A-merken en winkelketens
Home » Lidl

Lidl

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Plantjesmarkt

 zeer voordelig perkgoed bij Lidl, ideaal om het voorjaar mee te beginnen
 niet iedere Lidl vestiging doet mee, check dus van tevoren goed of je eigen Lidl ook deelneemt aan de Plantjesmarkt
 op donderdag 5 april 2018, OP=OP

Wintersportsale

 vanaf donderdag 25 januari 2018
 voordelige ski-jacks, sneeuwbroeken, schaatsen, enzovoorts
 kortingen van tientallen procenten, OP=OP

Sparen voor gratis VitaMini's

 sparen is mogelijk van 2 januari tot en met 25 februari 2018
 bij iedere € 10 boodschappen ontvang je één spaarzegel
 er zijn 8 verschillende VitaMini's
 een volle spaarkaart heb je met 15 zegels waarna je gratis een VitaMini kunt uitkiezen

23 november 2017: Black Friday Deals

Ook Lidl heeft speciale Black Friday Deals dit jaar. Ga dus snel naar de winkel om te profiteren van diverse scherpe aanbiedingen op het gebied van elektronica. 

29 mei 2017: Kraskaartactie

Bij Lidl ontvang je voor iedere € 20 een kraskaart waarmee meer dan 1 miljoen prijzen te winnen zijn.

 

Kraskaarten Lidl

Lidl bestaat in Nederland 20 jaar en dat wordt op grootse wijze gevierd. De supermarktketen pakt de laatste tijd regelmatig uit met bijzondere kortingsacties. Nu is er een winactie met kraskaarten. Voor iedere € 20 die wordt uitgegeven bij Lidl ontvang je een kraskaart waarmee je prijzen kunt winnen. In totaal zijn er meer dan 1 miljoen prijzen. Voorbeelden van prijzen zijn een jaar lang gratis boodschappen, vakantiereizen, gratis producten, enzovoorts. Kras simpelweg het vakje open en zie direct of je hebt gewonnen.

 

Actieduur

De Lidl Kraskaartactie duurt van maandag 29 mei tot en met woensdag 28 juni 2017. Als je een prijs hebt gewonnen moet je de kraskaart goed bewaren aangezien je deze zult moeten inleveren. Het inleveren van prijswinnende Lidl kraskaarten kan tot en met zondag 9 juli 2017.

23 mei 2017: sparen voor BBQ producten

Spaar tot en met 27 augustus 2017 voor gratis BBQ producten bij Lidl. Met 8 punten al een volle spaarkaart.

 

BBQ actie Lidl

Lidl staat bekend om haar voordelige voedingswaren van hoge kwaliteit. De supermarktketen heeft een uitgebreid barbecue assortiment waarmee je heerlijke zomerse avonden door kunt komen. Bij de producten zitten momenteel spaarzegels waarmee je kunt sparen voor gratis BBQ producten. Hierbij heb je keuze uit kip, rund, vis, varken of vegetarisch. Met slechts 8 spaarzegels is de spaarkaart al vol. Lege spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de winkels.

 

Gratis BBQ producten

Wanneer je een spaarkaart vol hebt kan je deze inwisselen voor gratis producten:

  • 1 volle spaarkaart: gratis BBQ worstjes, Beter Leven Hamburgers of BBQ-vleesvervangers
  • 2 volle spaarkaarten: gratis pak zalmfilet, varkensfiletlapjes of kipshaslick

 

Duur van de actie

De BBQ spaaractie bij Lidl duurt nog tot en met zondag 27 augustus 2017. Volle spaarkaarten kunnen worden verzilverd voor gratis producten tot en met zondag 3 september 2017.

22 mei 2017: bezoek een museum of kasteel voor maar € 1

De Lidl Museumactie geeft je de kans om maar liefst 31 musea en kastelen voor slechts € 1 per persoon te bezoeken.

 

Lidl Museumactie

De Lidl Museumactie is weer begonnen en daarmee heb je de kans om een topmuseum te bezoeken voor slechts € 1 per persoon. Het enige wat je hoeft te doen is voor minimaal € 10 te besteden bij Lidl. Op de kassabon staat vervolgens een code die je kunt gebruiken om je in te schrijven via de site van Lidl. Je ontvangt een voucher die gebruikt kan worden voor toegang voor slechts 1 euro bij een van de deelnemende musea en kastelen.

 

Duur van de actie

De actie loopt van maandag 22 mei tot en met zondag 4 juni 2017. Het aanmelden voor een voucher is dan ook mogelijk in deze periode. Het daadwerkelijk bezoek van een museum of kasteel is mogelijk tussen maandag 29 mei en zondag 25 juni 2017.

 

Deelnemende musea en kastelen

De musea en kastelen waar je uit kunt kiezen zijn het Amsterdam Museum, De Fundatie in Zwolle, het preHistorisch Dorp in Eindhoven, het Groninger Museum, Kastel Huis Bergh in 's Heerenberg, Kasteel Amerongen, Kasteel de Haar, Kasteel Doorwerth, Kasteel Duivenvoorde, Kasteel Heeswijk, Kasteel het Nijenhuis, Klok & Peel in Asten, het Limburgs Museum in Venlo, het Maritiem Museum in Rotterdam, Museum het Valkhof in Nijmegen, Kasteel Menkemaborg in Uithuizen, Museum Speelklok in Utrecht, het Natuurhistorisch Museum in Maastricht, Nieuw Land in Lelystad, het Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden, Het Muiderslot, Museum Volkenkunde in Leiden, Slot Loevestein, Terra Maris in Oostkapelle, het Thermenmuseum in Heerlen, het Afrika Museum in Berg en Dal en Kasteel Hoensbroek.

Blijf op de hoogte

Uitgelicht:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.