CoolCat Sale 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 31-01-2020

De naam mag dan wel Engels zijn, maar CoolCat is een echte Nederlandse modeketen. CoolCat is een modeketen die het belangrijk vindt om continu de nieuwste collecties in de winkels en online te hebben. Om telkens bij te blijven qua mode wisselt het modeconcern dan ook snel qua collecties. Omdat oude collecties al snel gedateerd raken worden ze met korting verkocht tijdens de sale. Bij CoolCat organiseren ze daarom meerdere malen per jaar uitverkoop. We zochten uit wanneer er in 2020 sale is.

Blue Monday Sale

Een van de eerste sales van het jaar is de Blue Monday Sale die telkens eind januari plaatsvindt. De sale maakt de meest deprimerende dag van het jaar, Blue Monday, een stuk leuker. De CoolCat Blue Monday Sale vindt plaats op maandag 19 januari 2020.

Zomersale

Tijdens de zomersale kan je voordelige zomerkleding en –schoenen kopen dankzij kortingen oplopend tot 50%. De zomersale vindt eenmaal per jaar plaats, bij CoolCat begint de zomersale telkens in de maand juni. In 2020 verwachten we dat de zomersale van start zal gaan in de eerste week van juni en zal doorgaan tot en met de maand juli. In de maand augustus zal de korting zelfs nog worden verhoogd tijdens de final sale. Mogelijk komt er ook nog een pre-sale. Al met al kunnen we dus twee maanden lang zomersale verwachten.

Wintersale

Winterkleding en wintermode, maar dan tientallen procenten voordeliger? De wintersale is het moment om te profiteren van de afgeprijsde wintercollecties. De wintersale begint bij CoolCat vaak al eind november. In 2020 zal dit vermoedelijk niet anders zijn en kan je vanaf eind november dus al terecht bij CoolCat voor de wintersale welke hierna nog geruime tijd zal duren.

Glamour Day

Twee keer per jaar is het Glamour Day in Nederland en dan krijg je 20% korting bij alle deelnemende winkels en webshops. Een van die deelnemers is CoolCat. Glamour Day vindt plaats in de maanden april en september 2020.

Black Friday en Cyber Monday

Thanksgiving wordt in Nederland amper gevierd, maar de dag na Thanksgiving des te meer. Dan is het namelijk Black Friday wat de grootste eendaagse shoppingdag van het jaar is. Bij CoolCat wordt Black Friday gedurende een compleet lang weekend gevierd. De sale begint op de vrijdag van Black Friday en loopt door tot en met de maandag van Cyber Monday. Tijdens de sale ontvang je vaak rond de 20 tot 25% korting op de nieuwe collecties. Voor 2020 voorspellen we dat de Black Friday Sale plaatsvindt van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november 2020. Overigens vinden er in de aanloop naar Black Friday al diverse acties plaats bij CoolCat waarmee wordt afgeteld naar de uitverkoop.

Buy More Save More

Enkele malen per jaar word je meer beloond als je meer uitgeeft. Tijdens Buy More Save More krijg je 10% korting wanneer je € 50 besteed, 15% korting bij € 70 en 20% korting bij € 90 of meer. Het is niet helemaal zeker of Buy More Save More terugkeert in 2020 maar de kans is aanzienlijk. Mogelijk vindt Buy More Save More eind januari, eind mei en eind augustus plaats.

Mid Season Sale

In het voor- en najaar vindt bij CoolCat de Mid Season Sale plaats. Tijdens deze halfjaarlijkse uitververkoop shop je voordelige voorjaars- en najaarsmode. De kortingen lopen op tot wel 50% op mode voor dames, heren en kinderen. De Mid Season Sale vindt telkens plaats in de maanden maart en oktober. De verwachting is dat je voordelige voorjaarsmode kunt kopen vanaf medio maart 2020 en voordelige najaarsmode vanaf begin oktober 2020.

2e Denim halve prijs

Meerdere keren per jaar shop je bij CoolCat voordelige denim. CoolCat kiest meestal voor acties waarbij je iedere tweede denim voor de halve prijs krijgt. De korting wordt gegeven op de voordeligste van de twee jeans. Vermoedelijk vindt de denimactie ongeveer vier keer plaats in 2020, mogelijk eind januari, begin april, begin augustus en medio oktober. TIjdens warme periodes kan het zomaar zo zijn dat de actie gericht is op denim shorts.

Korting op jassen

In het najaar hebben miljoenen Nederlanders een nieuwe jas nodig en bij CoolCat spelen ze hier op in met tientallen procenten korting op jassen. In september ontvang je bijvoorbeeld al eens 20% korting op jassen, in november loopt dit al op naar 30% en uiteindelijk zelfs 50%. Ook in 2020 zal er vermoedelijk weer een voordeelactie voor jassen plaatsvinden.

Overige acties

CoolCat is één van de meest actieve winkelketens als het aankomt op sale en acties. Door het jaar heen organiseert men diverse soorten acties. Enkele voorbeelden waarvan nog niet duidelijk is of ze terugkeren zijn Vind het Tientje, Festival Fever, de Summer Deals en voordelige Walibi tickets. We kunnen met zekerheid zeggen dat er in 2020 wel weer acties komen gericht op kindermode, bijvoorbeeld in de vorm van Junior Promo of korting op één kinderartikel naar keuze.

Online altijd sale

Als je niet wilt wachten op een van de vele uitverkoopperiodes bij CoolCat kan je altijd online terecht voor scherpe aanbiedingen. Op de website van CoolCat vind je namelijk altijd een salepagina met afgeprijsde artikelen. Volg onderstaande stappen voor de maximale korting:

  1. Ga naar de aanbiedingen van CoolCat
  2. Kies uit het aanbod voor dames, mannen, meisjes of jongens
  3. Klik aan de rechterkant op 'sorteren op' en selecteer vervolgens 'prijs (laag - hoog)'
  4. Je ziet de voordeligste aanbiedingen als eerste en mist dus geen enkel koopje. Succes!

Magazijnverkoop

CoolCat organiseert zo nu en dan nog een interessante actie, namelijk de Magazijnverkoop. Hierbij wordt er op een vast adres in Nederland CoolCat kleding met enorme kortingen verkocht. Zoals de naam al aangeeft gaat het daarbij om magazijnen van CoolCat.

Melding bij begin uitverkoop

Via onderstaande button kan je jezelf aanmelden voor het ontvangen van een melding als één van de CoolCat sales van start gaan. Zo mis je dus nooit meer de aanbiedingen: