Home » Kruidvat Treinkaartje

Kruidvat treinkaartactie

Last update: 30-01-2019

Reis je weleens met de trein, bijvoorbeeld om een stad te bezoeken, familiebezoek of vanwege een festival of evenement? Wist je dat er diverse kortingsacties zijn waarmee je voordelig met de trein kunt reizen? Onder andere winkelketen Kruidvat organiseert meerdere keren per jaar de Treinkaartactie waarmee voordelige treinkaartjes worden verkocht. Kruidvat treinkaartjes kosten een vast laag bedrag en geven recht op een dag treinen door Nederland. Je kunt dus tientallen euro’s besparen per persoon dankzij de Kruidvat treinkaartjes. Maar wanneer vindt de Kruidvat Treinkaartjesactie precies plaats? Onderstaand volgt informatie over de Kruidvat treinkaartjes inclusief begindatum van de kortingsactie in 2019, de kosten per treinkaartje, verkooppunten, voorwaarden en geldigheid.

Voordelige treinkaarten bij Kruidvat

Meerdere malen per jaar kopen duizenden belangstellenden voordelige treintickets bij winkelketen Kruidvat. Het is een voordeelactie die namelijk drie keer per jaar wordt georganiseerd en telkens ongeveer 12 tot 20 dagen lang duurt. Het treinkaartje van Kruidvat geeft je recht op een weekenddag reizen per trein door heel Nederland, maar dan tegen een vast en laag tarief. Op doordeweekse dagen is het Kruidvat treinkaartje niet geldig. 

Datum 2019

Zoals aangegeven zijn de Kruidvat treinkaartjes gedurende drie periodes per jaar te koop. Kruidvat maakt de actiedatums meestal pas kort van tevoren bekend middels de folder. Ieder jaar zijn de begindatums wel ongeveer gelijk, dus voor 2019 is het mogelijk een redelijk nauwkeurige schatting te maken:

  • Te koop van maandag 4 tot en met zondag 17 februari 2019, reizen is mogelijk tot en met 31 maart 2019 (bevestigd)
  • maandag 17 juni tot en met zondag 30 juni 2019, reizen mogelijk tot en met 25 augustus 2019 (niet bevestigd)
  • Maandag 16 tot en met zondag 29 september 2019 (niet bevestigd)
  • Iedere editie van de voordeelactie duurt ongeveer 12 tot 20 dagen

Wat kost een Kruidvat treinkaartje?

De Kruidvat treinkaartjes kosten slechts € 15,99 per stuk waardoor je tot wel tientallen euro’s per persoon kunt besparen. De kosten worden nog lager wanneer je twee (€ 14,99 per stuk) of drie treinkaartjes koopt (€ 13,99 per stuk).

Kinderen

Behoren er ook kinderen tot het reisgezelschap? Als ze jonger zijn dan 12 jaar is een Railrunner kaartje nog voordeliger dan een kaartje gekocht via de Kruidvat Treinkaartactie. Kinderen tot en met drie jaar mogen zelfs helemaal gratis met de trein reizen.

Verkooppunten

De treinkaartjes van Kruidvat zijn te koop bij de filialen van Kruidvat. In bijna ieder dorp is wel een Kruidvat filiaal te vinden, dus je hoeft nooit ver te reizen. Helemaal de deur niet uitgaan is ook mogelijk, want Kruidvat verkoopt de voordelige treinkaartje ook via haar website wanneer de kortingsactie weer van start is gegaan. De online bestelde tickets worden vervolgens per post thuisbezorgd. Koop direct de Kruidvat Treinkaartjes via de website van Kruidvat.

Geldigheid

De Kruidvat treinkaartjes zijn alleen geldig in de weekenden gedurende de hele dag. Dat wil zeggen vanaf de eerste trein in de ochtend tot en met de laatste trein (maximaal 4.00 uur ’s nachts). Ook feestdagen die op zaterdag of zondag vallen zijn meestal niet uitgesloten. Let wel goed op de actietermijn van de treinkaartactie, de tickets moeten voor een bepaalde datum worden gebruikt anders vervalt de geldigheid. De geldigheid bedraagt meestal meerdere maanden en beslaat onder andere geliefde reisperiodes zoals vakanties. Omdat het treinkaartje is voorzien van een chip hoeft er niet in combinatie met een OV-chipkaart te worden gereisd. 

Treinmaatschappijen

Uiteraard kan er worden gereisd via de treinen van de Nederlandse Spoorwegen maar ook Connexxion, Sntus, BRENG, Veolia en Arriva zijn toegestaan. Alleen vervoersmaatschappij Thalys is uitgesloten van deelname.

Op de hoogte worden gehouden?

Wil je op de hoogte worden gehouden als er weer voordelige Kruidvat treinkaartjes te koop zijn? Meld je dan aan via onderstaande button en we sturen je een melding zodra de actie weer gaat beginnen: