Home » Fletcher Voucheractie

Fletcher Voucheractie

Overnachten in Fletcher hotel voor € 14,95 p.p.

Last update: 07-04-2021

Ultiem genieten voor weinig geld? De Fletcher hotels staan bekend om hun goede kwaliteit- en prijsverhouding. Tijdens de Fletcher Hotelvoucheractie overnacht je extra voordelig bij een van de Fletcher hotels. De Fletcher voucheractie vindt meerdere keren per jaar plaats. Kom meer te weten over de Fletcher Hotelvoucheractie. 

Kosten

Een Fletcher Hotelvoucher kost slechts € 14,95 per persoon. Een tweepersoonskamer boek je dus al voor slechts € 29,90. Deze kosten zijn inclusief btw. Per boeking wordt eenmalig €5 reserveringskosten in rekening gebracht. De tax and handling fee dient in het hotel te worden voldaan. 

Ruim 100 Fletcher hotels

Fletcher is een snelgroeiende hotelketen. Met de Hotelvoucheractie heb je de keuze uit ruim 100 Fletcher hotels. Dit zijn hotels aan bijvoorbeeld zee, in de stad, in de natuur of op een andere fraaie locatie. De hotels behoren tot de drie- of viersterrenklasse.

Hoe werkt het?

Om gebruik te kunnen maken van de actie van Fletcher kan je online een unieke reserveringscode kopen voor maar € 14,95 per persoon. Na betaling ontvang je de reserveringscode per e-mail. Met de reserveringscode kan via de speciale actiewebsite een kamer worden geboekt op basis van beschikbaarheid. Het aantal vouchers is beperkt, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan. 

Datum 2021

De Voucheractie van Fletcher vindt meerdere keren per jaar plaats. De exacte data zijn vooraf niet bekend:

  • Vanaf 7 april 2021 (bevestigd!)
  • Vanaf 21 augustus 2021 (niet bevestigd!)
  • Vanaf 29 november 2021 (niet bevestigd!)

Ruime geldigheid

De Hotelvouchers van Fletcher zijn lange tijd geldig, meestal circa één jaar. Wel kunnen bepaalde hotels en/of data al snel zijn uitverkocht. Je doet er dus slim aan om niet te lang te wachten met het boeken van een overnachting.