Gratis kattenvoer

Vraag gratis kittenpakketten aan

Last update: 20-02-2020

Je wilt natuurlijk het allerbeste voor je kat of kitten, maar de kosten van kattenvoer kunnen aardig oplopen. Je kunt tientallen euro’s besparen door gebruik te maken van de verschillende aanbiedingen van gratis kattenvoer en kittenpakketten. Diverse producenten van topmerken bieden deze gratis pakketten en voeding aan en vaak is het enige wat je moet doen je adresgegevens in te vullen. Ben  je benieuwd geworden welke topmerken van kattenvoer dit soort aanbiedingen hebben? Onderstaand zijn diverse gratis aanbiedingen opgesomd waarmee je dus veel geld kunt besparen en tevens kunt achterhalen welk type voeding je kat of kitten het liefst eet.

Whiskas Kittenpakket

De alom bekende producent van kattenvoer Whiskas geeft de mogelijkheid om kennis te laten maken met de producten van Whiskas via deze pagina. Het Kittenpakket van Whiskas bevat onder andere kattenvoer, diverse andere lekkernijen en kortingsbonnen.

Welkoop

Het pakket van Welkoop bevat KENNER voeding, een snack en een speeltje, een unieke Beste Start Voerton, een kortingsbon van 20% op voeding van Kenner of Kenner Select, een kortingsbon voor 10% korting op 1 artikel uit het dierenassortiment, een seizoenenboekje en vier keer per jaar een speciale Beste Start Mail.

Purina One

Purina One biedt als onderdeel van de Purina One 21 Dagen Test de mogelijkheid aan om diverse gratis proefpakketten te ontvangen. Tijdens de test moeten de katten 21 dagen lang Purina One eten om er zodoende aan te wennen. Na deze 21 dagen is het de bedoeling dat je positieve resultaten ziet aangaande de gezondheid van de kat.

Nero Gold proefpakket

Kattenvoerproducent Nero Gold biedt een gratis proefverpakking aan van het kattenvoer via deze pagina

Smølke Kittenpakket

Smølke produceert behalve hondenvoer ook kattenvoer en hiervan is op deze pagina een gratis kittenpakket aan te vragen. Het Smølke Kittenpakket zit boordevol handige informatie en folders, bevat kortingsbonnen en aanbiedingen en tenslotte uiteraard een gratis huisdierspeeltje en kittenvoeding.

Welk merk is het beste?

Het is aan te bevelen niet te vaak en te snel te wisselen van type voeding. Sommige katten kunnen er bijvoorbeeld op reageren met maag- of darmprobleempjes. Maar af en toe wel wisselen hoeft niet verkeerd te zijn wanneer de kat wat minder eet of problemen ondervindt van de gebruikelijke voeding. Het gezegde luidt ook niet voor niets: ‘verandering van spijs doet eten’.