Vacatures en werken bij Hudson’s Bay

Hudson's Bay gaat dit jaar sluiten

Hudson’s Bay zorgt voor een mooie impuls qua werkgelegenheid. In totaal werken er straks maar liefst 2.500 mensen bij circa twintig filialen. De enorme winkelpanden moeten er namelijk perfect uitzien en de klanten moeten naar tevredenheid worden geholpen. De meeste vacatures komen natuurlijk vrij in de periode voorafgaand aan de opening van de winkels, maar ook nadat de winkels van Hudson’s Bay geopend zijn zullen er regelmatig nieuwe vacatures ontstaan. Kom meer te weten over de mogelijkheden om te werken bij Hudson’s Bay, de actuele vacatures en hoe je direct online kunt solliciteren op een van de vacatures.

Werken bij Hudson’s Bay

Hudson’s Bay is een grote werkgever met tienduizenden werknemers wereldwijd. Doordat Hudson’s Bay ook in Nederland ongeveer twintig filialen gaat openen komen ook hier enorm veel nieuwe vacatures vrij. Behalve het hoofdkantoor in Leiden zijn er winkels in diverse grote Nederlandse steden. Ook heeft Hudson’s Bay winkels van de outletformule Saks Off 5th en is het bedrijf ook online actief met een eigen webwinkel. Deze mega operatie zorgde voor veel werkgelegenheid en Hudson’s Bay voorspelt dan ook straks ongeveer 2.500 werknemers in dienst te hebben.

Soorten functies

Hudson’s Bay heeft mensen nodig voor zeer diverse vacatures. Enkele voorbeelden zijn:

  • Winkelpersoneel: de meeste werknemers zijn natuurlijk nodig in de winkels op de winkelvloer. Zij helpen de klanten, staan achter de kassa, zorgen voor gevulde rekken en een opgeruimde winkel, enzovoorts. Dit zijn de visitekaartjes van Hudson’s Bay en het personeel dat ervoor moet zorgen dat de klanten tevreden zijn.
  • Leidinggevenden: om iedere dag weer al het personeel zo optimaal mogelijk te kunnen laten werken en om goede planningen te maken is getalenteerd leidinggevend personeel onmisbaar. Leidinggevenden in de winkels vormen als het ware het cement tussen de bouwstenen.
  • Overig personeel: bij een bedrijf als Hudson’s Bay wordt er natuurlijk ook achter de schermen hard gewerkt aan de toekomst van het bedrijf. Hiervoor zijn vooral op het hoofdkantoor veel verschillende soorten vacatures. Denk aan HR, logistieke functies, marketingspecialisten, ICT-ers, inkopers en voorraadbeheerders, recruiters, managers, enzovoorts.

Actuele vacatures Hudson’s Bay

Vooral de komende jaren wanneer Hudson’s Bay tientallen filialen en een webwinkel operationeel heeft in Nederland ontstaat het gros van de vacatures. Ook straks als alles open is zijn er gelukkig nog genoeg kansen. Er ontstaan bijvoorbeeld nieuwe functies of er gaan mensen weg. Bekijk de actuele vacatures bij Hudson’s Bay op dit moment:

Vacatures

Direct online solliciteren

Als er in bovenstaand overzicht een interessante vacature bij Hudson’s Bay is te vinden, kan je direct online solliciteren. Selecteer de vacatures naar keuze en solliciteer via de oranje button. Volg de stappen en de sollicitatie is afgerond.

Functie-eisen

De eisen die gesteld worden aan het personeel variëren natuurlijk per vacature. Zo zal bijvoorbeeld winkelpersoneel sociaal en goed in de omgang moeten zijn. Omdat Hudson’s Bay een Canadees bedrijf is zal beheersing van de Engelse taal ook zeker in je voordeel werken. Lees voordat je solliciteert altijd goed de functiebeschrijving door zodat je zeker weet dat je goed past bij de functie en het bedrijf Hudson’s Bay.