix zijn als onderstaand door Euroclix vastgezet:

 • 1000 Clix: € 10 (= € 0,01 per Clix)
 • 2000 Clix: € 25 (= € 0,0125 per Clix)
 • 3000 Clix: € 37,50 (= € 0,0125 per Clix)
 • 4000 Clix: € 50 (= € 0,0125 per Clix)
 • 5000 Clix: € 70 (= € 0,014 per Clix)
 • 10000 Clix: € 150 (= € 0,015 per Clix)
 • 20000 Clix: € 325 (= € 0,01625 per Clix)
 • 50000 Clix: € 850 (= € 0,017 per Clix)
 • 100000 Clix: € 1700 (= € 0,017 per Clix)

 

Wat je ziet is dat Clix uiteindelijk dus tot maximaal 70% meer waard worden. De vraag is natuurlijk; kan je de inkomsten missen of laat je al eerder uitbetalen door Euroclix?

Saldo controleren

Je Clix saldo controleren doe je eenvoudig op de website van EuroClix. Zodra je inlogt zie je bovenaan al direct je actuele saldo staan. Via het kopje Saldo-overzicht krijg je inzicht in hoe je saldo is vergaard. Alle verdiensten zijn hier terug te vinden.

Gratis producten

EuroClix heeft ook een indrukwekkende lijst met gratis producten. In totaal kan je honderden gratis producten aanvragen. Er zullen vast wel interessante producten voor je bij zitten.