Hudson’s Bay Sale 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 31-01-2020

Hudson’s Bay heeft een assortiment dat bij een echt warenhuis past. Je treft er dus bijvoorbeeld woonartikelen, juwelen, schoenen, kleding en speelgoed aan. Alle producten kennen een natuurlijk verloop waarbij de prijzen gedurende het jaar pieken dan wel dalen. Tijdens de dalmomenten is het tijd voor de uitverkoop, ook wel sale genoemd. De korting tijdens de sale kan soms wel 70% bedragen, op een volle winkelmand betekent dit al snel honderden euro’s besparing. Hoewel ieder artikel een eigen moment heeft met de laagste prijzen zijn er gedurende het jaar diverse periodes dat er enorm veel tegelijk afgeprijsd is. Bekende momenten zijn de Black Friday Sale of de zomer- en wintersale voor mode. Maar wanneer beginnen deze uitverkoopperiodes in 2020?

Mid season Sale

Medio april 2020 barst de mid season sale los bij Hudson’s Bay. Doe je tegoed aan tientallen procenten korting. De mid season sale vindt twee keer per jaar plaats en de tweede maal is in het najaar. Ook tijdens deze uitverkoop zijn vele duizenden artikelen afgeprijsd met kortingen tot wel 50%. De voorjaarssale start vermoedelijk weer medio april 2020, de najaarssale begint medio oktober 2020 en duurt tot in de eerste week van november. 

Glamour Day 

De eendaagse Glamour Day sale wordt georganiseerd in de maanden april en september 2020 onder de vlag van glossy Glamour. In heel Nederland participeren duizenden winkels en geven ze 20% korting op alles. Ook Hudson’s Bay neemt ieder jaar deel aan Glamour Day. 

Paaskrakers

In het Paasweekend shop je het hele Paasassortiment bij Hudson’s Bay met 20% korting. Dit assortiment bestaat uit onder andere cosmetica, geuren, lingerie, koken en tafelen, fashion, schoenen en tassen. Waarschijnlijk zullen ook in 2020 gedurende het hele Paasweekend weer Paaskrakers te koop zijn. 

Lentevoordeel

Medio april is er wederom een soort voorjaarssale wanneer het tijd is voor Hudson’s Bay Lentevoordeel. Shop tijdens Lentevoordeel met 30% korting op een geselecteerd aanbod. Naar verwachting zal er medio april 2019 weer Lentevoordeel zijn.

Zomersale

De zomersale van Hudson’s Bay start vermoedelijk in juni 2020 en geeft de kans om voordelige zomermode en natuurlijk andere soorten producten te kopen met tientallen procenten korting.

Schoolactie

In augustus beginnen de scholen weer en moeten honderdduizenden scholieren weer schoolspullen kopen. Ook deze artikelen zijn te koop bij Hudson’s Bay en medio augustus 2020 tot en met begin september shop je waarschijnlijk 5 school shop artikelen voor de prijs van 4.

Verjaardag

Eind september is Hudson’s Bay jarig en dat wordt gevierd met diverse leuke kortingen en activiteiten. Eind september 2020 kan je dus waarschijnlijk weer terecht bij het warenhuis voor scherpe aanbiedingen, spellen, workshops, DJ's, lekkernijen, enzovoorts.

Black Friday

Bij een Canadees warenhuis mag de Black Friday Sale natuurlijk niet ontbreken. Tijdens deze meerdaagse sale ontvang je tot wel 40% op duizenden artikelen uit het enorme assortiment. Van mode tot cosmetica en van woonartikelen tot cadeaus; je bespaart mogelijk honderden euro’s. Black Friday duurt telkens het gehele weekend, dus in 2020 verwachten we dat de sale van vrijdag 27 november tot en met zondag 30 oktober duurt.

Wintersale

De wintersale is bij Hudson’s Bay goed voor tientallen procenten korting. Omdat de wintersale ieder jaar al in de eerste week van december begint kan je de uitverkoop prima gebruiken voor het doen van bijvoorbeeld kerstinkopen. De verwachting voor 2020 is dat de wintersale wederom in de eerste week van december aanvangt.

Overige sale

Was het dat voor 2020? Nee natuurlijk niet, want om de haverklap zijn er kleinere acties en sales waarvan je kunt profiteren. Wat dacht je van de Blue Monday Sale die mogelijk eind januari 2020 plaatsvindt. En dan is er nog Tax Free Shopping eind mei, kortingen op speelgoed in november, korting op Halloweencosmetica in oktober, het weggeven van gratis luxe cadeauboxen en giftcards, en ga zo maar door.

Overige producten

De bovengenoemde uitverkoopperiodes zijn vooral die voor mode, kleding en schoenen. Voor andere producten kunnen afwijkende periodes gelden. Zo zijn bijvoorbeeld kerstartikelen in de periode na kerst worden afgeprijsd en koop je weer voordelige tuinartikelen richting het einde van het zomer.

Saks Off 5th

Hudson’s Bay heeft behalve eigen saleperiodes en een online salepagina ook nog een eigen outletformule. Deze outlets luisteren naar de naam Saks Off 5th. Hier worden het hele jaar door artikelen met grote kortingen verkocht. Lees verder over Saks Off 5th.

Weten wanneer de uitverkoop begint?

Eenvoudig op de hoogte blijven van wanneer de sale bij Hudson's Bay gaat beginnen? Meld je dan aan via onderstaande button en je ontvangt een melding zodra de uitverkoop begint: