A-merken en winkelketens
Home » CoolCat Sale

CoolCat Sale 2018: wanneer uitverkoop?

Last update: 25-01-2018

De naam mag dan wel Engels zijn, maar CoolCat is een echte Nederlandse modeketen. Behalve in Nederland vind je CoolCat winkels in diverse andere Europese landen en natuurlijk online. CoolCat is zeer geliefd onder de jeugd en richt het assortiment dan ook grotendeels op jongeren en adolescenten. Vooral tijdens de uitverkoop, oftewel sale, is CoolCat zeer voordelig geprijsd. Bekende uitverkoopperiodes zijn de zomersale, wintersale, mid season sale, Black Friday en Cyber Monday Sale. Kom meer te weten over de sale bij CoolCat, bijvoorbeeld wanneer de uitverkoopperiodes beginnen en eindigen en hoe hoog de kortingen zijn. 

CoolCat Sale

CoolCat is een modeketen die het belangrijk vindt om continu de nieuwste collecties in de winkels en online te hebben. Om telkens bij te blijven qua mode wisselt het modeconcern dan ook snel qua collecties. Omdat oude collecties al snel gedateerd raken worden ze met korting verkocht. Deze periode met korting heet de sale, een andere veelgebruikte term is uitverkoop. Bij CoolCat organiseren ze daarom meerdere malen per jaar uitverkoop. 

Datum CoolCat sale 2018

In Nederland mogen modewinkels en webshops het hele jaar door uitverkoop houden. De zomersale en wintersale waren al vele jaren bekende uitverkoopperiodes, maar de laatste jaren waren bijvoorbeeld de mid season sale, Black Friday Sale en Cyber Monday sale in opkomst. Niet alle datums van wanneer de sale begint bij CoolCat worden vooraf bekend gemaakt. Op basis van de afgelopen jaren is de voorspelling dat de CoolCat sale wordt georganiseerd op de volgende datums:

 • CoolCat Mid Season Sale lente: maart en april 2018
 • CoolCat Zomersale: juni / juli 2018
 • CoolCat Mid Season sale herfst: september / oktober 2018
 • CoolCat Black Friday Sale: 23 november 2018
 • CoolCat Cyber Monday Sale: 26 november 2018
 • Wintersale: december 2018 / januari 2019
 • Solden België: 3 – 31 januari en 1 – 31 juli

Artikelen

In principe worden alle overgebleven producten en artikelen van oude collecties met korting verkocht tijdens de uitverkoop. Afhankelijk van het type sale zijn dus ook andere collecties aan de beurt om met korting te worden verkocht. Tijdens de zomersale koop je dus voordelige zomerkleding en –schoenen, terwijl tijdens de wintersale het juist wintercollecties zijn. De midseason sales zijn er dan juist weer om CoolCat lente- en herfstcollecties te verkopen.

Winkels en online

CoolCat is een bekende winkel in het straatbeeld van Nederland en heeft filialen in zowat iedere stad van enige omvang. De CoolCat sale vindt dan ook plaats bij alle filialen van CoolCat. Ook online is het volop uitverkoop tijdens de CoolCat sale.

Kortingen tijdens sale: ga voor het maximum

Er is geen vast kortingspercentage dat CoolCat gebruikt tijdens de uitverkoop. Over het algemeen liggen de kortingen tussen de twintig en zeventig procent. Bij de langer durende uitverkoopperiodes zoals de zomersale en wintersale begint de korting laag en wordt deze steeds hoger gedurende de weken. Maar wacht niet te lang want voordat je het weet is alle kleding en mode van CoolCat uitverkocht. Volg onderstaande stappen voor de maximale korting:

 1. Ga naar de aanbiedingen van CoolCat
 2. Kies uit het aanbod voor dames, mannen, meisjes of jongens
 3. Klik aan de rechterkant op 'sorteren op' en selecteer vervolgens 'prijs (laag - hoog)'
 4. Je ziet de voordeligste aanbiedingen als eerste en mist dus geen enkel koopje. Succes!

Magazijnverkoop

CoolCat organiseert zo nu en dan nog een interessante actie, namelijk de Magazijnverkoop. Hierbij wordt er op een vast adres in Nederland CoolCat kleding met enorme kortingen verkocht. Zoals de naam al aangeeft gaat het daarbij om magazijnen van CoolCat.

Melding bij begin uitverkoop

Via onderstaande button kan je jezelf aanmelden voor het ontvangen van een melding als één van de CoolCat sales van start gaan. Zo mis je dus nooit meer de aanbiedingen: