Home » Hudson’s Bay Sale

Hudson’s Bay Sale 2018

Last update: 05-04-2018

Hudson’s Bay is de nieuwe grote binnenkomer van het Nederlandse winkellandschap. Het Canadese warenhuis opent in enkele jaren tijd maar liefst 20 filialen open in bijna alle belangrijke winkelsteden van Nederland. Qua prijsstelling zal Hudson’s Bay ergens uitkomen tussen het voormalige V&D en de exclusievere Bijenkorf. Tijdens de sale zullen de prijzen van het assortiment van Hudson’s Bay echter flink dalen. Het is dus een goede optie om ieder jaar te wachten op bijvoorbeeld de zomersale, Black Friday Sale of wintersale. Maar wanneer beginnen deze uitverkoopperiodes in 2018?

Hudson’s Bay sale

Hudson’s Bay heeft een assortiment dat bij een echt warenhuis past. Je treft er dus bijvoorbeeld woonartikelen, juwelen, schoenen, kleding en speelgoed aan. Alle producten kennen een natuurlijk verloop waarbij de prijzen gedurende het jaar pieken dan wel dalen. Tijdens de dalmomenten is het tijd voor de uitverkoop, ook wel sale genoemd. De korting tijdens de sale kan soms wel 70% bedragen, op een volle winkelmand betekent dit al snel honderden euro’s besparing. Hoewel ieder artikel een eigen moment heeft met de laagste prijzen zijn er gedurende het jaar diverse periodes dat er enorm veel tegelijk afgeprijsd is. Bekende momenten zijn de Black Friday Sale of de zomer- en wintersale voor mode.

Datum Hudson’s Bay sale 2018

Nu Hudson's Bay in Nederland is hebben we ook al te maken gehad met diverse uitverkoopperiodes. Het wordt natuurlijk in de meeste gevallen van tevoren niet bekend gemaakt wanneer er sale is bij Hudson’s Bay. De volgende sale periodes mogen we sowieso verwachten in 2018:

  • Hudson’s Bay Mid Season sale voorjaar: april - mei 2018 
  • Hudson's Bay Glamour Day: april en september 2018 
  • Hudson’s Bay Zomersale: juni - juli 2018
  • Hudson’s Bay Mid Season sale najaar: september - oktober 2018
  • Hudson’s Bay Black Friday Sale: 23 november 2018
  • Hudson’s Bay Cyber Monday Sale: 26 november 2018
  • Hudson’s Bay Wintersale: december 2018 - januari 2019
  • Hudson’s Bay solden België: 3 – 31 januari en 1 – 31 juli

Overige producten

De bovengenoemde uitverkoopperiodes zijn vooral die voor mode, kleding en schoenen. Voor andere producten kunnen afwijkende periodes gelden. Zo zijn bijvoorbeeld kerstartikelen in de periode na kerst worden afgeprijsd en koop je weer voordelige tuinartikelen richting het einde van het zomer. 

Online en winkels

De genoemde uitverkoopperiodes gelden niet alleen voor de winkels van Hudson’s Bay. Omdat er ook een online warenhuis is van Hudson’s Bay kan er ook in de webshop van de saleperiodes worden geprofiteerd. Kom alles te weten over de Hudson’s Bay webwinkel.

Saks Off 5th

Hudson’s Bay heeft behalve eigen saleperiodes en een online salepagina ook nog een eigen outletformule. Deze outlets luisteren naar de naam Saks Off 5th. Hier worden het hele jaar door artikelen met grote kortingen verkocht. Lees verder over Saks Off 5th.

Weten wanneer de uitverkoop begint?

Eenvoudig op de hoogte blijven van wanneer de sale bij Hudson's Bay gaat beginnen? Meld je dan aan via onderstaande button en je ontvangt een melding zodra de uitverkoop begint: