Home » Pull&Bear Sale

Pull&Bear Sale 2018: begindatum uitverkoop

Last update: 25-01-2018

Pull&Bear is in Nederland onder andere bekend vanwege de winkels die je vindt in de grote winkelsteden. Maar Pull&Bear is vooral bekend vanwege de populaire webshop waar een groot aantal shoppers regelmatig aankopen doen. Vooral wanneer de sale is begonnen kopen veel mensen bij Pull&Bear omdat de prijzen dan stukken lager zijn dan normaal. Bij Pull&Bear organiseert men meerdere keren per jaar uitverkoop, denk maar aan de wintersale, zomersale, mid season sale, Black Friday en Cyber Monday sale. Alles over de begindatums van de sale bij Pull&Bear in 2018 kom je onderstaand te weten.

Pull&Bear Sale

Modeketen Pull&Bear staat bij veel modeliefhebsters steevast in de top vijf van favoriete winkels. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de scherpe prijzen van Pull&Bear, maar natuurlijk ook vanwege de leuke en modieuze collecties. Vooral tijdens de sale weten veel mensen Pull&Bear goed te vinden. Pull&Bear heeft natuurlijk ook een goede naam hoog te houden, Pull&Bear maakt namelijk deel uit van Inditex. Inditex is een van de meest succesvolle modebedrijven ter wereld waar ook onder andere Zara onderdeel van uitmaakt. Pull&Bear heeft wereldwijd bijna 1000 winkels en is natuurlijk ook online vertegenwoordigt met een eigen webshop. De Pull&Bear sale vindt meerdere keren per jaar plaats.

Datum Pull&Bear sale 2018

Pull&Bear maakt de meeste uitverkoopdatums niet bekend van tevoren. Maar gelet op de afgelopen jaren volgt het modebedrijf de gangbare uitverkoopperiodes uit de modewereld waaronder de wintersale, mid season sale, zomersale, Black Friday en Cyber Monday. De voorspelling is dat de Pull&Bear sale in 2018 is op de onderstaande momenten en datums:

  • Pull&Bear Mid Season sale voorjaar: maart 2018
  • Pull&Bear Zomersale: juni - juli 2018
  • Pull&Bear Mid Season sale najaar: september - oktober 2018
  • Pull&Bear Black Friday Sale: 23 november 2018
  • Pull&Bear Cyber Monday Sale: 26 november 2018
  • Pull&Bear Wintersale: december 2018 - januari 2019
  • Pull&Bear solden België: 3 – 31 januari en 1 – 31 juli

Online en winkels

De winkels van Pull&Bear vind je terug in de wat grotere en bekendere winkelsteden in Nederland. Maar ook wanneer je ver weg woont van een Pull&Bear filiaal hoef je niet te wanhopen. Dankzij de webshop van Pull&Bear kan iedereen eenvoudig profiteren van de Pull&Bear sale. Omdat Pull&Bear online een salepagina heeft ingericht (hele jaar lang!) kan je online zelfs op ieder moment profiteren van afgeprijsde artikelen. Bezoek de salepagina van Pull&Bear voor de aanbiedingen van vandaag.

Collectie sale

Pull&Bear is een modebedrijf waarbij de collecties snel wisselen. Mede hierdoor zijn er iedere uitverkoopperiode weer andere soorten kleding in de uitverkoop. Zo worden zomerkleding afgeprijsd tijdens de zomersale, winterkleding tijdens de wintersale, enzovoorts. Ook voor schoenen en mode accessoires is dit van toepassing.

Kortingen

Niet ieder artikel heeft dezelfde korting. Vaak geldt dat hoe groter de voorraad is die uitverkocht moet worden, hoe hoger de korting is die wordt gegeven. Ook stijgt de korting als een bepaald product maar moeizaam wordt uitverkocht tijdens de sale. De ultieme bespaartip tijdens de sale is dus om lang te wachten aangezien de prijzen dan verder dalen. Grofweg is de korting per artikel tussen de 20 en 70%.

Mis de uitverkoop niet

Het zou natuurlijk zonde zijn als je de sale bij Pull&Bear misloopt. Door via deze button je aan te melden sturen we je een melding op het moment dat de begindatum van een van de uitverkoopperiodes bekend is: