Gratis hondenvoer

Aanvragen gratis puppypakketten

Last update: 20-02-2020

Iedereen met een hond weet dat het hondenvoer best duur kan zijn. Maar je wilt natuurlijk het beste voor je hond of puppy dus bezuinigen op hondenvoer is niet de beste optie. En dan is er natuurlijk nog het enorme aanbod, welk hondenvoer moet je kiezen. Gelukkig zijn er diverse aanbieders van topmerken die regelmatig gratis hondenvoer aanbieden. Het enige wat je hoeft te doen is het gratis hondenvoer aan te vragen. Onderstaand een overzicht van topmerken die gratis hondenvoer, puppypakketten, hondenspeeltjes en andere gratis hondenspullen aanbieden.

Nero Gold Proefpakket

Gratis hondenvoer krijg je door het Nero Gold proefpakket aan te vragen. Op deze pagina kan het gratis proefpakket worden aangevraagd. 

Smølke Puppypakket

Smølke  is een van de bekendste producenten van hondenvoer. Via de site van Smølke kan je een gratis puppypakket aanvragen. Het Smølke Puppypakket bevat een kortingsbon, diverse aanbiedingen, een informatiefolder, gratis puppyvoer en een gratis speeltje.

Welkoop

Het pakket van Welkoop bevat KENNER voeding, een snack en een speeltje, een unieke Beste Start Voerton, een kortingsbon van 20% op voeding van Kenner of Kenner Select, een kortingsbon voor 10% korting op 1 artikel uit het dierenassortiment, een seizoenenboekje en vier keer per jaar een speciale Beste Start Mail.

Pedigree Puppypakket

Pedigree biedt de mogelijkheid een gratis Puppypakket aan te vragen. In het puppypakket vind je informatie die je helpen bij het hebben van een nieuwe puppy zoals voedingsadvies, opvoedtips en een gratis puppy-snack. Het Pedigree Puppypakket kan je hier aanvragen.

Overige merken

Er zijn nog wel meer merken die regelmatig gratis proefpakketen of gratis hondenvoer aanbieden. Voorbeelden zijn Eukanuba, Prins Petfoods en Beneful. Het is verstandig regelmatig de websites van deze hondenvoerproducenten in de gaten te houden.

Welk merk is het beste?

Uiteraard is het voor jezelf goed om te bepalen welk van de merken je wilt geven. Het is niet altijd goed om teveel en te snel te wisselen van hondenvoer. Toch kan een keer wisselen ook goed uitpakken, vooral wanneer honden slecht reageren op het huidige voedsel of wanneer ze minder eetlust hebben. Nieuw hondenvoer met een andere smaak kan ervoor zorgen dat honden weer gaan eten als vanouds. Bij de aankoop van een puppy is het sowieso verstandig de eerste weken het voer dat de fokker gebruikte te blijven gebruiken.