A-merken en winkelketens
Home » Omoda Sale

Omoda Sale 2018: wanneer uitverkoop?

Last update: 25-01-2018

Omoda is een van de bekendste schoenenwinkels van Nederland, vooral de online webshop is enorm goed bezocht. Wist je dat Omoda een Nederlands bedrijf is afkomstig uit Zeeland? Op het gebied van schoenen kent het modebedrijf haast niet haar gelijke. Omoda is goed bezocht en vooral tijdens de sale. Tijdens de sale, ook bekend onder de naam uitverkoop, zijn de prijzen van de schoenen flink wat lager dan normaal. Bij Omoda is het meerdere malen per jaar uitverkoop, voorbeelden zijn de zomersale, wintersale, mid season sale, Black Friday en Cyber Monday sale. Kom meer te weten over de uitverkoopdatums in 2018 en hoe hoog de kortingen zijn.

Omoda Sale

Omoda is een van de grootste schoenverkopers van Nederland. Behalve schoenen verkoopt Omoda ook tassen en mode accessoires in de breedste zin van het woord. Het aantal winkels van Omoda is vrij beperkt, maar de webshop van het modebedrijf is uitermate populair en wordt goed bezocht. Diverse malen per jaar is het uitverkoop bij Omoda en wordt er een sale georganiseerd. Tijdens de sale worden collecties die vervangen moeten worden met grote kortingen verkocht.

Datum Omoda sale 2018

Er is geen wetgeving in Nederland die eisen stelt aan wanneer een uitverkoopperiode moet plaatsvinden. Dat betekent dat het sale mag zijn op iedere dagen van het jaar. Toch zijn er diverse bekende uitverkoopperiodes die door bijna alle modeketens worden aangehouden, denk maar aan de mid season sale, zomersale, wintersale of Black Friday Sale. Omdat Omoda geen mededeling doet op voorhand over de begindatum van de sale is de inschatting dat de Omoda Sale in 2018 plaatsvindt op de volgende datums:

 • Omoda Mid Season Sale lente: april - mei 2018
 • Omoda Zomersale: juni - augustus 2018
 • Omoda Mid Season sale herfst: september - oktober 2018
 • Omoda Black Friday Sale: 23 november 2018
 • Omoda Cyber Monday Sale: 26 november 2018
 • Omoda Wintersale: december 2018 - januari 2019
 • Omoda Belgische solden: 3 – 31 januari en 1 – 31 juli

Online en winkels

Omoda heeft winkels, maar  Omoda is vooral bekend vanwege de online webshop. Het is dan ook online waar de Omoda Sale het populairst is. Omdat Omoda online een salepagina heeft ingericht is het mogelijk om via de webshop 365 dagen per jaar met korting schoenen, tassen en mode accessoires te kopen. 

Wat gaat er in de uitverkoop?

Omoda richt zich vooral op de verkoop van schoenen. Afhankelijk van het seizoen gaan er andere soorten in de uitverkoop. De zomersale is bijvoorbeeld het seizoen van de sneakers en slippers, terwijl je tijdens de wintersale juist kans hebt op voordelige laarzen. Ook de Black Friday Sale richt zich meer op winterschoenen. Omdat Omoda ook andere artikelen in het assortiment heeft zoals tassen en mode accessoires worden deze producten ook verkocht tijdens de sale.

Hoogte kortingen

De korting per artikel varieert. Tijdens korte uitverkoopperiodes zoals de Black Friday Sale wordt er veelal gewerkt met vaste kortingspercentages, bijvoorbeeld 20%. Tijdens de langer durende zomersale of wintersale beginnen de kortingen laag en stijgen ze op latere momenten door tot wel 70%. Dit komt omdat op het laatst de complete collecties uitverkocht moeten worden. Wil je alleen de laagste prijs betalen? Volg dan dit stappenplan:

 1. Ga naar de aanbiedingen van Omoda
 2. Maak een keuze uit de sale voor dames, heren, jongens of meisjes
 3. Stel aan de linkerzijde onder 'Prijs' je prijsrange in (schuifbalkje)
 4. Shop direct afgeprijsde artikelen binnen je prijsrange

Op de hoogte blijven

Om de Omoda sale niet te hoeven missen kan je je aanmelden voor een melding zodra de begindatum bekend is. Aanmelden kan via deze button: