Hudson’s Bay Amstelveen

Last update: 24-10-2019

Hudson's Bay gaat dit jaar sluiten

Het Stadshart in Amstelveen is een geweldig winkelcentrum waar je je goed voor een dag kunt vermaken. Sinds het vertrek van V&D was het lang wachten wie het pand permanent zou gaan bewonen. Het is inmiddels duidelijk dat Hudson’s Bay de nieuwe bewoner wordt. De megawinkel van Hudson’s Bay, met meer dan 2 hectare winkeloppervlak, zal weer een extra publiekstrekker worden voor Stadhart Amstelveen. Kom meer te weten over Hudson’s Bay Amstelveen, bijvoorbeeld wat de openingsdatum is, op welk adres en locatie de winkel straks gehuisvest is, welke actuele vacatures er zijn, of er ook een webwinkel actief zal zijn en hoe de winkel bereikbaar is.

Hudson’s Bay Amstelveen

In Nederland worden tot en met medio 2019 circa twintig nieuwe Hudson’s Bay filialen geopend. Ook komt er een Nederlandse webwinkel van Hudson’s Bay. Een van de nieuwe filialen staat op de rol in Amstelveen, om precies te zijn in Winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Daar zal Hudson’s Bay het oude pand van V&D gaan exploiteren en er een warenhuis starten. Qua winkeloppervlakte wordt Hudson’s Bay Amstelveen een megawinkel waar in totaal meer dan 20.000 vierkante meter aan woonartikelen en mode op de klanten wachten. Qua prijsstelling wordt Hudson’s Bay wat minder exclusief dan warenhuis De Bijenkorf. Korting op de artikelen krijg je tijdens de saleperiodes.

Toekomstig adres

Het is nog niet zeker of Hudson’s Bay Amstelveen precies hetzelfde adres krijgt als de V&D voorheen. De kans is echter groot dat het adres, dat toebehoort aan Winkelcentrum Stadshart hetzelfde zal blijven:

  • Adres: Buitenplein 101, 1181 ZE Amstelveen

Openingsdatum

Hudson’s Bay gaat het pand in Amstelveen eerst grondig aanpassen voordat het haar intrek er zal nemen. De openingsdatum is daardoor nu nog niet bekend. De verwachting is dat Hudson’s Bay Amstelveen begin 2019 zal openen. 

Openingstijden (vermoedelijk)

Het is niet duidelijk of Hudson’s Bay Amstelveen afwijkende openingstijden zal krijgen als het winkelcentrum Stadshart. Als de openingstijden gelijk zijn, dan zullen ze als volgt zijn:

  • Maandag: 11.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag: 12.00 – 18.00 uur 

Werken bij Hudson’s Bay

Ongetwijfeld kunnen straks na de opening veel mensen uit Amstelveen en omstreken aan de slag bij Hudson’s Bay. Mogelijk zijn er meer dan honderd vacatures die ingevuld moeten worden voor het filiaal in Amstelveen. Ben je dol op klantcontact, heb je gevoel voor mode en wonen, heb je oog voor detail? Wellicht is werken bij Hudson’s Bay dan helemaal jouw ding. Bekijk de actuele vacatures bij Hudson’s Bay en solliciteer direct online.

Bereikbaarheid

Amstelveen is nabij Amsterdam gelegen aan de autosnelweg A9 (afrit 5). Bezoekers kunnen parkeren in de parkeergarages Q-Park Stadsplein of de Schouwburg parking. Het winkelcentrum Stadshart Amstelveen is ook bereikbaar per openbaar vervoer, zo zijn er bij het winkelcentrum onder andere een bus- en tramhalte.