Omoda Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 04-02-2019

Wist je dat Omoda een Nederlands bedrijf is afkomstig uit Zeeland? Omoda is een van de grootste schoenverkopers van Nederland. Behalve schoenen verkoopt Omoda ook tassen en modeaccessoires in de breedste zin van het woord. Het aantal winkels van Omoda is vrij beperkt, maar de webshop van het modebedrijf is uitermate populair en wordt goed bezocht. Diverse malen per jaar is het uitverkoop bij Omoda en wordt er een sale georganiseerd. Tijdens de sale worden collecties die vervangen moeten worden met grote kortingen verkocht.

Zomersale

De zomer is natuurlijk het seizoen van de sneakers en de slippers, maar natuurlijk nog van heel veel meer. Bij Omoda vindt ieder jaar de zomersale plaats welke meer dan twee maanden lang duurt. Tijdens de zomersale krijg je kortingen die uiteindelijk oplopen tot wel 70% op schoenen en mode voor dames, heren, jongens en meisjes. Vaak begint de Omoda zomersale begin juni en loopt deze door tot in augustus. Vermoedelijk begint de Omoda zomersale begin juni 2019 waarna medio augustus 2019 de final sale begint met nog hogere kortingen.

Black Friday

Sinds Black Friday naar Nederland is overgewaaid is deze sale bezig aan een enorme opmars. Ieder jaar stijgen de verkoopcijfers van winkels en webshops tijdens Black Friday. Ook bij Omoda organiseren ze een uitverkoop en deze duurt zelfs het hele weekend. Behalve de vrijdag vindt de sale ook plaats op zaterdag en zondag. Voor 2019 is de verwachting daarom dat de Black Friday Sale bij Omoda plaatsvindt van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december 2019. Tijdens de Black Friday Sale kan je rekenen op 20% korting op bijna alles.

Cyber Monday

De maandag na het Black Friday Weekend is het alweer tijd voor de Cyber Monday Sale. Deze eendaagse uitverkoop hoort eigenlijk gewoon bij Black Friday en is vooral gericht op online webshops. Bij Omoda krijg je tijdens Cyber Monday ook 20% korting. De Omoda Cyber Monday Sale vindt plaats op maandag 2 december 2019.

Wintersale

De grootste en tevens laatste uitverkoop van het jaar is de wintersale. Tijdens de wintersale shop je schoenen, tassen en andere modeaccessoires van de wintercollecties met kortingen tot wel 70%. Bij Omoda begint de wintersale telkens in de eerste week van december. In 2019 zal dit vermoedelijk niet anders zijn en kan je in de eerste week van december terecht voor winterse kortingen.

Magazijnverkoop

Met enige regelmaat organiseert Omoda een zogenoemde magazijnverkoop waarbij je schoenen voor dames, heren en kinderen, tassen en modeaccessoires met kortingen tot 70% kunt kopen. Een magazijnverkoop wordt vooraf bekend gemaakt en je dient vaak online toegangstickets te kopen. Het entreebedrag krijg je overigens bij het doen van een aankoop terug.

Overige acties

Bovenstaande sales zijn waarschijnlijk niet alles uitverkoopperiodes die Omoda gaat organiseren in 2019. Naar verwachting zal Omoda nog wel een of meerdere keren haar klanten verrassen met nieuwe acties. De kans bestaat dat Omoda bijvoorbeeld een Blue Monday Sale zal organiseren eind januari 2019.

Online hele jaar sale

Omdat Omoda online een salepagina heeft ingericht is het mogelijk om via de webshop 365 dagen per jaar met korting schoenen, tassen en mode accessoires te kopen. Wil je alleen de laagste prijs betalen? Volg dan dit stappenplan:

  1. Ga naar de aanbiedingen van Omoda
  2. Maak een keuze uit de sale voor dames, heren, jongens of meisjes
  3. Stel aan de linkerzijde onder 'Prijs' je prijsrange in (schuifbalkje)
  4. Shop direct afgeprijsde artikelen binnen je prijsrange

Op de hoogte blijven

Om de Omoda sale niet te hoeven missen kan je je aanmelden voor een melding zodra de begindatum bekend is. Aanmelden kan via deze button: