Pull&Bear Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 17-01-2019

Modeketen Pull&Bear staat bij veel modeliefhebsters steevast in de top vijf van favoriete winkels. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de scherpe prijzen van Pull&Bear, maar natuurlijk ook vanwege de leuke en modieuze collecties. Vooral tijdens de sale weten veel mensen Pull&Bear goed te vinden. Pull&Bear heeft wereldwijd bijna 1000 winkels en is natuurlijk ook online vertegenwoordigt met een eigen webshop. Bij Pull&Bear organiseert men meerdere keren per jaar uitverkoop, we zochten uit wanneer in 2019 je sale kunt verwachten.

Mid Season Sale

Begin april start bij Pul&Bear de mid season voorjaarssale. Vaak duurt deze uitverkoop niet erg lang en moet je er dus snel bij zijn om voordelige items uit de lentecollecties te bemachtigen. We voorspellen dat de Mid Season Sale in de eerste week van april 2019 van start gaat. Je kunt rekenen op kortingen tot 50%. In de eerste week van september start Pull&Bear telkens de mid season najaarssale met kortingen tot 50%. Hierdoor is Pull&Bear een van de eerste winkelketens met de herfstsale. De Mid Season sale duurt ongeveer 2,5 week waardoor deze eind september alweer ten eind is. Gezien de laatste jaren zal ook in 2019 de mid season sale gedurende september plaatsvinden.

Zomersale

Ieder jaar is de zomersale één van de grootste modehappenings. Ook bij Pull&Bear is er een zomersale waarbij je kunt profiteren van kortingen tot 50% op de uitgebreide zomercollecties voor dames, heren en kinderen. De zomersale begint telkens in de tweede helft van juni, de verwachting is dat ook in 2019 de zomersale in de tweede helft van juni begint en doorloopt tot in juli.

Black Friday en Cyber Monday

De Black Friday Sale is inmiddels megapopulair in Nederland. Ook bij Pull&Bear kan je terecht voor leuke kortingen. De Black Friday Sale begint al op donderdag 28 november 2019 en loopt door tot en met Cyber Monday dat op 2 december 2019 valt. Tijdens deze uitverkoop ontvang je 20% korting op de hele collectie.

Wintersale

Voordelige wintermode shop je uiteraard gedurende de wintersale. Bij Pull&Bear krijg je maar liefst 50% korting. De wintersale begint de laatste jaren steevast op eerste kerstdag, bij de winkels uiteraard pas na kerst omdat deze gesloten zijn. Ook in 2019 zal de wintersale vermoedelijk op 25 december van start gaan.

Overige sale

Door het jaar kan je bij Pull&Bear terecht voor kleinere sales en acties. Enkele voorbeelden van kortingsacties die vermoedelijk in 2019 terugkeren zijn 15% korting op sneakers en 30% korting op tassen en schoenen vanaf eind november 2019. Ook bestaat de kans dat eind januari 2019 de Blue Monday Sale plaatsvindt.

Online 365 dagen uitverkoop

De winkels van Pull&Bear vind je terug in de wat grotere en bekendere winkelsteden in Nederland. Maar ook wanneer je ver weg woont van een Pull&Bear filiaal hoef je niet te wanhopen. Dankzij de webshop van Pull&Bear kan iedereen eenvoudig profiteren van de Pull&Bear sale. Omdat Pull&Bear online een salepagina heeft ingericht (hele jaar lang!) kan je online zelfs op ieder moment profiteren van afgeprijsde artikelen.

Mis de uitverkoop niet

Het zou natuurlijk zonde zijn als je de sale bij Pull&Bear misloopt. Door via deze button je aan te melden sturen we je een melding op het moment dat de begindatum van een van de uitverkoopperiodes bekend is: